Nove mame cestitam i uzivajte! ❤️☺️
Cure kako spavaju vase bebe? Trbuh,bok,leđa..?
Mi nasu od kad se rodila stavljamo na bok uz pomoc jastuka za bocno lezanje i cinilo mi se skroz dobro,ali zadnje vrijeme nekako dosta nemirno spava,mozda je i do grcica.. Međutim maloprije sam ju stavila na trbuh u kolica po prvi puta i cini mi se da puno mirnije spava. Inace preko dana stvarno slabo spava,par puta po mozda sat vremena,nekad niti to. I noci su onako..kako koja. Strah me jedino za sada ostaviti je po noci na trbuhu jer ne znam jos kako ce glavu sama okretati,iako je jako zilava i zrela beba. Kakva su vasa iskustva s tim polozajima kod spavanja?
• 20.04.2022. 🌷
Katja eto kod nasih je 8 dana razlike,i ona dosta spava,bude budna tipa 4h dnevno nekad i dulje ali su rjedi ti dani,evo danas je pak od pola 9 do 13h spavala samo 45min ostalo smo proveli na meni😂 Dok je noc bila sa samo 2 budenja,bas smo se fino napajkile 😁🥰 Sto se tice bljuckanja,jucer je prvi puta bljucnula jednom i danas jednom.
A11 meni Lota spava na ledima sa glavom okrenutom u jednu/drugu stranu,mjenjam joj polozaj glavice. Nekada na bok ali najvise na leda. Na trbuh je stavljam dok je budna.
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Nove mame cestitam i uzivajte! ❤️☺️
Cure kako spavaju vase bebe? Trbuh,bok,leđa..?
Mi nasu od kad se rodila stavljamo na bok uz pomoc jastuka za bocno lezanje i cinilo mi se skroz dobro,ali zadnje vrijeme nekako dosta nemirno spava,mozda je i do grcica.. Međutim maloprije sam ju stavila na trbuh u kolica po prvi puta i cini mi se da puno mirnije spava. Inace preko dana stvarno slabo spava,par puta po mozda sat vremena,nekad niti to. I noci su onako..kako koja. Strah me jedino za sada ostaviti je po noci na trbuhu jer ne znam jos kako ce glavu sama okretati,iako je jako zilava i zrela beba. Kakva su vasa iskustva s tim polozajima kod spavanja?
Hej, nije moje iskustvo ali je mame čiji je sin imao problema s grčevima i kaže jedino je na trbuhu htio i mogao mirno spavati. Tako da koliko god to ne preporučuju vjerujem da nekim bebama bas to paše.. provjeri najbolje s pedicom!;)
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Moj mali isto voli spavati na trbuhu, stavljam ga tako preko dana, zna već okrenuti glavu s jedne na drugu stranu. A po noći ga stavim lagano na bok, glavu na stranu uvijek pa mijenjam, bojim se tog sto bljucka pa izbjegavam da lezi skroz ravno na leđima.
Probudi se uglavnom tri puta tijekom noći, uspijemo se naspavati 😊
Moj mali isto voli spavati na trbuhu, stavljam ga tako preko dana, zna već okrenuti glavu s jedne na drugu stranu. A po noći ga stavim lagano na bok, glavu na stranu uvijek pa mijenjam, bojim se tog sto bljucka pa izbjegavam da lezi skroz ravno na leđima.
Probudi se uglavnom tri puta tijekom noći, uspijemo se naspavati 😊
Pa evo ja sam bila uvjerena da je spavanje na leđima najbolje.. pa sad opet čitam neke preporuke da nije.. a stvarno više ne znaš koga slušati. Možda je stvarno najbolje gledati ako beba bljucka da ide na bok, a ako ne onda valjda može i na leđima..?!
Pokušavamo od 09/2019.
09/21- beta 245❤️
05/2022 👶🌸💓
Jutro cure 🌸
Pročitam ja vas svako malo ali ne stižem 🤣
Demi, Lovely, anchika čestitam vam na bebicama i želim vam da uživate na najjače! Nek budu sretne i imaju lijepo djetinjstvo! ❤️ I svima čestitam ako sam nekog preskočila! Još malo curke koje ste ostale 🤗
Mi spavamo po noći, budimo se jednom ili nijednom. Volimo jako papati, sad kombiniramo dohranu i cica je, mirnija mi je tako, po danu je jako aktivna, ne spava baš, možda dva tri puta po pola sata i to je to. Budemo vani dosta, šećemo, ma za poželjeti kaj da vam velim drugo. 😊 Po noći spava na boku, mada se počela sad okretati pa na to ne možemo utjecati, zna se probuditi na lađima ujutro. Ali dok je bila manja samo na bokove sam ju stavljala, izmjenjujući strane. Po danu nam spava na trbuhu i jako mirno i dugo spava onda, jučer je čorila 2h tako. I na mami zna spavati popodne samo radi mira u kući. 🤣
Najbolje vam je da gledate svoje dijete kako mu paše i tako radite, par puta sam se tako uvjerila da je najbolje.
Cure, kako ste vi s kilama? Mame višerotke, kak vam je otišao trbuh? Mislim nakon kojeg vremena? Jeste li vježbale? Malo sam zmatiželjna hahahah Meni se onak objesio, nije veliki ali baš se vidi obješena koža, nisam ja ni puno dobila, 10kg. Mislim da je vrijeme za vježbanje 🤭🙈
Lijep pozdrav svima😀
"Nova" sam na forumu, ovo nova sam stavila pod navodnike jer sam cijelu trudnoću provela na ovom forumu, skupila puno vrijednih savjeta, složila torbu za rodilište i popis stvari za bebu- sve zahvaljujući članicama ovog foruma! Iskreno sam se radovala svim pregledima članica, a pogotovo porođajima i bebicama! Nisam se ranije registrirala jer sam imala neuspješnu prethodnu trudnoću pa sam ovu novu provela u "tišini"! Rodila sam prije nepuna dva mjeseca, dečkića! Nažalost, porod nije prošao kako sam se pripremala i osoblje je bilo isto bahato pa mi početak majčinstva nije ostao u lijepom sjećanju, ali eto, prošlo je i idemo dalje! Jako mi je žao što su se članice preselile na Facebook jer su mi stvarno pomogli dosta sa savjetima, tako da molim administratora teme da mi dopusti ulazak u grupu, nemam Facebook, ali napravit ću račun samo zbog grupe 😄
Svima vama koje još iščekujete porod želim svu sreću i da vam vrijeme što brže prođe 🤗
Evo da javim i ja napokon da je stigao moj Viktor 11.05. u 19:55 💙 3520 g i 51 cm 💙
Sve je prošlo super. Otišla to popodne na SD jer mi počela curkat plodna voda, al bez svojih trudova. Otvorena bila 5 cm, odma u rađaonu, spojili malo dripa, to nekako izdržala i kasnije već dosla na 9 do 10 cm naglo, morala tiskat i rodila u 4 truda. Malo me recnuli..
Taman jučer stigli doma i dobro nam ide 🤞😇💖
Čestitam svim ostalima koje su rodile i još malo i sve proljetne bebe će nam doći 💞
31👩❤️💋👨38
LucK čestitam, dečko je bas taman 👌🏻🤗❤️ Drago mi je da je porod tako lijepo prošao. Uživaj sada s bebicom 🥰
Kriss ja sam dobila 11 kg u trudnoći, ostale su mi dvije, ne vježbam još ništa nit mi pada na pamet 🙈 Ovo mi je druga trudnoća, a trbuh se lijepo vratio, još je onako mekši i malo napuhan, izgleda kao u trudnoći onih prvih mjeseci 😊 I imam lineu negru, njoj će trebati vremena da ode, podsjeća na nesto lijepo sto smo prošli 🥰
Tko nam je ostao još od trudnica? Amelie, Dani, i ostale, kako ste?
Luck čestitam!! ❤️ Sve nas je manje.. mislim da se i moje vrijeme bliži.. stvarno ne bih htjela sa prekrdašimo.. javim se😘🤗
Pokušavamo od 09/2019.
09/21- beta 245❤️
05/2022 👶🌸💓
Sortiraj odgovore
Najstariji