Evo da se i ja javim… ja sam jos u komadu nema nikakvih naznaka za nista.. samo me danas pocelo intenzivnije boliti trtica i menstrualni bolovi su intenzivniji,kao i tvrd stomak… otekla sam danas bas jako i sve mi se teze kretat… valjda cu izdrzati jos malo🤣🤣
Ja sam imala menstrualne bolove nekih mjesec dana prije poroda,svaki dan mislila evo sad cu ja.. rodila dan prije termina 🤣 Drzim ti fige svakako da krene cim prije,nije kod svakoga isto 🤍Evo da se i ja javim… ja sam jos u komadu nema nikakvih naznaka za nista.. samo me danas pocelo intenzivnije boliti trtica i menstrualni bolovi su intenzivniji,kao i tvrd stomak… otekla sam danas bas jako i sve mi se teze kretat… valjda cu izdrzati jos malo🤣🤣
Ja sam imala menstrualne bolove nekih mjesec dana prije poroda,svaki dan mislila evo sad cu ja.. rodila dan prije termina 🤣 Drzim ti fige svakako da krene cim prije,nije kod svakoga isto 🤍
Ja danas imam termin u bolnici da vide kako mali napreduje sa kilazom i dali moraju ista prije termina poduzimati… mene bolovi rasturaju,najgore je to sto se nemogu ustati i kad ustanem moram skroz polako hodati jer me svaka kost boli u zdjelici 🙈🙈🥰🥰
Sretnooo,nadam se da ti se pokrece! 🤞🥰
• 20.04.2022. 🌷
Evo da se ja javim nakon moje kontrole.nema otvaranja i nema trudova… Sve je u redu ,beba je glavom dole ,dobila sam termin za kontrolu na termin poroda pa ce tada vidjeti sta i kako dalje… ako mi pukne vodenjak ,moram hitnu zvati da dodju po mene jer postoji mogucnost da mi pupcana krene prije bebe van pa me moraju u lezecem polozaju voziti u bolnicu..bas sm neka sva u bedu sada,ali najbitnije je da je beba dobro☺️
Zasto misle da će pupčana prije bebe van ako je beba glavom dolje? I koliko imaš do bolnice vožnje? Baš su te ustrašili čini mi se..
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Evo da se ja javim nakon moje kontrole.nema otvaranja i nema trudova… Sve je u redu ,beba je glavom dole ,dobila sam termin za kontrolu na termin poroda pa ce tada vidjeti sta i kako dalje… ako mi pukne vodenjak ,moram hitnu zvati da dodju po mene jer postoji mogucnost da mi pupcana krene prije bebe van pa me moraju u lezecem polozaju voziti u bolnicu..bas sm neka sva u bedu sada,ali najbitnije je da je beba dobro☺️
Zasto misle da će pupčana prije bebe van ako je beba glavom dolje? I koliko imaš do bolnice vožnje? Baš su te ustrašili čini mi se..
Pa mogu ti reci i da jesu,ali danas je bolje.. smirila sm se…do bolnice imam 10 minuta.. beba nije jos skroz spustena u zdjelicu,a moja je placenta i pupcana skroz nisko,pa se boje da nebi bio taj scenari..bolje sprijeciti nego ljeciti… 😁😊
Aha, ma bit ce to sve dobro.. bolnica je blizu.. samo ti ostani smirena i sve bude ok!;)
Pokušavamo od 09/2019.
09/21- beta 245❤️
05/2022 👶🌸💓
Dani nadam se da bude sve okej bilo,hvala bogu pa si na 10min od bolnice 🙏🙏 to je stvarno prednost.
Nama je bila patronazna i dobile smo 250g u tj.dana
Sto je dakle od otpusne kilaze sveukupno 670g 😁🥰 vidim ja da je ona meni narasla🥲♥️
Jos malo cemo i kod pedijatrice,za 5 dana imamo prvih mjesec dana,ajme kak je to proletilo🙈
Kako ste nam vii? Uzivate li u divnom suncanom danu?
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Bok cure,
Nisam se odavno javila jer sam se prebacila na fejs, tamo nas je većina i puno mi je jednostavnije i lakše, pa sam forum nekako zanemarila. Došla sam javiti lijepe vijesti s obzirom da ste mi sve bile jako velika podrška od trenutka kad sam se priključila na forum, prolazile sa mnom sve strahove, hematome i čudesa. Dakle, jučer se rodila moja mala djevojčica u 38+5tt nakon pucanja vodenjaka kod kuće. Sve je dobro prošlo, imam 2 unutrašnja šava i malo hemoroida 😬 Beba je dobro, 2940 teska i 50 duga. Nadam se da ste mi vi sve dobro, i vi i vaše bebuške ❤️🍀
29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
Bok cure,
Nisam se odavno javila jer sam se prebacila na fejs, tamo nas je većina i puno mi je jednostavnije i lakše, pa sam forum nekako zanemarila. Došla sam javiti lijepe vijesti s obzirom da ste mi sve bile jako velika podrška od trenutka kad sam se priključila na forum, prolazile sa mnom sve strahove, hematome i čudesa. Dakle, jučer se rodila moja mala djevojčica u 38+5tt nakon pucanja vodenjaka kod kuće. Sve je dobro prošlo, imam 2 unutrašnja šava i malo hemoroida 😬 Beba je dobro, 2940 teska i 50 duga. Nadam se da ste mi vi sve dobro, i vi i vaše bebuške ❤️🍀
Čestitam od ♥️!! I lijepo da si se i ovdje javila.. nismo svi na fejsu.. Baš da te pitam koliko su ti fulali u procjeni težine bebe?:)
Pokušavamo od 09/2019.
09/21- beta 245❤️
05/2022 👶🌸💓
Bok cure,
Čestitam od ♥️!! I lijepo da si se i ovdje javila.. nismo svi na fejsu.. Baš da te pitam koliko su ti fulali u procjeni težine bebe?:)
Hvala Amelie ❤️ 29.4. je dr. rekao da je teška 3100, rođena je 09.05.sa 2940
29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
Bok cure,
Hvala Amelie ❤️ 29.4. je dr. rekao da je teška 3100, rođena je 09.05.sa 2940
O pa dobro su ti fulali onda🤭🙈 Tješiš me da moja nije tako velika onda kako kažu hehe.. uživajte curke 🤗😘
Pokušavamo od 09/2019.
09/21- beta 245❤️
05/2022 👶🌸💓
Pozz cure.. nova sam na forumu,do termina imamo nesto jos sitno,19 dana 🙂🙂 ugl imam pitanje,dali je netko od vas u trudnoci imao nekih problema sa usima? Da,sa usima 🤦🏻♀️ Znam da zvuci cudno ali eto.. ugl pritisak u usima nekad,osjetljivost na zvuk i sum u usima. Nekad je to bilo bas intenzivno a nekad ugl podnosljivo ali iritantno i ugl kad legnem navecer u sobu. Citala sam po internetu da je kao normalno to sve u trudnoci ali eto ako je netko imao isti simptom u trudnoci ili slican..🤷🏻♀️🤷🏻♀️ Pozz 🙂🙂 unaprijed hvala na odg pogotovo jer sam upala ovako ko padobranac 🙂🙂
Evo da se i ja javim posto sam ovdje bila citavu trudnocu. 😀 9.5. rodio se moj Leon, privikavamo se jedno na drugo i volimk se vec najvise na svijetu🥰
Hvala svim curama na podrsci ovdje kroz trudnocu! Vi koje jos cekate, zelim da vam brzo dodu vase srecice.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji