Heej ♡ Curke cestitam vam na pregledimaa 🤩😍🥰
Kako ste danas?
Nama je bila patronazna i curka je sada na 3330g 🤗 u 2tjedna je dobila 390g
Pa bas sam sretnaaa😍😍moje izdajanje je znaci bilo od znacaja 😄😁
I da znate skrooz mi se promjenila od rodenja,kao da gledam neko drugo dijete,jooj🙈🙈
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Heej ♡ Curke cestitam vam na pregledimaa 🤩😍🥰Kako ste danas?
I da znate skrooz mi se promjenila od rodenja,kao da gledam neko drugo dijete,jooj🙈🙈
Meni se sva djeca strašno promijene s onih prvih slika do nekih mjesec dana.. baš to što kažeš lako bi ih zamijenio za drugo dijete🙈😆 Drago mi je da napredujete🤗😘
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Hej cure 😊
Mi smo vam od danas popodne u grcevimaa 😭 Ima li ista da moze pomoci? Tako mi je tesko gledati ju kako neutjesno place.. Probala sam joj dati neke Espumisan kapi pa cemo vidjeti al nekako mislim da nista od toga. Smirilo je jedino lezanje na tatinom trbuhu za sad haha nadam se da ce preko noci biti nesto mirnije kad je preko dana ovako 😏
• 20.04.2022. 🌷
Heej ♡ Curke cestitam vam na pregledimaa 🤩😍🥰Kako ste danas?
Bravoo za kilazu! ❤️
I meni se moja skrooz promijenila od kad smo dosle kuci 🙉
• 20.04.2022. 🌷
Amelie jeel da 🙈🙈 ma skroz mi je drugacija.
A11 bas mi je zao za grceve 🥺🥺 moja jedina preporuka kao sto sam vec pisala je Lefax. No ako vam nema tko poslati iz Njemacke ne znam kako bi nabavili. Preko Amazona isto moze ali ne znam koliko mu treba da dode.
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Amelie jeel da 🙈🙈 ma skroz mi je drugacija.
A11 bas mi je zao za grceve 🥺🥺 moja jedina preporuka kao sto sam vec pisala je Lefax. No ako vam nema tko poslati iz Njemacke ne znam kako bi nabavili. Preko Amazona isto moze ali ne znam koliko mu treba da dode.
Evo taman sam uzela te kapi,ima ih u Zadru. Nadam se da ce pomoci. Puno je dobrih iskustava
• 20.04.2022. 🌷
Tejuska daju li se ove kapi prije ili poslije podoja?
Poslije svakog drugog dojenja uspricas,ima ti spricu,jedan spric ti je dovoljan,pa daj na zlicicu da ne ustrcas u grlo pa se zahlikne
Bas mi je drago da si nasla i nadam se da ce joj pomoci.
Javii♥️♥️
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Jutro vaam,kako ste? Ima li kakvih naznaka kod vas trudnica? 🤭
Tejuska nama su ove kapi izgleda pomogle. Nekako nakon njih kao da bi uvijek zaspala i kasnije se pokakala pa joj olaksa.. i dalje nju to muci ali mislim da ce ici na bolje paa nastavljamo s kapima
• 20.04.2022. 🌷
A11 bas mi je drago!! Kod Lefaxa je specificno da tjera na prdenje i u konacnici na kakanje 😁😁 na taj se nacin rjesava viska zraka kojeg se naguta 😊
Daa trudnice nase kako ste nam🥰🤗jel izdrzavate ove zadnje dane 🤭
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji