Ajme Tejuska, baa vas je jako uhvatilo. Nadam se da ce se svi decki brzo oporaviti.
A sto se tice bronhitisa, i nas mali je podlozan, cesto ga ima. Isli i na Srebrnjak na obradu, imali i Ventolin i Flixotide... Sve me strah kad krene u vrtic opet, bojim se sto ce sve donijeti maloj. Zadnjih godinu dana mu je max 8 dana u vrticu u komadu, i to je uspio jednom. Prosjek 4. A isto smo nepusaci, mislim da to ne igra nikakvu ulogu...
Joj Tejuska 💔🥺 Bas je tesko kad su bolesni, još uz malu bebu… Držim fige da sto prije prodje.
Dobro će vam doći ovlaživač zraka u svakom slučaju, rekla mi je sad sestra u bolnici da je bas bitno pratiti kolika je vlaga u stanu jer bebama jako smeta suh zrak, da se zbog tog znaju puno buditi.
Ja sam danas prvi dan sama s oboje doma, muž se vratio na posao. Mali se navalio na sisu, a mala na crtiće 😬 On spava dok je na meni, a cim ga spustim probudi se… Nadam se da će me malo pustiti da se mogu i njoj posvetiti, bas se loše osjećam zbog tog.
Kupila sam elastičnu maramu, na sušenju je, u njoj vidim spas, nadam se da me neće razočarati 😅
Tejuska sretno s bebacima da sto prije ozdrave! 🤞😚
Nama je jucer bila patronazna,cura je dobila 300 grama u 5 dana,kaze duplo od prosjeka. Bas voli papati 🤣 Jucer je cijeli dan bila na cici,doslovno me nije pustila osim sto je odspavala 2 sata kasnije popodne.. Nadam se da ce mlijeko uskoro postati vise zasitno da se vise i brze napapa 🙉
• 20.04.2022. 🌷
Ne znam gdje sam iskopala ovaj link, ali možda nekom pomogne potaknuti porod... ja ću još pričekati koji dan🤭🤗
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
https://youtu.be/FS5ywrKZSns
Pokušavamo od 09/2019.
09/21- beta 245❤️
05/2022 👶🌸💓
Heej ♡
A11 bas mi je draago za kilazu bebinu,bravoo😍
Mi danas malo rostilj nabacili dok je ljepog vremena,decki su skoro ozdravili 😇 J skroz a N jos malo kasalj i nos.
No biti ce dobro😍
Lindsay kako ste vi?
Curke? Ima li tko da nam je rodio 🤩🥰
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Tejuska drago mi je cuti da ste bolje.
Mi smo dobro. Imamo neku rutinu koju su nam grcici malo poremetili prije koji dan ali jako puno spavamo i papamo i cini se sve ok.
Dajes li ti Loti vec vitamin D? Mi idemo na prvi pregled pedijatra u utorak pa cu ga zatraziti, mislila sam Oleovit D3.
Curke jeste li u komadu?
Anchy, amelie i ostala ekipa s popisa?
Ja jesam i nema nekih naznaka da još duže bude pomaka kakvih.. cure kako je pri samom kraju vama bilo s noćnim pohodima na WC? Ja sam noćas imala turneju svakih sat vremena činilo mi se🙄🤨 A ne znam ni da sam pila toliko.. baš ne kužim odakle:/
Pokušavamo od 09/2019.
09/21- beta 245❤️
05/2022 👶🌸💓
Amelie ja stalno idem piskit, po noci i po 7-8 puta, meni je to vec normalno🤣
Bas je pusto ovdje, ima nam tko pregled danas?
Sortiraj odgovore
Najstariji