Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lara15
    25. Travanj 2022. 09:54

A11 bas mi je drago da je sve super proslo i da ste doma 🥰 nemam nazalost odgovor na tvoje pitanje jer prva ima 6,5 godina i jos se upoznajemo 😂 svaka faza ima svoje kad ju upoznam na neki drugaciji nacin, kad me iznenadi necim novim i zavolim jos vise ♥️ tako je i sada s mrvicom 🤷‍♀️ i dalje ima dana kada mi je nestvarno da sam ja necija mama 🙈

Tejuska♡
    25. Travanj 2022. 12:32

Daan ♡ kako ste cure? Trudnice,bebice? 🥰🥰
    I nas kinderbet je 120x60cm.
    Faza upoznavanja i privikavanja pa evo dugo,pogotovo s prvim,cijeli svijet se okrenuo naopacke,odjednom imas obavezu (slatku obavezu) 😊🥰 jednostavno je sve drugacije,hormoni divljaju,ne mozes se nagledati tog malog cuda. 
    Jel nam rodio jos tko 🤩

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Amelie
    25. Travanj 2022. 15:09

Kod nas su sigurno više temp..ali ne mogu ih baš spuštati tj ne planiram paliti klimu dok nije baš neophodno. A ovo za krevetić da.. očito je neki stariji i tad se i takve radilo 🙈 Budemo vidjeli kako će poslužiti. Možda se desi da završi s nama u krevetu pa nema smisla da sad kupujem novi koji uopće neću koristiti. 
    Ja sam blizu ulaska u 37. pa isto nema nekih promjena osim što se već tjedan dana budim usred noći komplet u znoju.. presvučem se i nastavim dalje spavati i sve ok🙄 Jel koja imala slične probleme? Kakvi su to valunzi🙈

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

• A11
    25. Travanj 2022. 15:57

Amelie ja sam se zadnjih tjedana trudnoce cesto budila preznojena. I sad kako sam rodila,jos gore je s tim..🤣Maloprije odspavala u sobi,probudim se odjednom kao da me netko polio vodom haha,hormoni valjda.
    Je li ikome od vas mozda pomagala hrastova kora za ranu od sivanja dolje? Znam da cu je dosta osjetiti ali barem da malo olaksa,danas je bas bolno 

• 20.04.2022. 🌷

Tejuska♡
    25. Travanj 2022. 17:53

Mi imamo podno grijanje te je kod nas 23-24 stupnjeva a po noci padne na 21-22 sada. Kako bude kasnije vidjet cemo 😄
    Kakvo nam je vrijeme tko zna kakvo ljeto bude 😂
    Lovely pa vjerojatno ti bude po ljeti veca temp,ne moze biti ista kao i sad na max 20stupnja vani.
    A11 ja nisam cula za to iskreno. Ali probaj naravno.
    Ja sam spricala Octeniseptom sa deckima dolje 🙈 
    Znojenje ,ja se nisam budila ali je meni konstantno bilo vruce po danu,uzas jedan,doslo mi par puta da se u skrinju zatvorim 😂🙈

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Amelie
    25. Travanj 2022. 20:05

A11 mislim da je moja frendica stavljala te obloge od hrastove kore i da je to pomagalo.. a čula sam danas i da pomaže čisto esencijalno ulje lavande. Ali baš visoke čistoće koje možeš navodno naći u ljekarni.

Što se temp tiče ja bih odmah potpisala da nam ljeto bude kišovitih i za promjenu malo hladnije od prethodnih, ali bojim se da ništa od toga.. a sad ćemo vidjeti kak će bebi biti po noći pa ju lakše/deblje obući.

Za znojenje ne znam kako da ga spriječim kad zaspim da mi je ugodno a onda se očito pregrijem po noći, ali sigurno su to i hormoni.. a navodno je češće da se žene znoje poslije poroda. Vjerojatno me ni to neće zaobići🙈

Pokušavamo od 09/2019.
    09/21- beta 245❤️
    05/2022 👶🌸💓

Tejuska♡
    26. Travanj 2022. 09:25

Lovely ma da istina😊
    Amelie bas gledam kako su najavili da ce nam 5mj biti kisovit i vjetrovit,mene to bas izluđuje,pogotovo vjetar🙁 

Nikako normalnih 20 predivnih suncanih bez vjetra🥲
    Dani30 drago mi je da je super prosao pregledic,a mozda su pogrjesili za uzv kao i vecini ovdje 🤔🤔 svakako se nadam da ti nece inducirat,da ce krenut spontano ♥️

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

LucK
    26. Travanj 2022. 10:20

Jutro i sretno cure ❤️
    Mi smo sutra na pregledu.. Nema nekih naznaka 😅🙃

31👩‍❤️‍💋‍👨38

Amelie
    26. Travanj 2022. 11:27

Dani držim fige da krene beba sama i da sve bude ok. Meni je sa 35tj procjenjena na 2.500.. sad u pon ćemo vidjeti kakvo je novo stanje.. vidim da trbuh raste..mora i ona🤭😄
    Tejuška a ništa ušuškati bebače u dekicu.. moram priznati da me maloo hladniji dani vesele da može iznositi sve ove bodije na duge rukave što sam nabavila😆
    Luck ti si blizuuu🤞🤞 Nikad ne znaš možda nekaj pokrene i pregled..

Pokušavamo od 09/2019.
    09/21- beta 245❤️
    05/2022 👶🌸💓

• maca31
    26. Travanj 2022. 11:52

Pozz cure..ja povremeno uletim ovako pa pišem ali vas citam redovni...čestitke mama koje su se porodile....mene zanima da li je koja od vas imala ešerihiju coli u 37_38 nedelji...ja imam i pijem  antibiotike i koristim vaginalete...malo me strah jer kazu može prijeci na bebu tijekom prirodnog poroda...meni je prvi bio carski a sad bi htjeli da probam prirodno pa me hvata panika ..pozz

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani