Mi imamo podno grijanje te je kod nas 23-24 stupnjeva a po noci padne na 21-22 sada. Kako bude kasnije vidjet cemo 😄
Kakvo nam je vrijeme tko zna kakvo ljeto bude 😂
Lovely pa vjerojatno ti bude po ljeti veca temp,ne moze biti ista kao i sad na max 20stupnja vani.
A11 ja nisam cula za to iskreno. Ali probaj naravno.
Ja sam spricala Octeniseptom sa deckima dolje 🙈
Znojenje ,ja se nisam budila ali je meni konstantno bilo vruce po danu,uzas jedan,doslo mi par puta da se u skrinju zatvorim 😂🙈
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
A11 mislim da je moja frendica stavljala te obloge od hrastove kore i da je to pomagalo.. a čula sam danas i da pomaže čisto esencijalno ulje lavande. Ali baš visoke čistoće koje možeš navodno naći u ljekarni.
Što se temp tiče ja bih odmah potpisala da nam ljeto bude kišovitih i za promjenu malo hladnije od prethodnih, ali bojim se da ništa od toga.. a sad ćemo vidjeti kak će bebi biti po noći pa ju lakše/deblje obući.
Za znojenje ne znam kako da ga spriječim kad zaspim da mi je ugodno a onda se očito pregrijem po noći, ali sigurno su to i hormoni.. a navodno je češće da se žene znoje poslije poroda. Vjerojatno me ni to neće zaobići🙈
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Lovely ma da istina😊
Amelie bas gledam kako su najavili da ce nam 5mj biti kisovit i vjetrovit,mene to bas izluđuje,pogotovo vjetar🙁
Nikako normalnih 20 predivnih suncanih bez vjetra🥲
Dani30 drago mi je da je super prosao pregledic,a mozda su pogrjesili za uzv kao i vecini ovdje 🤔🤔 svakako se nadam da ti nece inducirat,da ce krenut spontano ♥️
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Jutro i sretno cure ❤️
Mi smo sutra na pregledu.. Nema nekih naznaka 😅🙃
31👩❤️💋👨38
Dani držim fige da krene beba sama i da sve bude ok. Meni je sa 35tj procjenjena na 2.500.. sad u pon ćemo vidjeti kakvo je novo stanje.. vidim da trbuh raste..mora i ona🤭😄
Tejuška a ništa ušuškati bebače u dekicu.. moram priznati da me maloo hladniji dani vesele da može iznositi sve ove bodije na duge rukave što sam nabavila😆
Luck ti si blizuuu🤞🤞 Nikad ne znaš možda nekaj pokrene i pregled..
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Pozz cure..ja povremeno uletim ovako pa pišem ali vas citam redovni...čestitke mama koje su se porodile....mene zanima da li je koja od vas imala ešerihiju coli u 37_38 nedelji...ja imam i pijem antibiotike i koristim vaginalete...malo me strah jer kazu može prijeci na bebu tijekom prirodnog poroda...meni je prvi bio carski a sad bi htjeli da probam prirodno pa me hvata panika ..pozz
Nisam se ni ja tu dugo javljala, kad smo svi vise manje na fb.
Nadam se da ste sve vi dobro i koje ste samo tu aktivne😊
Mi sutra imamo pregled, stalno se nesto kao pokrene, bolovi, wc,stezanja.. I onda sve nestane i tako vec par dana.
Dani ja tim uzv procjenama ne vjerujem previse
Ja se napatila da pročitam neke zaostatke, a uvijek ko kinezi idem od zadnjih stranica i krenem ja kao pisat post, dok se još sjećam šta sam pročitala i stisnem slučajno jebenu lidl reklamu i sve ode 🤦♀️ što mrzim to😅
Nasekirala sam se i ošla spavat, nije mi se više dalo pisat bibliju, al sad sam u poruke napisala pa kopirala🤭
Čestitam svim curkama koje su rodile ❤️ a ovim ostalim u niskom startu držim fige 🥰
Tejuška, vjerojatno te već prošlo, ali taj dobitak Lotin je više nego ok, dojene bebe tjedno dobiju 150-240 grama, a za neke je okej i dobitak od 113 grama, sjecam se tih tablica. Uopće to nije malo koliko je ona dobila, a tim tempom npr. bila bi u gornjem dijelu za tjedan dana. Nemoj se uopće zamarati i ne slušaj šta itko kaže.
Katja, ja ti nemam pametan savjet, ja sam imala tako jak otpust mlijeka koji se smirio tek sa 7,8 mjeseci, meni ni tetra nije mogla pomoć😂😂 u početku sam znala trošiti po kutiju onih jednokratnih jastučića dnevno, to bi samo išlo iz mene, onda sam otkrila perive, spas 😁 mislim da je baš kak MarijanaMartin kaže, treba vremena i da bebe narastu i bit će lakše. Nagutaju se sigurno zraka pa ono češće ga podiži ili prekini podoj da podrigne i opet vrati na cicu. Bolje i da je tako nego da se patiš s otpustom.
Tonka341, tebi dugujem 😅 moja ima dana kad traži sikati stalno, mene to nekad tak čini nervoznom, ako je neki malo teži dan, i tak sam stalno doma s obje, uvijek mi je netko po rukama, il me dira il me sisa, onda taman mala prestane, evo je ide starija žicat, pa daj me nemoj 🥺
Svakako se slažem s tobom da ne prekidaš sad ništa, ja bi isto u nekoj drugoj situaciji bila odlučnija, ali sad joj ne želim to srezat skroz, ja shvaćam da je njoj to i utjeha i dio našeg odnosa, a tako je i s tvojim malim. Koliko god ti se možda činilo da ne povezuje još neš, ono daj mi sisu, sisa je moja, u svakom slučaju je to u njegovim očima nešto što ga veže s mamom.
Proći će to sve, a pustit će i njega s vremenom.
---
Ja sam tako u nekim mislima zadnjih dana, stalno mislim o tim bebicama, razmišljam kako bi imala i treće dijete, maštam kako ću dobit na lotu ili odselit iz ove prčije.. Tako mi je nježna i slatka ta moja mala curica, sve mi onako teško oko srca kad pomislim da držim svoju zadnju bebicu u rukama, uopće ne mogi zamisliti da mi je ona zadnja beba 🥺
Sortiraj odgovore
Najstariji