Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tejuska♡
    25. Travanj 2022. 17:53

Mi imamo podno grijanje te je kod nas 23-24 stupnjeva a po noci padne na 21-22 sada. Kako bude kasnije vidjet cemo 😄
    Kakvo nam je vrijeme tko zna kakvo ljeto bude 😂
    Lovely pa vjerojatno ti bude po ljeti veca temp,ne moze biti ista kao i sad na max 20stupnja vani.
    A11 ja nisam cula za to iskreno. Ali probaj naravno.
    Ja sam spricala Octeniseptom sa deckima dolje 🙈 
    Znojenje ,ja se nisam budila ali je meni konstantno bilo vruce po danu,uzas jedan,doslo mi par puta da se u skrinju zatvorim 😂🙈

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Amelie
    25. Travanj 2022. 20:05

A11 mislim da je moja frendica stavljala te obloge od hrastove kore i da je to pomagalo.. a čula sam danas i da pomaže čisto esencijalno ulje lavande. Ali baš visoke čistoće koje možeš navodno naći u ljekarni.

Što se temp tiče ja bih odmah potpisala da nam ljeto bude kišovitih i za promjenu malo hladnije od prethodnih, ali bojim se da ništa od toga.. a sad ćemo vidjeti kak će bebi biti po noći pa ju lakše/deblje obući.

Za znojenje ne znam kako da ga spriječim kad zaspim da mi je ugodno a onda se očito pregrijem po noći, ali sigurno su to i hormoni.. a navodno je češće da se žene znoje poslije poroda. Vjerojatno me ni to neće zaobići🙈

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

Tejuska♡
    26. Travanj 2022. 09:25

Lovely ma da istina😊
    Amelie bas gledam kako su najavili da ce nam 5mj biti kisovit i vjetrovit,mene to bas izluđuje,pogotovo vjetar🙁 

Nikako normalnih 20 predivnih suncanih bez vjetra🥲
    Dani30 drago mi je da je super prosao pregledic,a mozda su pogrjesili za uzv kao i vecini ovdje 🤔🤔 svakako se nadam da ti nece inducirat,da ce krenut spontano ♥️

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

LucK
    26. Travanj 2022. 10:20

Jutro i sretno cure ❤️
    Mi smo sutra na pregledu.. Nema nekih naznaka 😅🙃

31👩‍❤️‍💋‍👨38

Amelie
    26. Travanj 2022. 11:27

Dani držim fige da krene beba sama i da sve bude ok. Meni je sa 35tj procjenjena na 2.500.. sad u pon ćemo vidjeti kakvo je novo stanje.. vidim da trbuh raste..mora i ona🤭😄
    Tejuška a ništa ušuškati bebače u dekicu.. moram priznati da me maloo hladniji dani vesele da može iznositi sve ove bodije na duge rukave što sam nabavila😆
    Luck ti si blizuuu🤞🤞 Nikad ne znaš možda nekaj pokrene i pregled..

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

• maca31
    26. Travanj 2022. 11:52

Pozz cure..ja povremeno uletim ovako pa pišem ali vas citam redovni...čestitke mama koje su se porodile....mene zanima da li je koja od vas imala ešerihiju coli u 37_38 nedelji...ja imam i pijem  antibiotike i koristim vaginalete...malo me strah jer kazu može prijeci na bebu tijekom prirodnog poroda...meni je prvi bio carski a sad bi htjeli da probam prirodno pa me hvata panika ..pozz

anchika
    26. Travanj 2022. 12:06

Nisam se ni ja tu dugo javljala, kad smo svi vise manje na fb.
    Nadam se da ste sve vi dobro i koje ste samo tu aktivne😊
    Mi sutra imamo pregled, stalno se nesto kao pokrene, bolovi, wc,stezanja.. I onda sve nestane i tako vec par dana.
    Dani ja tim uzv procjenama ne vjerujem previse

• Mariina1106
    26. Travanj 2022. 15:29

Maca imaš li E.coli u urinu ili bris?

• maca31
    26. Travanj 2022. 17:42

U brisu...

Arsancres
    26. Travanj 2022. 17:56

Ja se napatila da pročitam neke zaostatke, a uvijek ko kinezi idem od zadnjih stranica i krenem ja kao pisat post, dok se još sjećam šta sam pročitala i stisnem slučajno jebenu lidl reklamu i sve ode 🤦‍♀️ što mrzim to😅
    Nasekirala sam se i ošla spavat, nije mi se više dalo pisat bibliju, al sad sam u poruke napisala pa kopirala🤭
    Čestitam svim curkama koje su rodile ❤️ a ovim ostalim u niskom startu držim fige 🥰
    Tejuška, vjerojatno te već prošlo, ali taj dobitak Lotin je više nego ok, dojene bebe tjedno dobiju 150-240 grama, a za neke je okej i dobitak od 113 grama, sjecam se tih tablica. Uopće to nije malo koliko je ona dobila, a tim tempom npr. bila bi u gornjem dijelu za tjedan dana. Nemoj se uopće zamarati i ne slušaj šta itko kaže.
    Katja, ja ti nemam pametan savjet, ja sam imala tako jak otpust mlijeka koji se smirio tek sa 7,8 mjeseci, meni ni tetra nije mogla pomoć😂😂 u početku sam znala trošiti po kutiju onih jednokratnih jastučića dnevno, to bi samo išlo iz mene, onda sam otkrila perive, spas 😁 mislim da je baš kak MarijanaMartin kaže, treba vremena i da bebe narastu i bit će lakše. Nagutaju se sigurno zraka pa ono češće ga podiži ili prekini podoj da podrigne i opet vrati na cicu. Bolje i da je tako nego da se patiš s otpustom.
    Tonka341, tebi dugujem 😅 moja ima dana kad traži sikati stalno, mene to nekad tak čini nervoznom, ako je neki malo teži dan, i tak sam stalno doma s obje, uvijek mi je netko po rukama, il me dira il me sisa, onda taman mala prestane, evo je ide starija žicat, pa daj me nemoj 🥺
    Svakako se slažem s tobom da ne prekidaš sad ništa, ja bi isto u nekoj drugoj situaciji bila odlučnija, ali sad joj ne želim to srezat skroz, ja shvaćam da je njoj to i utjeha i dio našeg odnosa, a tako je i s tvojim malim. Koliko god ti se možda činilo da ne povezuje još neš, ono daj mi sisu, sisa je moja, u svakom slučaju je to u njegovim očima nešto što ga veže s mamom.
    Proći će to sve, a pustit će i njega s vremenom.
    ---
    Ja sam tako u nekim mislima zadnjih dana, stalno mislim o tim bebicama, razmišljam kako bi imala i treće dijete, maštam kako ću dobit na lotu ili odselit iz ove prčije.. Tako mi je nježna i slatka ta moja mala curica, sve mi onako teško oko srca kad pomislim da držim svoju zadnju bebicu u rukama, uopće ne mogi zamisliti da mi je ona zadnja beba 🥺

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.