@Amelie - osobno nebi riskirala s tim madracom i rupama kad beba postane mobilnija po kindacu svasta moze poci po zlu ali ja sam teski panicar 😂 za prvi mjesec je sigurno ok. Ja ju stavljam naizmjence na bok jedan pa drugi i na ledja. Iako se sefica sad sama namjesti kako joj odgovara i palim baby sense za disanje ispod madraca i kameru za svako spavanje (panicar kazem ti 😂)
@Amelie - osobno nebi riskirala s tim madracom i rupama kad beba postane mobilnija po kindacu svasta moze poci po zlu ali ja sam teski panicar 😂 za prvi mjesec je sigurno ok. Ja ju stavljam naizmjence na bok jedan pa drugi i na ledja. Iako se sefica sad sama namjesti kako joj odgovara i palim baby sense za disanje ispod madraca i kameru za svako spavanje (panicar kazem ti 😂)
Pa razumijem te.. mene je to sinoć takoo nasekiralo. Znači madrac je 120x60, a krevet 125x65... I gledam tko to tako radi?! Možda može poslužiti prvih mjesec-dva dok se ne miču puno, ali onda idem ili po novi madrac ili po novi krevetić.
Baby sense jel to ono protiv SIDS-a nešto što se stavi ispod madraca? Jel to alarm pali? Jel krevetić s vama u sobi? Ja sam shvatila ako je s nama da je manja šansa da se išta desi pa nisam zasad mislila te stvari uzimati..
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
moram priznat da prvi put cujem za tu dimenziju 🙈 nas je 140x70 pa je isto muka nac posteljinu bila… ma da alarm se upali ako udisaji padnu ispod 20 u minuti iako je samnom u sobi ovo mi ipak daje mirniji san… a kamera je kad se spustim dolje do kuhinje ako spava i mjeri temp u sobi i vlagu.
moram priznat da prvi put cujem za tu dimenziju 🙈 nas je 140x70 pa je isto muka nac posteljinu bila… ma da alarm se upali ako udisaji padnu ispod 20 u minuti iako je samnom u sobi ovo mi ipak daje mirniji san… a kamera je kad se spustim dolje do kuhinje ako spava i mjeri temp u sobi i vlagu.
I na kojoj temp ti je soba danju, a kako noću? Kako ja je kao idealna?
Pokušavamo od 09/2019.
09/21- beta 245❤️
05/2022 👶🌸💓
kod mene je stvar da imam podno grijanje u cijeloj kuci koje nije reaktivno kao radijator pa mi je nekako bilo bitno da po noci ne padne ispod 23-24 ali to sve ovisi kako ces oblaciti bebu, hoce spavat u vreci ili ne i kako se grijete, pa cak i kako vama najbolje odgovara za spavanje … tu ti je najbolje slusat svoj instinkt i neces pogrijesiti 😊 svaka mama zna najbolje za svoju bebu
Mi smo jucer stigli kuci,navikavamo se polako na nekakav novi ritam zivota..oboje smo malo kao izgubljeni ponekad haha,valjda je i to normalno 🙉 Bebica je preslatka i obozavamo je 🤍 Kako je vama bilo s prvom bebom? Koliko vam je trajala ta faza dok se malo naviknete?
A nas madrac je 120x60,nemam pojma za krevetic al madrac skroz dobro ide u njega pa valjda mjere odgovaraju 😅
• 20.04.2022. 🌷
A11 bas mi je drago da je sve super proslo i da ste doma 🥰 nemam nazalost odgovor na tvoje pitanje jer prva ima 6,5 godina i jos se upoznajemo 😂 svaka faza ima svoje kad ju upoznam na neki drugaciji nacin, kad me iznenadi necim novim i zavolim jos vise ♥️ tako je i sada s mrvicom 🤷♀️ i dalje ima dana kada mi je nestvarno da sam ja necija mama 🙈
Daan ♡ kako ste cure? Trudnice,bebice? 🥰🥰
I nas kinderbet je 120x60cm.
Faza upoznavanja i privikavanja pa evo dugo,pogotovo s prvim,cijeli svijet se okrenuo naopacke,odjednom imas obavezu (slatku obavezu) 😊🥰 jednostavno je sve drugacije,hormoni divljaju,ne mozes se nagledati tog malog cuda.
Jel nam rodio jos tko 🤩
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Kod nas su sigurno više temp..ali ne mogu ih baš spuštati tj ne planiram paliti klimu dok nije baš neophodno. A ovo za krevetić da.. očito je neki stariji i tad se i takve radilo 🙈 Budemo vidjeli kako će poslužiti. Možda se desi da završi s nama u krevetu pa nema smisla da sad kupujem novi koji uopće neću koristiti.
Ja sam blizu ulaska u 37. pa isto nema nekih promjena osim što se već tjedan dana budim usred noći komplet u znoju.. presvučem se i nastavim dalje spavati i sve ok🙄 Jel koja imala slične probleme? Kakvi su to valunzi🙈
Pokušavamo od 09/2019.
09/21- beta 245❤️
05/2022 👶🌸💓
Amelie ja sam se zadnjih tjedana trudnoce cesto budila preznojena. I sad kako sam rodila,jos gore je s tim..🤣Maloprije odspavala u sobi,probudim se odjednom kao da me netko polio vodom haha,hormoni valjda.
Je li ikome od vas mozda pomagala hrastova kora za ranu od sivanja dolje? Znam da cu je dosta osjetiti ali barem da malo olaksa,danas je bas bolno
• 20.04.2022. 🌷
Sortiraj odgovore
Najstariji