Lindsay pa jel dobila od izlaska sto ? Mi izasli sa 2910g u nedelju a u srijedu 2940g
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Jutro,mi danas idemo kuciii ❤️
Sto se tice kilaze,moja je izasla sa 3660,jucer ujutro je imala 3400 i evo danas 3470. Bitno da dobiva po malo. 😊
• 20.04.2022. 🌷
Jutro,mi danas idemo kuciii ❤️
Sto se tice kilaze,moja je izasla sa 3660,jucer ujutro je imala 3400 i evo danas 3470. Bitno da dobiva po malo. 😊
Pa bas super dobija 🙈 u 1 dan 70g je bas puno 🎉
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
A11 čestitam!:)) Drago mi je da je sve dovod prošlo.
.
.
Imam pitanje za iskusne mame.. baš smo sastavili krevetić i namjestili madrac, dobili smo rabljeni i sad vidim da imam lufta između letvica i madraca.. stane mi ruka bez problema.. je da imam sitnu ruku, ali🙄 A i po dužini ne sjedne madrac komplet nego ima prostora. Da li je to nešto što se može sanirati ako uguram dekicu u tu rupu ili biste rekle kupuj novi krevet gdje nema nikakvog prostora..
I još jedno pitanje.. koliko vas je stavljalo klinasti jastuk bebi ispod madraca? Ja sam shvatila da je najbolje da spavaju na ravnom na leđima, ali sad čujem savjete da su klinasti preporučljivi.. baš ne znam koga više slušati..🙄
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
@Amelie - osobno nebi riskirala s tim madracom i rupama kad beba postane mobilnija po kindacu svasta moze poci po zlu ali ja sam teski panicar 😂 za prvi mjesec je sigurno ok. Ja ju stavljam naizmjence na bok jedan pa drugi i na ledja. Iako se sefica sad sama namjesti kako joj odgovara i palim baby sense za disanje ispod madraca i kameru za svako spavanje (panicar kazem ti 😂)
@Amelie - osobno nebi riskirala s tim madracom i rupama kad beba postane mobilnija po kindacu svasta moze poci po zlu ali ja sam teski panicar 😂 za prvi mjesec je sigurno ok. Ja ju stavljam naizmjence na bok jedan pa drugi i na ledja. Iako se sefica sad sama namjesti kako joj odgovara i palim baby sense za disanje ispod madraca i kameru za svako spavanje (panicar kazem ti 😂)
Pa razumijem te.. mene je to sinoć takoo nasekiralo. Znači madrac je 120x60, a krevet 125x65... I gledam tko to tako radi?! Možda može poslužiti prvih mjesec-dva dok se ne miču puno, ali onda idem ili po novi madrac ili po novi krevetić.
Baby sense jel to ono protiv SIDS-a nešto što se stavi ispod madraca? Jel to alarm pali? Jel krevetić s vama u sobi? Ja sam shvatila ako je s nama da je manja šansa da se išta desi pa nisam zasad mislila te stvari uzimati..
Pokušavamo od 09/2019.
09/21- beta 245❤️
05/2022 👶🌸💓
moram priznat da prvi put cujem za tu dimenziju 🙈 nas je 140x70 pa je isto muka nac posteljinu bila… ma da alarm se upali ako udisaji padnu ispod 20 u minuti iako je samnom u sobi ovo mi ipak daje mirniji san… a kamera je kad se spustim dolje do kuhinje ako spava i mjeri temp u sobi i vlagu.
moram priznat da prvi put cujem za tu dimenziju 🙈 nas je 140x70 pa je isto muka nac posteljinu bila… ma da alarm se upali ako udisaji padnu ispod 20 u minuti iako je samnom u sobi ovo mi ipak daje mirniji san… a kamera je kad se spustim dolje do kuhinje ako spava i mjeri temp u sobi i vlagu.
I na kojoj temp ti je soba danju, a kako noću? Kako ja je kao idealna?
Pokušavamo od 09/2019.
09/21- beta 245❤️
05/2022 👶🌸💓
kod mene je stvar da imam podno grijanje u cijeloj kuci koje nije reaktivno kao radijator pa mi je nekako bilo bitno da po noci ne padne ispod 23-24 ali to sve ovisi kako ces oblaciti bebu, hoce spavat u vreci ili ne i kako se grijete, pa cak i kako vama najbolje odgovara za spavanje … tu ti je najbolje slusat svoj instinkt i neces pogrijesiti 😊 svaka mama zna najbolje za svoju bebu
Mi smo jucer stigli kuci,navikavamo se polako na nekakav novi ritam zivota..oboje smo malo kao izgubljeni ponekad haha,valjda je i to normalno 🙉 Bebica je preslatka i obozavamo je 🤍 Kako je vama bilo s prvom bebom? Koliko vam je trajala ta faza dok se malo naviknete?
A nas madrac je 120x60,nemam pojma za krevetic al madrac skroz dobro ide u njega pa valjda mjere odgovaraju 😅
• 20.04.2022. 🌷
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji