Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Malena3
    22. Travanj 2022. 14:06

Pozdrav cure, da li je koja imala covid u trudnoći i da je ostala bez okusa i mirisa? Da li Vam se brzo vratilo? 

• Lara15
    22. Travanj 2022. 17:03

Prvo da cestitam svim hrabricama koje su rodile na smotuljcima ljubavi i srece i pozelim jos malo strpljenja trudnicama cekalicama  🍀

I da se javimo malo kad su se slegli dojmovi 😊 uspjeno smo zuticu ostavile u Petrovoj 🎉 kazu da je bila fizioloska i moram proznati da nitko nije spominjao “suncanje” doma samo su pojasnili da nije bila opasna i da nisu bile potrebne dodatne pretrage. 

Dojenje je stvarno gust s njom jako lijepo hvata i papa, mene je sinoc uhvatila panika jer sam napipala kvrzicu velicine zrna graska koje do sada nije bilo tako da sam se narucila za uzv u utorak, moram priznati da me malo strah jer ne prolazi od dojenja i ne boli (nemam temperaturu niti bilo kakve druge bolove).

Patronazna koja mi je bila s prvom malom je blago receno bila uzas i doslovno sam ju morala zamoliti da ode i ne vraca se. U medjuvremenu smo preselile iz ZG u okolicu i dosla nam je druga patronazna. Nemam dovoljno rijeci za pohvaliti ju ♥️ predivna zena, puna korisnih savjeta, podrske, vesela, vedra, na raspolaganju do kraja prve godine. Odusevljena sam 😊

• A11
    22. Travanj 2022. 18:04

Dobar vam daan cure 🥰 Nasa mala Tonka stigla je u srijedu u 16:20. 3660g i 50cm 🤍 Javljam se tek sada jer sam bila fokusirana samo na nju i dojenje da se to pokrene..Sinoc je napokon krenulo i sad je sve bolje. ☺️ Porod je bio super. Naravno bolno ali naajljepše iskustvo ikada!
    Voda je pocela curiti u 3 sata ujutro,u 4 sam stigla do bolnice i spojili su me na ctg,pa sam malo hodala,pa opet ctg i tako stalno. Od kad sam dosla,imala sam ceste trudice. Bila sam otvorena samo 1 prst.. Kasnije su mi dali nekakav prasak da popijem i vrlo brzo su se trudovi pojacali i poceli me otvarati. Oko 11 ipo su postali vec poprilicno bolni i svakih dvije minute,nakon cega sam popila jos malo neke tekucine ii onda je postalo skoro nepodnosljivo (tad sam mislila da ne moze jace 😂😂). Otisla sam u boks oko 14 i kao sto sam rekla,u 16:20 je stiglaa. 
    Mislim da sutra idemo kucii🤍🤍

• 20.04.2022. 🌷

Tejuska♡
    22. Travanj 2022. 18:07

Ana stvarno drzim fige da uspijes,a da probas mozda sa izdajalicom? Meni ona tako izvuce bradavice prema van da se jadna pogusi skoro dok doji.
    Patronazna moja je prepredivna!! Bila nam je u srijedu i Lota je dobila 30g ,u nedelju smo izasle i sad ja ne znam da li je to OK ili nije 🥲 stoga se izdajam za vecu kolicinu mlijeka,uspijem u danu 3x se izdojiti po nekih 20-30ml ne vise. U utorak ce doci da ju izvaze pa se nadam da dobro napreduje,danas je citav dan prespavala,samo se budila jesti 🤔
    Kaka doslovno iza svakog obroka 😅 reko kak se i bude udebljala kad saaamo kaka haha
    Lindsay koliko je tvoja mala dobila? Kad vec imate vagu pa mozes znati?
    Malena3 ja sam imala covid dok sam bila 15 tt i bilo je koma,nisam imala takoder ni okusa i mirisa,vratilo se brzo to,ali miris je ostao do nedavno cudan,sad vise nemam taj grozan okus dok npr.perem zube.
    Lara bas mi je drago da je sve super🥰
    Katja mogu misliti kako vam je 😔 nadam se da bude brzo prosla ta zutica,javi nam ♥️

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tejuska♡
    22. Travanj 2022. 18:10

A11 pa koooonacno ♥️😘♥️😘 cekale smo te,vec smo se zabrinule ♡ No drago mi je da je zapravo sve proslo odlicnooo.
    Dosta ti je dugo trajalo,vjerujem da si izmucena bila ali to maleno bogatatvo koje imas u rukama je neprocjenjivo 🥰♥️
    Bas mi je drago i za dojenje,da vam ide 🤩 Drzim fige da sutra idete domekaa 🎉

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Lindsay
    22. Travanj 2022. 18:41

A11 cestitke ❤️💟❤️💟❤️💟🥰
    Tejuska javim ti za dobijanje na kilazi. Danas smo se vagale pa cemo opet za 2 dana.
    Lara  nadam se da kvrzica nije nista opasno , javi nam razvoj situacije.

Tejuska♡
    23. Travanj 2022. 06:58

Lindsay pa jel dobila od izlaska sto ? Mi izasli sa 2910g u nedelju a u srijedu 2940g 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• A11
    23. Travanj 2022. 11:13

Jutro,mi danas idemo kuciii ❤️ 
    Sto se tice kilaze,moja je izasla sa 3660,jucer ujutro je imala 3400 i evo danas 3470. Bitno da dobiva po malo. 😊 

• 20.04.2022. 🌷

Tejuska♡
    23. Travanj 2022. 14:16

A11

Jutro,mi danas idemo kuciii ❤️
    Sto se tice kilaze,moja je izasla sa 3660,jucer ujutro je imala 3400 i evo danas 3470. Bitno da dobiva po malo. 😊

Pa bas super dobija 🙈 u 1 dan 70g je bas puno 🎉

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Amelie
    23. Travanj 2022. 22:03

A11 čestitam!:)) Drago mi je da je sve dovod prošlo. 
    .
    .
    Imam pitanje za iskusne mame.. baš smo sastavili krevetić i namjestili madrac, dobili smo rabljeni i sad vidim da imam lufta između letvica i madraca.. stane mi ruka bez problema.. je da imam sitnu ruku, ali🙄 A i po dužini ne sjedne madrac komplet nego ima prostora. Da li je to nešto što se može sanirati ako uguram dekicu u tu rupu ili biste rekle kupuj novi krevet gdje nema nikakvog prostora.. 
    I još jedno pitanje.. koliko vas je stavljalo klinasti jastuk bebi ispod madraca? Ja sam shvatila da je najbolje da spavaju na ravnom na leđima, ali sad čujem savjete da su klinasti preporučljivi.. baš ne znam koga više slušati..🙄

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.