Cure koje su na komplikacijama.. nema nas puno još ovdje ali jeste dobile išta za 3.mj.?! Ne mogu vjerovati da još nisu isplatili.. možda su nešto kod mene zeznuli?!
Nije još uplaćeno, vjerojatno će sutra
Zbog praznika se odužilo
Pa za nevjerovati.. da ne bi slučajno prije praznika to riješili 🤯🤯 Hvala kaj si javila!;)
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Hej cure 😊 Cijeli dan u nekim obavezama,nikako se javiti.
Kod nas i dalje nistaa,stalno nesto bolucka,probada dolje ali nista posebno se ne dogada. Sutra ujutro u 9 imamo pregled pa cemo vidjeti. Nadam se da se makar malo pokrenulo posto sam prije 2 tj bila uloziva, skroz omeksanog cerviksa.. ilii da ce pregled potaknuti nesto. Hvata me malo nervoza od pomisli da cu proci termin hahah
Tejuska i Lindsaybas mi je drago cuti kako vam je lijepo s bebicama. Jedva cekam sve to 🥰
Nadam se da si otvorenija🤞 A nije čudo da se i prođe termin.. ali ja vidim po sebi da bi bila luda isto. Jer ja sam si u glavi taj 37.tj. već nekako stavila kao sve je mogućeee.. a onda oni ne moraju do 42.😂😂🙈🙈🤯
Pokušavamo od 09/2019.
09/21- beta 245❤️
05/2022 👶🌸💓
*ne mrdaju do 42. sam htjela napisati.. lijenčine male🤭😄
Pokušavamo od 09/2019.
09/21- beta 245❤️
05/2022 👶🌸💓
Kod nas i dalje nistaa,stalno nesto bolucka,probada dolje ali nista posebno se ne dogada. Sutra ujutro u 9 imamo pregled pa cemo vidjeti. Nadam se da se makar malo pokrenulo posto sam prije 2 tj bila uloziva, skroz omeksanog cerviksa.. ilii da ce pregled potaknuti nesto. Hvata me malo nervoza od pomisli da cu proci termin hahah
Tejuska i Lindsaybas mi je drago cuti kako vam je lijepo s bebicama. Jedva cekam sve to 🥰
Nadam se da si otvorenija🤞 A nije čudo da se i prođe termin.. ali ja vidim po sebi da bi bila luda isto. Jer ja sam si u glavi taj 37.tj. već nekako stavila kao sve je mogućeee.. a onda oni ne moraju do 42.😂😂🙈🙈🤯
Eto isto tako sam ja,napunila 37 tjedana i u glavi svaki dan "evoo sad ce to,nema sanse da cu ja docekati termin.." Kad ono kaze cura,e sad ces bas suprotno!😂 Znam da kad se prođe termin ide se stalno u bolnicu na preglede plodne vode,na ctg itd. To je jedino sto nisam htjela docekati haha ali dobro,kako bude bit ce 😊
• 20.04.2022. 🌷
Mrzlopoljka ni ja ne forsam,nego ona cica po noci 4h zaredom i kako mi jos nije doslo mlijeko bila je jako nervozna i reko mozda zeli dudu ako eto mora cicat stalno🤣no nije istina.
Meni je J imao dudu ali isto do 1,5g a N nije htio pa tako i ona,stovise jos bolje,nema kasnije odvikavanja jos i od tog.
Drago mi je da je i vama super 🤩 kako ti spava ona po noci?
Amelie uplaceno je mozes vidjeti na e gradani ,no jos nije sjelo,bude sutra sigurno,ja sam u RBA.
A11 drzim fige da se pokrene,vjerujem da ti je vec dosta 😄🤞♥️
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Eto isto tako sam ja,napunila 37 tjedana i u glavi svaki dan "evoo sad ce to,nema sanse da cu ja docekati termin.." Kad ono kaze cura,e sad ces bas suprotno!😂 Znam da kad se prođe termin ide se stalno u bolnicu na preglede plodne vode,na ctg itd. To je jedino sto nisam htjela docekati haha ali dobro,kako bude bit ce 😊
Još sam ja na mirovanju do 37.tj. i nekako si zato još više postaviš u glavi samo da mi je dotad dogurati da sve bude dobro i u sigurnim tjednima.. a možda se planira bebuška još dosta ubuciti i ne ide nikud 🙈 Ma najbolje ih je pustiti da oni odluče kad će van i naše tijelo kad je spremno..
Hvala Tejuška.. nadam se da bude sutra!:)
Pokušavamo od 09/2019.
09/21- beta 245❤️
05/2022 👶🌸💓
Cure,pukla voda u 3:00 🤭 Stigla sam u rodiliste,javim se kad dode bebica 🥰
• 20.04.2022. 🌷
Ipak se javljam prije 🤣 Znam da to svi govore al evo samo da kazem onima koje misle kao ja da nece prepoznati trudove,o da hocete! 🤭 Kad sam dosla,otvorena 1 prst samoo. Trudovi su jaako cesti,nekad jaci nekad slabiji. Da se prodisati i izdrzati. Nadam se da cu se uspjesno otvarati uz njih. 🤗
• 20.04.2022. 🌷
A11 sretnooo!!🍀🤞
Pokušavamo od 09/2019.
09/21- beta 245❤️
05/2022 👶🌸💓
Sortiraj odgovore
Najstariji