Ja ih osjecam jako intenzivno zadnja 3 dana u nepravilnim razmacima, rekla bih da su ti pripremni trudovi.
Ugl . Moram se skvrciti dok me šiba.
Omerta čestitke 💕
A11 hvala.
Lindsay i meni su u nepravilnim razmacima - sad mi je lakše kad znam da nisam jedina 😅
Omerta cestitam od srca!❤️
Uzivajte u malom smotuljku srece 💓
Drago mi je da je proslo sve ok 😊
Lindsay i mene zna grciti zadnjih par dana ali samo navecer...onako podmuklo ko da ce menga ali me popusti i onda sam kao da nista nije bilo. Nadam se da ce se jednom pretvoriti u ono pravo 🤞
Omerta draga čestitam ti od ♥️ na malenom smotuljku 🥰🥰
Drago mi je da je sve proslo u najboljem redu,isplatilo se cekati ♥️🌸🎉
Uzivajte,ljubite se i mazite sada 🫂🫂
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Omerta cestitke i uzivajte ❤
SD i Covid - mom muzu je na pocetku 3.mj bila dovoljna potvrda o cijepljenju, nije se trebao testirati.
💛🧡
Lindsay i mene zna grciti zadnjih par dana ali samo navecer…onako podmuklo ko da ce menga ali me popusti i onda sam kao da nista nije bilo. Nadam se da ce se jednom pretvoriti u ono pravo 🤞
Uzivaj dok te ne siba po cijele dane i noci jer zaista umara. Bas me zanima kako ce mi ih sutra ctg ocitati i dali ce me ostaviti u bolnici.
Lindsay i mene zna grciti zadnjih par dana ali samo navecer…onako podmuklo ko da ce menga ali me popusti i onda sam kao da nista nije bilo. Nadam se da ce se jednom pretvoriti u ono pravo 🤞
Uzivaj dok te ne siba po cijele dane i noci jer zaista umara. Bas me zanima kako ce mi ih sutra ctg ocitati i dali ce me ostaviti u bolnici.
Bas sam gledala ctg od sri znaci linija koja ocitava trudove je bila ravna ----- haha 😂
Ne mogu zamisliti kak je tebi..drzim fige da ti ocitaju neke trudove ili se nesto pokrene. Najgore je ovo na kraju tu si jos malo, a nisi nigdje zapravo 🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji