Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lindsay
    14. Travanj 2022. 17:42

Ja ih osjecam jako intenzivno zadnja 3 dana u nepravilnim razmacima, rekla bih da su ti pripremni trudovi.
    Ugl . Moram se skvrciti dok me šiba.

Lindsay
    14. Travanj 2022. 17:45

Omerta cestitke od ❤️ 

• Mariina1106
    14. Travanj 2022. 17:48

Omerta čestitke 💕
    A11 hvala.
    Lindsay i meni su u nepravilnim razmacima - sad mi je lakše kad znam da nisam jedina 😅

• A11
    14. Travanj 2022. 17:52

Omerta cestitam i uzivajte! 🥰

• 20.04.2022. 🌷

Anchy_23 🌈 🌸
    14. Travanj 2022. 18:07

Omerta cestitam od srca!❤️
    Uzivajte u malom smotuljku srece 💓
    Drago mi je da je proslo sve ok 😊

Anchy_23 🌈 🌸
    14. Travanj 2022. 18:08

Lindsay i mene zna grciti zadnjih par dana ali samo navecer...onako podmuklo ko da ce menga ali me popusti i onda sam kao da nista nije bilo. Nadam se da ce se jednom pretvoriti u ono pravo 🤞

Tejuska♡
    14. Travanj 2022. 18:12

Omerta draga čestitam ti od ♥️ na malenom smotuljku 🥰🥰
    Drago mi je da je sve proslo u najboljem redu,isplatilo se cekati ♥️🌸🎉 
    Uzivajte,ljubite se i mazite sada 🫂🫂

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tweety88🐞
    14. Travanj 2022. 18:36

Omerta cestitke i uzivajte ❤
    SD i Covid - mom muzu je na pocetku 3.mj bila dovoljna potvrda o cijepljenju, nije se trebao testirati.

💛🧡

Lindsay
    14. Travanj 2022. 18:42

Anchy_23 🌈 🌸

Lindsay i mene zna grciti zadnjih par dana ali samo navecer…onako podmuklo ko da ce menga ali me popusti i onda sam kao da nista nije bilo. Nadam se da ce se jednom pretvoriti u ono pravo 🤞

Uzivaj dok te ne siba po cijele dane i noci jer zaista umara.  Bas me zanima kako ce mi ih sutra ctg ocitati i dali ce me ostaviti u bolnici.

Anchy_23 🌈 🌸
    14. Travanj 2022. 19:08

Lindsay

Anchy_23 🌈 🌸

Lindsay i mene zna grciti zadnjih par dana ali samo navecer…onako podmuklo ko da ce menga ali me popusti i onda sam kao da nista nije bilo. Nadam se da ce se jednom pretvoriti u ono pravo 🤞

Uzivaj dok te ne siba po cijele dane i noci jer zaista umara. Bas me zanima kako ce mi ih sutra ctg ocitati i dali ce me ostaviti u bolnici.

Bas sam gledala ctg od sri znaci linija koja ocitava trudove je bila ravna ----- haha 😂
    Ne mogu zamisliti kak je tebi..drzim fige da ti ocitaju neke trudove ili se nesto pokrene. Najgore je ovo na kraju tu si jos malo, a nisi nigdje zapravo 🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.