Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Demi30
    13. Travanj 2022. 16:21

Bravo za dobre preglede 👍
    Meni je isto sve ok, beba je glavom prema dolje (prije 3 tjedna je bila na zadak pa je to dobro). Procijenio je na oko 2500 g sad.   Plodne vode dovoljno, ja zatvorena. Albumini u urinu su mi pozitivni pa moram izvadit nalaz urina i KKS, ali nije se previse zabrinjavao.  Obavila sam i bris na steptokok.  Tejuška iduci pregled mi je 29.4.

29👩‍❤️‍👨33
    stiže nam 🎀💗

Omerta
    13. Travanj 2022. 16:26

Tejuska♡

Zenske eto i mene,otvorena 4 prsta 😂
    Trudova nema,CTG uredan.
    Za 7 dana opet kad ce mi UZV raditi,naravno ako se ne pokrene stogod 😁♥️
    Tea drzim fige da se okrene kako treba 🤞🤞
    Omerta 🙈🙈 nece kod tebe ha..😄

Sad sam malo ljubomorna, kako si ti to fino se otvorila bez trudova. 
    Ja sam malo iznenađena, očekivala sam kao višerotka da će danas već biti nekih naznaka. Ali ok, pomalo, samo nek je sve uredno sa bebom. 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Omerta
    13. Travanj 2022. 16:32

Anchy_23 🌈 🌸

Opa tejuska4 cm moglo bi udkoro ha 😁😁😁
    Omerta bas se mimoilazimo, ti si sada svaka 2 dana 🙊 ja u sljed sri ako ne rodim slucajno do tad a onda svaka 2 dana pregledi…nije me jos vag pregledao…malo me trta tog provjeravanja otvorenosti jer sam i ja cula da zna bit neugodno i bolno…
    Jel stavi neko ulje ili gel na rukavicu kad ide pipati dolje? Jer moja ginicka me tak jednom provjerila i apsolutno nis nije bolilo.

Nisam primjetila da je stavio išta na rukavicu. Poslje kad sam hodala malo mi se učinilo dole kao vlažno tako da možda i je.. A nisam bome ni ja očekivala da će boljeti. 
    Nego jel oni provjeravaju plodnu vodu kad se prenese?? Što ako se beba pokaka unutra?? 

Tejuska♡
    13. Travanj 2022. 18:10

Bas mi je zao da vas tako boli,ja se stvarno ne mogu pozaliti...
    A i dr.kod koje sam bila !! Ajme,koja ljubaznost!! Znaci ja ono jadna moze jedno pitanje a ona meni draga moze i 30 ,sta god te zanima samo pitaj... 
    Pitala sam vezano za pozitivan vaginalni bris na streptokok.
    Rekla je da 4h treba antibiotik istjecati,ukoliko to nece biti moguce,dakle da rodim prije odmah na porodu dolaze naonatolozi i rade proceduru oko malecke,testove i preventivno antibiotik i tako.. uglavnom rekla je bez panike,samo smireno,pratiti ce se situacija dodatno zbog toga i zbog moje alergije na penicilin.
    Sto se tice otvaranja mislim i ja sam u soku,nisam mislila da cu biti vec toliko,a opet s druge strane,netko se 10 prstiju otvori i za pola sata,a mozda meni ta 4 budu jos 10 dana uz teze otvaranje,tko ce ga znati.
    Ona je rekla da je to odlicno za viserotku,po pravilu se rijede desi da bude spor porod,uglavnom je daleko brzi ali nikada se ne zna.
    Omerta da eto i ti viserotka,usla u 40tt pa zabetonirana doslovce,vidis,tko ce znati🙈
    Po meni bi trebali gledati tu plodnu vodu ali doista evo ne znam,nisam nikada prosla termin.
    Demi i moja procjena je bila 2,5kg u 35tt 🥰🥰 cestitam ti za pregled 🎉🎉 drzim fige i za dobre nalaze 🤞

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

EvaKB
    13. Travanj 2022. 18:21

Pozdrav, mi smo bili danas na zadnjem pregledu kod mog ginekologa, iduci u bolnici. Jos nemam datum, tek sam uputnice podigla. Nas mali bumbar ima 3021gr, kaze doktor da ce biti veliki decko. Meni je cerviks smeksao i uloziva sam za vrh prsta. Do sada sam dobila 8kg. 
    Ja pijem caj od lista maline, ne moze skoditi, a kazu da moze pomoci da se sve pripremi lakse. Navodno u zadnjem mjesecu se pije 3 salice dnevno. Ja si napravim cajnik toga ujutro, pa ga kroz dan pijem kad sam zedna.

👩‍🦰35
    👨‍🦱37
    Pokušavamo od 09/2019.
    06.09.2021. ➕
    Panorama ✔️ dolazi nam Ivor 💙
    Očekivani termin poroda 11.05.2022.

Tejuska♡
    13. Travanj 2022. 20:14

EvaKB cestitam na pregledu♥️♥️ma neka on samo napreduje,mozda bude prije kad ti cx vec smeksan 🤗🤗
    Antonela 😂😂
    Meni su sad u 2 navrata izasli smeđkasti balci 🤔😂
    Popila špinani šećer,jako mi paše,pijem ga svaku večer gotovo,umjesto večere 😂🥛

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Demi30
    13. Travanj 2022. 21:14

Tejuška koliko ti je sad procijenjena težina bebuške? 😌

29👩‍❤️‍👨33
    stiže nam 🎀💗

Omerta
    14. Travanj 2022. 03:30

Cure, ja sam oko 22h otišla u bolnicu. Pukao doma vodenjak, al očito opet negdje nezgodno pa curi po malo. Sjedila na kauču i odjednom osjetim toplo među nogama, onako dovoljno da skužim da se to nisam upiškila, ko nalet vode.. Ctg ok, malo stave, malo skinu.. Nisam nešto baš otvorena, tj. moguće kao jutros.. I dobila malo prije drugu dozu antibiotika. Pošto nemam još svojih kontrakcija čekamo jutro da vidimo ako što krene samo.. Bojim se da ću opet završit na dripu, al ovaj put možda i dobijem epiduralnu, iako me i nje frka. Radili mi i test na kovid, pošto je prošlo 4 mj. od preboljenja.. Dragi će isto morat raditi BAT, ako stigne u domu zdravlja ujutro ili nekoj klinici. Jedina druga opcija je zračna luka koja ih radi od pola 5 ujutro, a to mu se neće. Pa eto nadam se da će stići negdje drugdje obaviti. Baš sranje. Znači ne vrijede vam nikakve potvrde ni od cjepiva ni preboljenja.. Ovo drugo samo ako je unutar 4 mj.

Eto ukratko, odo probat odspavat, mislim da će mi trebati energije... 

anchika
    14. Travanj 2022. 06:48

Omerta  sretno jos jednom! 😊
    Ja danas na pregled u covid ambulantu, posto imam covid.. Bas me zanima kako ce to izgledati. Sretno ako ima jos tko danas! 

• _Katja_
    14. Travanj 2022. 07:57

Omerta sretno ❤️ Nadam se da će sve dobro proći 🍀
    Jedva čekam da nam se javiš 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.