Bokić curke.. nisam čitala 2 dana i mislim si sad kad bude bebaa.. a kad ono.. pa što je to? Naše proljetnice ulovio proljetni pospanac?!🙈😁 Tejuška nasmijala si me.. ali zapravo suosjećam i vjerujem da ti je dosta i teško. Evo ja sam uvijek zamišljala da to s prvim bebama traje dugo i da ti trudovi mogu danima i satima se rastezati.. nisam iskreno mislila da i treća beba može zezati tako. Ali to je valjda ono što kažu svaka trudnoća i beba je za sebe. Nadam se da će ići brzo kad napokon krene!:)
Ja sam sinoć imala prvu baš loše prospavanu noć jer nikako se namjestiti.. na boku neudobno.. na leđima kao ne smijemo.. mah.. i bezvoljna sam više od ovog stana i pretumbavanja između kauča i kreveta. Stvarno se nadam da će mi u čet dati doktor zeleno svijetlo za kakvu šetnju makar i najkraću.. baš se osjećam beskorisno i bezvoljno. Sutra i prekosutra imam izlete bar do bolnice na pretrage (Rebro) i kontrole. Ahh.. kad me to počelo veseliti onda znate kolko je sati..🙄
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Omerta ja sam ranom zorom narucena jer idem vaditi krv prije 7 h pa onda odmah u TA. Mozda se potrefimo u radaoni 🙊🤭😂
E to bi bilo fora! 🤞
Jel zna netko do kada TA uopce radi,do koliko sati?
Ja sam u 12:30h narucena a nekako si mislim da to ne radi dulje od 15-16h ili se varam?
...
Sretno nam svima danas!

Be the change you wish to see in the world.. 💚
LISTA PREGLEDA 💚👶🎀
Demi30 - 13.04
Tejuska - 13.04
Luck - 13.04
EvaKB - 13.04
Omerta - 13.04
Anchy_23 - 13.04
Amelie - 14.04
Anchika - 14.04
Lindsay - 15.04
Lovely_ - 21.04
Dani30 - 28.04

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Jutro zenske ♡
Amelie nas kaj bas sam si jadna vise 😅😂
Totalno je ova trudnoca po svemu drugacija od ove dvije🤷♀️
Nadam se da ces uskoro moci prosetati,vjerujem da ti je vec dosta 😖😖
Omerta ma ja sam u Petrovoj ali pretpostavljam da je svima otprilike jednako 😄😁
Uzbudena sam,prvi pregled u bolnici wohohoo😄🎉
Sretno nam svimaa♥️🌸💚

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Jutroo, sretno vam danas 🥰
Amelie tocno znam taj osjecaj..i ja sam morala cekati zeleno svjetlo za setnje i opcenito stajanje na nogama duze vrijeme,a kad sam ga dobila uhh hahah spas,odmah se osjecas korisnije i sve ti je lakse. Jos malo izdrzi! ☺️
Kod mene je jucer izgleda bila lazna uzbuna...valjda i dalje pripremni trudovi. Gospođici se bas ne ide van 😆

• 20.04.2022. 🌷
Amelie nadam se da u cetvrtak dobijes zeleno svjetlo!
Sretno danas imamo 5 pregleda, javljajte stanja 😊😊😊
Sretno svima na pregledima danas!
Meni je danas i pregled i uzv i bris na streprokok 🤞

29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
Sretno svima danas 🤞🏻🍀
Mi smo stigli kući, dobro je sve prošlo, morat cemo još malo kontrolirati bilirubin. Jako je pospan, doslovno je budan dok mijenjam pelenu, tad se dere, i za dojenje nekad aktivan, a nekad ga moram razbudjivati… Malo me ipak brine… ali ima mokrih pelena, na vaganju jučer je dobio na kilaži, pa se nadam da dobro radimo.
Sretno svima 💗
Naš pregled super prošao, oko 2600 g, afi 9/10 (kao malo je niže) i napravljen bris na bhsb 🤞
Vaginalno me nije pregledavao tako da o otvorenosti ne znam ništa, ali ja više neću mirovati.. Od sutra u terminu 😲🎉
Kontrola opet za tjedan dana 30.4.

31👩❤️💋👨38
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji