Jutroo, sretno vam danas 🥰
Amelie tocno znam taj osjecaj..i ja sam morala cekati zeleno svjetlo za setnje i opcenito stajanje na nogama duze vrijeme,a kad sam ga dobila uhh hahah spas,odmah se osjecas korisnije i sve ti je lakse. Jos malo izdrzi! ☺️
Kod mene je jucer izgleda bila lazna uzbuna...valjda i dalje pripremni trudovi. Gospođici se bas ne ide van 😆
• 20.04.2022. 🌷
Amelie nadam se da u cetvrtak dobijes zeleno svjetlo!
Sretno danas imamo 5 pregleda, javljajte stanja 😊😊😊
Sretno svima na pregledima danas!
Meni je danas i pregled i uzv i bris na streprokok 🤞
29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
Sretno svima danas 🤞🏻🍀
Mi smo stigli kući, dobro je sve prošlo, morat cemo još malo kontrolirati bilirubin. Jako je pospan, doslovno je budan dok mijenjam pelenu, tad se dere, i za dojenje nekad aktivan, a nekad ga moram razbudjivati… Malo me ipak brine… ali ima mokrih pelena, na vaganju jučer je dobio na kilaži, pa se nadam da dobro radimo.
Sretno svima 💗
Naš pregled super prošao, oko 2600 g, afi 9/10 (kao malo je niže) i napravljen bris na bhsb 🤞
Vaginalno me nije pregledavao tako da o otvorenosti ne znam ništa, ali ja više neću mirovati.. Od sutra u terminu 😲🎉
Kontrola opet za tjedan dana 30.4.
31👩❤️💋👨38
A11, Tejuška, Lindsay hvala curke🥰
Katja vjerujem da za dva dana bebač bude sasvim ok.. malo mu samo treba da nadođe🤞Ne znam jesam ti čestitala.. u svakom slučaju želim vam da super napredujete!🤗
Ja sam sigurna da bude uskrsnih bebica.. 🥰 Predaleko je tamo utorak još.. mora se nešto zakuhati dotad 🤭
.
.
Čitala sam nešto po forumu od prije i naišla na info da bih trebala stati s Mg sad u zadnjim tjednima, znate nešto o tome? I početi s čajem od lista maline? Jel koja pila?
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Curke sretno danas 🌸
Evo ja sam na sv duhu u pola 10 dosla kod doktora.
Od 7h sam tamo radi vadenja krvi...
Uglavnom ctg dobar, uzv AFI 12, tlak skolski 120/80, krvna slika kaze dr odlicna.
Za tj dana opet kontrola znaci tejuska 20.4 TA opet, ako se ne pokrene sta...
Dolje me nitko nije gledao haha 😅
Ja cu bome presisati taj termin debelooo...
Katja drago mi je da ste domeka 😉
Amelie za Mg sam i ja cula ali ne znam zasto se ne smije u zadnjim tjednima...
A caj lista maline datulje i te prirodne stvari za pokretanje poroda nisam koristila niti planiram...ne da mi se , kad dode dode haha
Amelieza Mg sam i ja cula ali ne znam zasto se ne smije u zadnjim tjednima…
A caj lista maline datulje i te prirodne stvari za pokretanje poroda nisam koristila niti planiram…ne da mi se , kad dode dode haha
A kao da Mg previše opusti mišiće što je dobro kod grčeva, ali kad bi trebalo krenuti grčenje maternice da onda bolje ne uzimati.. Mada ja sve sumnjam u to nekako da išta može zaustaviti porod kad krene.
S obzirom kako kod tebe sve to ne izgleda da će krenuti da ti ipak kreneš žvakati te datulje😂 Ja doma imam zalihu, a fkt mi se ne jedu.. to mi moji nakupovali🙈 Kažu i stepenice pomažu..;)
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Sortiraj odgovore
Najstariji