Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • A11
    13. Travanj 2022. 08:26

Jutroo, sretno vam danas 🥰
    Amelie tocno znam taj osjecaj..i ja sam morala cekati zeleno svjetlo za setnje i opcenito stajanje na nogama duze vrijeme,a kad sam ga dobila uhh hahah spas,odmah se osjecas korisnije i sve ti je lakse. Jos malo izdrzi! ☺️
    Kod mene je jucer izgleda bila lazna uzbuna...valjda i dalje pripremni trudovi. Gospođici se bas ne ide van 😆

• 20.04.2022. 🌷

Lindsay
    13. Travanj 2022. 09:33

Amelie nadam se da u cetvrtak dobijes zeleno svjetlo! 
    Sretno danas imamo 5 pregleda, javljajte stanja 😊😊😊

Demi30
    13. Travanj 2022. 10:18

Sretno svima na pregledima danas!
    Meni je danas i pregled i uzv i bris na streprokok 🤞

29👩‍❤️‍👨33
    stiže nam 🎀💗

• Kriss
    13. Travanj 2022. 11:08

Sretno vam svima! ❤️ Ajdeeeeee cure, čekamo bebice! 🥳

• _Katja_
    13. Travanj 2022. 11:31

Sretno svima danas 🤞🏻🍀
    Mi smo stigli kući, dobro je sve prošlo, morat cemo još malo kontrolirati bilirubin. Jako je pospan, doslovno je budan dok mijenjam pelenu, tad se dere, i za dojenje nekad aktivan, a nekad ga moram razbudjivati… Malo me ipak brine… ali ima mokrih pelena, na vaganju jučer je dobio na kilaži, pa se nadam da dobro radimo. 

LucK
    13. Travanj 2022. 11:34

Sretno svima 💗
    Naš pregled super prošao, oko 2600 g, afi 9/10 (kao malo je niže) i napravljen bris na bhsb 🤞
    Vaginalno me nije pregledavao tako da o otvorenosti ne znam ništa, ali ja više neću mirovati.. Od sutra u terminu 😲🎉
    Kontrola opet za tjedan dana 30.4.

31👩‍❤️‍💋‍👨38

Amelie
    13. Travanj 2022. 11:45

A11, Tejuška, Lindsay hvala curke🥰
    Katja vjerujem da za dva dana bebač bude sasvim ok.. malo mu samo treba da nadođe🤞Ne znam jesam ti čestitala.. u svakom slučaju želim vam da super napredujete!🤗
    Ja sam sigurna da bude uskrsnih bebica.. 🥰 Predaleko je tamo utorak još.. mora se nešto zakuhati dotad 🤭
    .
    .
    Čitala sam nešto po forumu od prije i naišla na info da bih trebala stati s Mg sad u zadnjim tjednima, znate nešto o tome? I početi s čajem od lista maline? Jel koja pila?

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

Anchy_23 🌈 🌸
    13. Travanj 2022. 11:48

Curke sretno danas 🌸
    Evo ja sam na sv duhu u pola 10 dosla kod doktora. 
    Od 7h sam tamo radi vadenja krvi...
    Uglavnom ctg dobar, uzv AFI 12, tlak skolski 120/80, krvna slika kaze dr odlicna. 
    Za tj dana opet kontrola znaci tejuska 20.4 TA opet, ako se ne pokrene sta...
    Dolje me nitko nije gledao haha 😅

Ja cu bome presisati taj termin debelooo...
    Katja drago mi je da ste domeka 😉

Anchy_23 🌈 🌸
    13. Travanj 2022. 11:51

Amelie za Mg sam i ja cula ali ne znam zasto se ne smije u zadnjim tjednima...
    A caj lista maline datulje i te prirodne stvari za pokretanje poroda nisam koristila niti planiram...ne da mi se , kad dode dode haha

Amelie
    13. Travanj 2022. 12:10

Anchy_23 🌈 🌸

Amelieza Mg sam i ja cula ali ne znam zasto se ne smije u zadnjim tjednima…
    A caj lista maline datulje i te prirodne stvari za pokretanje poroda nisam koristila niti planiram…ne da mi se , kad dode dode haha

A kao da Mg previše opusti mišiće što je dobro kod grčeva, ali kad bi trebalo krenuti grčenje maternice da onda bolje ne uzimati.. Mada ja sve sumnjam u to nekako da išta može zaustaviti porod kad krene.
    S obzirom kako kod tebe sve to ne izgleda da će krenuti da ti ipak kreneš žvakati te datulje😂 Ja doma imam zalihu, a fkt mi se ne jedu.. to mi moji nakupovali🙈 Kažu i stepenice pomažu..;)

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.