Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • _Katja_
    12. Travanj 2022. 10:21

Hvala ❤️
    MarijanaMartin rekli su mi da je najbolje da ne prekida sunčanje, mijenjala sam mu pelene pod lampom, hranila, mazila. Kad bi se uznemirio davala sam mu dudu. Mlijeko je pio na bočicu. Kad se rasplače stavim pauzu na monitoru pa probam ja riješiti ako mogu sama.    
    Sestra u noćnoj smjeni mi je rekla da ga mogu kratko izvaditi na maženje ako bas bude frka. Jednom sam mu tako dala malo da doji. Prespavao je on to, izgledalo je kao da gusta 😊 Čekam sad nalaze krvi, ako budu ok možemo kući 🤗
    https://ibb.co/qgrRFzb

• _Katja_
    12. Travanj 2022. 10:27

Linsay sretno danas 🤗
    Anchy ubrzo će bebica 🥰🥰 Znam koliko joj se veseliš ❤️ Da sve prodje najbolje moguće 🤞🏻🍀
    Omerta gdje si ti?? Moja druga terminusa uz Anchy 😊
    Ipak dečki izlaze prije termina po ovom forumu jelda? I ja sam curicu prenijela četiri dana, a dečko stigao osam dana ranije 😊

Anchy_23 🌈 🌸
    12. Travanj 2022. 12:06

Loza 💙😇

cure ja moram uletiti samo da Lindsay zaželim sreću danas na pregledu i Anchy da rodi uskoro, vidim da je nestrpljiva! :) budite mi dobro <3

Hvala ti draga Loza 💓💓💓

Tejuska♡
    12. Travanj 2022. 12:47

Katja drzi se draga,nadam se da nalazi budu super 🤞♥️💚
    Barem si sa njime cijelo vrijeme mogla biti,to je doista velika prednost😊🍀

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Lindsay
    12. Travanj 2022. 12:51

Rezime: ctg ocitava povremene blaze trudove. Ja ih osjecam kao menstrualnu bol. Cervix 3,5 cm, potpuno sam zatvorena. U petak 15.4. Ctg opet.
    Ako ne krene prije, 25.4. Dolazim lezati u bolnicu.

• A11
    12. Travanj 2022. 13:17

Lindsay

Rezime: ctg ocitava povremene blaze trudove. Ja ih osjecam kao menstrualnu bol. Cervix 3,5 cm, potpuno sam zatvorena. U petak 15.4. Ctg opet.
    Ako ne krene prije, 25.4. Dolazim lezati u bolnicu.

🤞🤞 da krenee u prave i jace trudove! 🥰 Pa mi smo samo dva dana razlike u terminima 🤭 Meni je ponovni ctg u cetvrtak 14.4., a cijeli pregled 20.4.dan prije termina.. Nije mi doktor za sad spominjao nikakvo lezanje u bolnici,mozda jer sam se prije tjedan dana kao pocela nesto otvarati (cervix je bio skroz smeksan i uloziv za vrsak prsta i na uzv su bile neke naznake otvaranja).

• 20.04.2022. 🌷

Anchy_23 🌈 🌸
    12. Travanj 2022. 13:48

Lindsay nadam se da ce se nesto pokrenuti i prije...🍀🤞
    Imam predosjecaj da cu i ja biti beton dolje haha 🤭 bumo vidjeli sutra javim vam svakako 😉
    A11 kod tebe zvuci obecavajuce...bas me zanima dal cemo imati Uskrsnje bebice. 🤭

Lindsay
    12. Travanj 2022. 14:04

A11 kod tebe zvuci obecavajuce 👍 imas li nekakve bolove?
    Anchy bas me zanima sutra tvoj pregled 🤭

Lindsay
    12. Travanj 2022. 14:05

Koja je zadnja procjena težine vašim bebama?

• A11
    12. Travanj 2022. 14:36

Pa bas i nemam nekih posebnih bolova..Osjetim nju kako se nagurava prema dolje i stalno neka probadanja,tu i tamo menstrualni bolovi. Jedino eto sto se umirila od sinoc. Mozda cemo sve do Uskrsa imati nase bebice,tko zna ☺️
    Lindsay mojoj je zadnja procjena bila 3250g prije tjedan dana

• 20.04.2022. 🌷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI