Rezime: ctg ocitava povremene blaze trudove. Ja ih osjecam kao menstrualnu bol. Cervix 3,5 cm, potpuno sam zatvorena. U petak 15.4. Ctg opet.
Ako ne krene prije, 25.4. Dolazim lezati u bolnicu.
Rezime: ctg ocitava povremene blaze trudove. Ja ih osjecam kao menstrualnu bol. Cervix 3,5 cm, potpuno sam zatvorena. U petak 15.4. Ctg opet.
Ako ne krene prije, 25.4. Dolazim lezati u bolnicu.
🤞🤞 da krenee u prave i jace trudove! 🥰 Pa mi smo samo dva dana razlike u terminima 🤭 Meni je ponovni ctg u cetvrtak 14.4., a cijeli pregled 20.4.dan prije termina.. Nije mi doktor za sad spominjao nikakvo lezanje u bolnici,mozda jer sam se prije tjedan dana kao pocela nesto otvarati (cervix je bio skroz smeksan i uloziv za vrsak prsta i na uzv su bile neke naznake otvaranja).
• 20.04.2022. 🌷
Lindsay nadam se da ce se nesto pokrenuti i prije...🍀🤞
Imam predosjecaj da cu i ja biti beton dolje haha 🤭 bumo vidjeli sutra javim vam svakako 😉
A11 kod tebe zvuci obecavajuce...bas me zanima dal cemo imati Uskrsnje bebice. 🤭
A11 kod tebe zvuci obecavajuce 👍 imas li nekakve bolove?
Anchy bas me zanima sutra tvoj pregled 🤭
Pa bas i nemam nekih posebnih bolova..Osjetim nju kako se nagurava prema dolje i stalno neka probadanja,tu i tamo menstrualni bolovi. Jedino eto sto se umirila od sinoc. Mozda cemo sve do Uskrsa imati nase bebice,tko zna ☺️
Lindsay mojoj je zadnja procjena bila 3250g prije tjedan dana
• 20.04.2022. 🌷
Koja je zadnja procjena težine vašim bebama?
Meni su rekli prosli tjedsn 3200 g ali da uzmem s rezervom da moze biti 200 - 300 g gore dolje...
Gdje cete roditi? Ja cu u KBC OS.
Sv Duh. Zg. Tamo sam i prvi put bila a i spadam po mjestu stanovanja. Jedino me sokiralo u TA da toliko trudnica ima, bas je guzva nisam nikad na jednom mjestu toliko okruglica vidjela hehe 🙈🤭
Omerta gdje si ti?? Moja druga terminusa uz Anchy 😊
Evo me, još uvijek smo 2u1.
Nema nekih konkretnih naznaka osim te neke težine i pritiska u trbuhu ako se više krečem, povremena braxton hicks stezanja, mala se migolji i tako.
Bome nas puno sutra ima.
Ja sam naručena u 12 u TA na Sv. Duhu.. Hoće još neka biti u to vrijeme?
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Sortiraj odgovore
Najstariji