Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tejuska♡
    11. Travanj 2022. 07:56

LISTA PREGLEDA 💚👶🎀

_Katja_ - 11.04
    Lindsay - 12.04
    Demi30 - 13.04
    Tejuska - 13.04
    Luck - 13.04
    EvaKB - 13.04
    Omerta - 13.04
    Amelie - 14.04
    Anchika - 14.04
    Lovely_ - 21.04
    Dani30 - 28.04

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tejuska♡
    11. Travanj 2022. 07:58

Jutro ♡
    Sad vidim da mi je Katja ostala na popisu a njena beba stigla 😄😄 danas nemamo pregleda? 🥰
    Kako ste cure?
    Anchy jesi uspjela odspavati stogod?🤗

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Lindsay
    11. Travanj 2022. 08:39

Tejuska ja sam dobro. Malo bole ligamenti stomaka i koza koliko je nategnuta ali to su cari zadnjih dana 😊
    Kako si ti? Djeca?

Tejuska♡
    11. Travanj 2022. 09:26

Lindsay

Tejuskaja sam dobro. Malo bole ligamenti stomaka i koza koliko je nategnuta ali to su cari zadnjih dana 😊
    Kako si ti? Djeca?

Čarii da 🙈🙈 jel te svrbi trbuh od rastezanja? Mene bas da sad
    Evo ovo jutro se vise nisam probudila odmorna vec me sve boli,nocas nekoliko tih menstrualnih jacih bolova imala🙈ali dobro,eto priblizavamo se kraju svakako😄
    J je puno bolje
    N jos drzi,ali bude to oke🥰

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Lindsay
    11. Travanj 2022. 09:36

Tejuska♡

Lindsay

Tejuskaja sam dobro. Malo bole ligamenti stomaka i koza koliko je nategnuta ali to su cari zadnjih dana 😊
    Kako si ti? Djeca?

Evo ovo jutro se vise nisam probudila odmorna vec me sve boli,nocas nekoliko tih menstrualnih jacih bolova imala🙈ali dobro,eto priblizavamo se kraju svakako😄
    J je puno bolje

Svrbi kao lud.
    Evo upravo mi je ispao sluzni cep. Vidjet cemo sta dalje. Bolova imam ali nisu jaki i ne lice mi na trudove nego konstantna tupa bol oko pupka. Nagon na toalet imam.  
    Drago mi je da je J bolje i nadam se da ce i N biti vec danas ❤️

Tejuska♡
    11. Travanj 2022. 09:40

Lindsay

Tejuska♡

Lindsay

Kako si ti? Djeca?

J je puno bolje

Svrbi kao lud.
    Evo upravo mi je ispao sluzni cep. Vidjet cemo sta dalje. Bolova imam ali nisu jaki i ne lice mi na trudove nego konstantna tupa bol oko pupka. Nagon na toalet imam.
    Drago mi je da je J bolje i nadam se da ce i N biti vec danas ❤️

Uuuu🤗🤗bas uzbudljivo!!! Javljaj nam sta bude 🥰🥰

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• A11
    11. Travanj 2022. 10:47

Evo mi smo upravo bili na ctg-u,sve uredno,trudove ne pokazuje.. Bas sam se jutros probudila s osjecajem da cu vjecno ostati trudna. 🤣 I svee zivo me boli danas
    Tejuska hvala Bogu da su bolje ☺️
    Lindsay sretnooo da se sto prije pokrene 😍

• 20.04.2022. 🌷

Tejuska♡
    11. Travanj 2022. 12:01

A11

Evo mi smo upravo bili na ctg-u,sve uredno,trudove ne pokazuje.. Bas sam se jutros probudila s osjecajem da cu vjecno ostati trudna. 🤣 I svee zivo me boli danas
    Tejuska hvala Bogu da su bolje ☺️
    Lindsay sretnooo da se sto prije pokrene 😍

Hahaha,taj osjecaj mislim da svi imamo kad prodemo 37tt nekako 🤣🤣 ali budu oni vec,kad budu spremni 
    Nama je vec dooosta svega,9 mjeseci je zaista dug period 🙈
    Drago mi je da je ovako sve oke ♥️

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Anchy_23 🌈 🌸
    11. Travanj 2022. 12:14

Jutro!🌸
    Lindsay sretno ako se kaj pokrene! 🍀🤞
    Tejuska uspjela sam odspavati ok ,i evo jutros sam u pogonu cistim malo i tak 🙈 e btw i ja sam 13.4 na pregledu TA...bas me zanima kaj ce mi reci
    A11 i ja imam osjecaj da nikad nece...kod mene je sve mirno, nit truda nit grca nit sluznog evo ne znam 🤷🏼‍♀️

Tejuska♡
    11. Travanj 2022. 12:47

Anchy dodam te .. i ajme koliko nas tada ima pregled 🤩🤩🤩
    Super da si uspjela na kraju malo odspavati ♥️
    Tako sam ja sa N bila 39+3 kad sam isla na pregled u TA pa mi je rekao,gospodo pa vi imate trudove 🙈🙈 reko ma nemam nista ja ne osjecam haha...mozda ces i ti tako pa te ostave 😄😄😄

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.