Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tweety88🐞
    10. Travanj 2022. 20:57

Lindsay probaj se ne bojati poroda. Znam da je lako reci, ali to samo moze skoditi. Ja sam ga zamisljala bar 10 puta goreg, a kad ono... prema svom iskustvu mogla bi sutra opet ici roditi. Svaka od nas je drugacija, dozivljava stvari na svoj nacin i svaki porod je drugaciji. Vjeruj u sebe, jaka si i mozes ti to. Porod je po meni predivno iskustvo ❤

💛🧡

Anchy_23 🌈 🌸
    10. Travanj 2022. 22:04

Cure mene moja mala toliko rita veceras da ja evo ne znam..
    Kak god se namjestim roka najjace i tak vec 2h 🤭🙈
    Kaj nije da bi se trebala smiriti. ...ona bude izasla veceras kroz kozu van kak mi se cini...
    Al nije ugodno uopce. Bila sam xy puta na wcu koza me steze nikak da se namjestim ma bas koma ..
    Ko zna kakva me noc ceka. 🙈

Lindsay
    10. Travanj 2022. 22:34

Tweety hvala ti na podjeljenom iskustvu. Mozda i mene iznenadi kako budem sve podnijela 😊
    Reci mi jesi li dobila hemeroide tokom izgona? Ja ih imam vani trenutno kazu od pritiska bebe. Kolika je bila beba?
    Anchy ha ha ha mozda izadje kroz kozu 🤭

Tweety88🐞
    11. Travanj 2022. 02:20

Lindsay

Tweetyhvala ti na podjeljenom iskustvu. Mozda i mene iznenadi kako budem sve podnijela 😊
    Reci mi jesi li dobila hemeroide tokom izgona? Ja ih imam vani trenutno kazu od pritiska bebe. Kolika je bila beba?
    Anchyha ha ha mozda izadje kroz kozu 🤭

Jesam, beba je bila 3500 g. Ali nisu me smetali dok bi sjedila i to. Stavljala sam na njih ulje nakon sto su mi otpali savovi i prosli su.

💛🧡

Tejuska♡
    11. Travanj 2022. 07:56

LISTA PREGLEDA 💚👶🎀

_Katja_ - 11.04
    Lindsay - 12.04
    Demi30 - 13.04
    Tejuska - 13.04
    Luck - 13.04
    EvaKB - 13.04
    Omerta - 13.04
    Amelie - 14.04
    Anchika - 14.04
    Lovely_ - 21.04
    Dani30 - 28.04

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tejuska♡
    11. Travanj 2022. 07:58

Jutro ♡
    Sad vidim da mi je Katja ostala na popisu a njena beba stigla 😄😄 danas nemamo pregleda? 🥰
    Kako ste cure?
    Anchy jesi uspjela odspavati stogod?🤗

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Lindsay
    11. Travanj 2022. 08:39

Tejuska ja sam dobro. Malo bole ligamenti stomaka i koza koliko je nategnuta ali to su cari zadnjih dana 😊
    Kako si ti? Djeca?

Tejuska♡
    11. Travanj 2022. 09:26

Lindsay

Tejuskaja sam dobro. Malo bole ligamenti stomaka i koza koliko je nategnuta ali to su cari zadnjih dana 😊
    Kako si ti? Djeca?

Čarii da 🙈🙈 jel te svrbi trbuh od rastezanja? Mene bas da sad
    Evo ovo jutro se vise nisam probudila odmorna vec me sve boli,nocas nekoliko tih menstrualnih jacih bolova imala🙈ali dobro,eto priblizavamo se kraju svakako😄
    J je puno bolje
    N jos drzi,ali bude to oke🥰

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Lindsay
    11. Travanj 2022. 09:36

Tejuska♡

Lindsay

Tejuskaja sam dobro. Malo bole ligamenti stomaka i koza koliko je nategnuta ali to su cari zadnjih dana 😊
    Kako si ti? Djeca?

Evo ovo jutro se vise nisam probudila odmorna vec me sve boli,nocas nekoliko tih menstrualnih jacih bolova imala🙈ali dobro,eto priblizavamo se kraju svakako😄
    J je puno bolje

Svrbi kao lud.
    Evo upravo mi je ispao sluzni cep. Vidjet cemo sta dalje. Bolova imam ali nisu jaki i ne lice mi na trudove nego konstantna tupa bol oko pupka. Nagon na toalet imam.  
    Drago mi je da je J bolje i nadam se da ce i N biti vec danas ❤️

Tejuska♡
    11. Travanj 2022. 09:40

Lindsay

Tejuska♡

Lindsay

Kako si ti? Djeca?

J je puno bolje

Svrbi kao lud.
    Evo upravo mi je ispao sluzni cep. Vidjet cemo sta dalje. Bolova imam ali nisu jaki i ne lice mi na trudove nego konstantna tupa bol oko pupka. Nagon na toalet imam.
    Drago mi je da je J bolje i nadam se da ce i N biti vec danas ❤️

Uuuu🤗🤗bas uzbudljivo!!! Javljaj nam sta bude 🥰🥰

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI