LISTA PREGLEDA 💚👶🎀
_Katja_ - 11.04
Lindsay - 12.04
Demi30 - 13.04
Tejuska - 13.04
Luck - 13.04
EvaKB - 13.04
Omerta - 13.04
Amelie - 14.04
Anchika - 14.04
Lovely_ - 21.04
Dani30 - 28.04
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Jutro ♡
Sad vidim da mi je Katja ostala na popisu a njena beba stigla 😄😄 danas nemamo pregleda? 🥰
Kako ste cure?
Anchy jesi uspjela odspavati stogod?🤗
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Tejuska ja sam dobro. Malo bole ligamenti stomaka i koza koliko je nategnuta ali to su cari zadnjih dana 😊
Kako si ti? Djeca?
Tejuskaja sam dobro. Malo bole ligamenti stomaka i koza koliko je nategnuta ali to su cari zadnjih dana 😊
Kako si ti? Djeca?
Čarii da 🙈🙈 jel te svrbi trbuh od rastezanja? Mene bas da sad
Evo ovo jutro se vise nisam probudila odmorna vec me sve boli,nocas nekoliko tih menstrualnih jacih bolova imala🙈ali dobro,eto priblizavamo se kraju svakako😄
J je puno bolje
N jos drzi,ali bude to oke🥰
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Tejuskaja sam dobro. Malo bole ligamenti stomaka i koza koliko je nategnuta ali to su cari zadnjih dana 😊
Kako si ti? Djeca?
Evo ovo jutro se vise nisam probudila odmorna vec me sve boli,nocas nekoliko tih menstrualnih jacih bolova imala🙈ali dobro,eto priblizavamo se kraju svakako😄
J je puno bolje
Svrbi kao lud.
Evo upravo mi je ispao sluzni cep. Vidjet cemo sta dalje. Bolova imam ali nisu jaki i ne lice mi na trudove nego konstantna tupa bol oko pupka. Nagon na toalet imam.
Drago mi je da je J bolje i nadam se da ce i N biti vec danas ❤️
Kako si ti? Djeca?
J je puno bolje
Svrbi kao lud.
Evo upravo mi je ispao sluzni cep. Vidjet cemo sta dalje. Bolova imam ali nisu jaki i ne lice mi na trudove nego konstantna tupa bol oko pupka. Nagon na toalet imam.
Drago mi je da je J bolje i nadam se da ce i N biti vec danas ❤️
Uuuu🤗🤗bas uzbudljivo!!! Javljaj nam sta bude 🥰🥰
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Evo mi smo upravo bili na ctg-u,sve uredno,trudove ne pokazuje.. Bas sam se jutros probudila s osjecajem da cu vjecno ostati trudna. 🤣 I svee zivo me boli danas
Tejuska hvala Bogu da su bolje ☺️
Lindsay sretnooo da se sto prije pokrene 😍
• 20.04.2022. 🌷
Evo mi smo upravo bili na ctg-u,sve uredno,trudove ne pokazuje.. Bas sam se jutros probudila s osjecajem da cu vjecno ostati trudna. 🤣 I svee zivo me boli danas
Tejuska hvala Bogu da su bolje ☺️
Lindsay sretnooo da se sto prije pokrene 😍
Hahaha,taj osjecaj mislim da svi imamo kad prodemo 37tt nekako 🤣🤣 ali budu oni vec,kad budu spremni
Nama je vec dooosta svega,9 mjeseci je zaista dug period 🙈
Drago mi je da je ovako sve oke ♥️
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Jutro!🌸
Lindsay sretno ako se kaj pokrene! 🍀🤞
Tejuska uspjela sam odspavati ok ,i evo jutros sam u pogonu cistim malo i tak 🙈 e btw i ja sam 13.4 na pregledu TA...bas me zanima kaj ce mi reci
A11 i ja imam osjecaj da nikad nece...kod mene je sve mirno, nit truda nit grca nit sluznog evo ne znam 🤷🏼♀️
Anchy dodam te .. i ajme koliko nas tada ima pregled 🤩🤩🤩
Super da si uspjela na kraju malo odspavati ♥️
Tako sam ja sa N bila 39+3 kad sam isla na pregled u TA pa mi je rekao,gospodo pa vi imate trudove 🙈🙈 reko ma nemam nista ja ne osjecam haha...mozda ces i ti tako pa te ostave 😄😄😄
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Sortiraj odgovore
Najstariji