Tejuska draga iskreno mi je jako zao zbog tvog iskustva. Danas je pretpostavljam sve ok? Jeste naknadno radili jos neke pretrage kada su vas otpustili? Ono sto mene najvise ljuti je sto je ona bila zuta vec prekjucer a oni su cekali do jucer u 15h da pocnu sa suncanjem, jela je i moje mlijeko i dohranu jer nije bilo dosta mlijeka i dobro je kakala nadam se da je to dobar znak …
Nemogu vjerovati, tako sam i ja cijeli drugi dan govorila sestrama: dijete mi je žuto, provjerite bilirubin. One su bile bahate i govorili mi sa se smiri i da je to sve normalno i eto onda naraslo da mu je moglo oštetiti mozak!!! Pa sad ajde ne ultrazvuk svako malo, ma užas!!!

👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Termin poroda 25.02.-06.03.2022
Lara naknadno ne odmah,otpusten je kada je skroz palo,poslije nismo nista radili,isli smo kod pedijatrice sa mj.dana i sve je bilo u redu kada je vadio krv 🤷♀️ danas ima vec skoro 8godina tako da eto,sve je na kraju bilo super. Kasnije sam zapravo skuzila da i bolje da je bio cim vise i rjesio se toga jer je dosta opasno ako je visoko. Tako,da mi je na kraju bilo ok iako sam tamo u tisini dusu isplakala.

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
MarijanaMartin ajme uzas! Sve se trudim biti mirna i ljubazna kad ih nesto pitam ali toliko su skrti sa info da osjecam da pucam i da cu prestat bit ljubazna 😫
MarijanaMartin ajme uzas! Sve se trudim biti mirna i ljubazna kad ih nesto pitam ali toliko su skrti sa info da osjecam da pucam i da cu prestat bit ljubazna 😫
Probaj drugu smjenu gađati,mozda si naletila bas na nekog takvog 😶😔 ma da nema tu sta puno,suncanje,suncanje i suncanje,rezultate ce ti vizita javiti,svaki dan ih obrađuju.

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Sad mi je malo lakse jer otprilike znam sto pitati i ocekivati. Hvala vam puno ❤️
Sad mi je malo lakse jer otprilike znam sto pitati i ocekivati. Hvala vam puno ❤️
Drži se,proci ce i to i onda cete se domeka maziti i uzivati ♥️🫂

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Baš ružno zvuče ove priče, posebno zbog osoblja koje zapravo ne odradi svoj posao i na kraju može izazvati puno više štete. Cure jeste primile drip u tim porodima?
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Amelie jesam na oba poroda ali mislim da je ovdje veci problem sto je porod tako dugo trajao pa se izmucila…
Amelie jesam na oba poroda ali mislim da je ovdje veci problem sto je porod tako dugo trajao pa se izmucila…
Dugo trajanje nije pomoglo, ali umjetni oksitocin (drip) navodno isto doprinosi razvoju žutice..
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Jel ima ko problema sa jakom boli u stidnoj kosti i preponama? Danas sam 37tt, prije tjedan dana bila u TA, otvorena 2 cm, na ctgu očotavalo lažne trudove. Sad jedva hodam na momente, jel je moguće da se to nešto kuha ili?
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji