Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MarijanaMartin
    09. Travanj 2022. 14:38

Lara15

MarijanaMartin u Petrovoj smo, jucer sam se izdajala pa su mi ju ujutro danas donjeli na 30 min sad opet izdajam. Ali hvala na podijeljenom iskustvu sad cu pitati smijem li ju bar skicnuti 😊
    Koliko ste dana ukupno bili u bolnici? Jeste kasnije imali kakvih problema ili dodatnih kontrola.
    Ajme hvala ti jos jednom malo lakse mi je kad cujem da to sve bude ok ❤️

Treći dan smo išli doma. Odmah su mu tamo napravili ultrazvuk mozga i bubrega i morali smo za 6 tjedana ponoviti ultrazvuk mozga. Važno ti je znati o kojim se vrijednostima bilirubina radi. Počinje sa 275 a jako je opasno 400 i više. Martin je još uvijek žut i pedijatrica mi je prigovarala da ga stavljam golog na sunce. Ja sam čitala i piše da je to glupost. Pitala sam opat u bolnici kad smo bili na kontroli, rekli su mi samo što više dojiti da što više kaka. Tako da me strah kontrole kod pedijatrice!

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣
    Termin poroda 25.02.-06.03.2022

• Lara15
    09. Travanj 2022. 14:48

Sutra kad bude vizita cu pitati kolike su vrijednosti i da li su joj radili kakve dodatne pretrage. Mi smo tu od utorka 😱 drzim 🤞🍀 da vas pedijatrica ne zeza puno i Martin sto prije sve to iskaka - a kako da ga suncas golog pa hladno je 🙈 

• MarijanaMartin
    09. Travanj 2022. 15:38

Lara15

Sutra kad bude vizita cu pitati kolike su vrijednosti i da li su joj radili kakve dodatne pretrage. Mi smo tu od utorka 😱 drzim 🤞🍀 da vas pedijatrica ne zeza puno i Martin sto prije sve to iskaka - a kako da ga suncas golog pa hladno je 🙈

Mislila sam treći dan terapije, izašli smo u srijedu a rodila sam u petak. Daj pitaj da li pomaže stavljanje na prozor. Baš me zanima! Ma neka luda baba ta njegova pedica. Ja imam troslojna stakla punjena argonom, neznam je li to dobro ili loše,haha Mislim da su to nekakve jugoslavenske fore, jer je mene mama tako liječila,haha Šta su vam rekli da je uzrok žutice? 

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣

• Lara15
    09. Travanj 2022. 15:44

Tak sam si i mislila da smo sigurno jos bar do utorka/srijede tu. Pitat cu za prozor jer i ja imam novu stolariju sa plinom pa da nebi i ja bila u istoj situaciji iako i meni to zvuci suludo.

Pa to je ono kaj mene izluduje nisu komentirali ni vrijednosti ni uzrok ni plan nekih daljnjih pretraga i terapija…

Donjet ce mi ju na slijedece hranjenje to mi malo vraca nadu ☺️

Tejuska♡
    09. Travanj 2022. 15:46

Lara ja sam sa prvim bila dugo u bolnici na suncanju,razlog - prijevremeno roden🤷‍♀️37tt .. kada smo 3 dan trebali ici kuci mu je poraslo i ostao je jos 4 - 5 dana na suncanju,plakala sam kao kisna godina,bio je zut 3mjeseca jos...oci su mu bile strasno zute. U Petrovoj je bio,na dohrani je bio,donosili su mi ga samo na pola sata dnevno kada je jos tada bila posjeta.. i tada nisam mogla ga ni podojiti jer je bilo 10 ljudi u sobi😪rekli su da je jako visoko i moraju na dohranu da se brze pokaka... 
    Ali eto proslo je i to,bila sam uzasno neutjesna,promjenila 5 cimerica i beba,svi imali djecu a ja sam isla kroz staklo njega gledati,srce mi je pucalo💔 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• Lara15
    09. Travanj 2022. 15:54

Tejuska draga iskreno mi je jako zao zbog tvog iskustva. Danas je pretpostavljam sve ok? Jeste naknadno radili jos neke pretrage kada su vas otpustili? Ono sto mene najvise ljuti je sto je ona bila zuta vec prekjucer a oni su cekali do jucer u 15h da pocnu sa suncanjem, jela je i moje mlijeko i dohranu jer nije bilo dosta mlijeka i dobro je kakala nadam se da je to dobar znak …

• MarijanaMartin
    09. Travanj 2022. 16:13

Lara15

Tejuska draga iskreno mi je jako zao zbog tvog iskustva. Danas je pretpostavljam sve ok? Jeste naknadno radili jos neke pretrage kada su vas otpustili? Ono sto mene najvise ljuti je sto je ona bila zuta vec prekjucer a oni su cekali do jucer u 15h da pocnu sa suncanjem, jela je i moje mlijeko i dohranu jer nije bilo dosta mlijeka i dobro je kakala nadam se da je to dobar znak …

Nemogu vjerovati, tako sam i ja cijeli drugi dan govorila sestrama: dijete mi je žuto, provjerite bilirubin. One su bile bahate i govorili mi sa se smiri i da je to sve normalno i eto onda naraslo da mu je moglo oštetiti mozak!!! Pa sad ajde ne ultrazvuk svako malo, ma užas!!! 

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣

Tejuska♡
    09. Travanj 2022. 16:16

Lara naknadno ne odmah,otpusten je kada je skroz palo,poslije nismo nista radili,isli smo kod pedijatrice sa mj.dana i sve je bilo u redu kada je vadio krv 🤷‍♀️ danas ima vec skoro 8godina tako da eto,sve je na kraju bilo super. Kasnije sam zapravo skuzila da i bolje da je bio cim vise i rjesio se toga jer je dosta opasno ako je visoko. Tako,da mi je na kraju bilo ok iako sam tamo u tisini dusu isplakala. 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• Lara15
    09. Travanj 2022. 16:16

MarijanaMartin ajme uzas! Sve se trudim biti mirna i ljubazna kad ih nesto pitam ali toliko su skrti sa info da osjecam da pucam i da cu prestat bit ljubazna 😫

Tejuska♡
    09. Travanj 2022. 16:25

Lara15

MarijanaMartin ajme uzas! Sve se trudim biti mirna i ljubazna kad ih nesto pitam ali toliko su skrti sa info da osjecam da pucam i da cu prestat bit ljubazna 😫

Probaj drugu smjenu gađati,mozda si naletila bas na nekog takvog 😶😔 ma da nema tu sta puno,suncanje,suncanje i suncanje,rezultate ce ti vizita javiti,svaki dan ih obrađuju.

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.