Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    anchika
    05. Travanj 2022. 14:36

Tejuska sretno! Obavezno javi tijek dogadaja😊

EvaKB
    05. Travanj 2022. 14:54

Arsancres bome je bilo uzbudljivo ovo citati. Znale smo mi da ce se isplatiti cekati da sastavis.
    Tejuska sretno, ako je krenulo da ide brzo i efikasno. Kad tako vidim kako krene iznenada mi je jasno da se stvarno moram pokrenuti sa slaganjem stvari.
    Meni je isto izoliran streptokok, bas danas dobila nalaz. Ginekolog mi je dao Klimicin vaginalnu kremu da ju koristim 7 dana. To je onda to ili ce mi opet uzimat bris? Svakako moram reci kad dodem u bolnicu za to, to znam, ali je li ovo terapija koja bi trebala to rijesiti, pa antibiotik samo za svaku sigurnost ili kako?

👩‍🦰35
    👨‍🦱37
    Pokušavamo od 09/2019.
    06.09.2021. ➕
    Panorama ✔️ dolazi nam Ivor 💙
    Očekivani termin poroda 11.05.2022.

Demi30
    05. Travanj 2022. 15:23

Amelie ja ti više ne mirujem. Mislim pazim se naravno, ali šetam, obavljam sve što mogu. Ok se osjećam, osim što sad počinju čari visoke trudnoće, ali to je normala nadam se 🤪 Ti i ja pratimo u stopu 🙂

29👩‍❤️‍👨33
    stiže nam 🎀💗

Arsancres
    05. Travanj 2022. 16:16

Tejuška ti si bome iduća🤭🤭🤭
    Koliko me nije bilo na forumu, ne bi bilo pristojno da nisam bibliju napisala 😂😂
    EvaKb neće ti on ponavljati bris opet, ja sam ga pitala to baš, on kaže da ne jer nema smisla niti zapravo negativan bris bi značio da si stvarno negativna. Da samo napomenem kad dođem u bolnicu da sam pozitivna, a da je on svakako dao terapiju da budem zaštićena i ne oslanjam se na taj antibiotik koji ću dobiti jer kao tko zna kako porod može krenuti tj. završiti pa on da uvijek terapiju da budemo sigurne. A to mi je tipično za njega, a zapravo mi je logično i jedino, ali ajde, očito svaki dr. svoju politiku vodi 😅
    To je antibiotska krema ako se ja dobro sjećam, tak da, to je to, bit će sve okej 🥰
    Ja sam dobila drugi antibiotik, ali sam sigurna da mi je taj prepisao jer zna da još uvijek dojim pa on uvijek poprati koji je više kompatibilan. 
    Spremaj torbu ti što prije, može to svaki čas 🤭
    Amelie, skini si lactmed bazu pa možeš u njoj po djelatnoj tvari naći što ide uz dojenje, a što ne. Ja se sjećam nekih postova u rodinoj grupi od mama s alergijama, postoje alternative većinom za svaki lijek, ali se doktori ne bave s tim i uvijek je lakše reći da nema niš i da ne ide uz dojenje, a nije tako, samo ne znaju i neda im se tražiti niti educirati o i jednoj bazi lijekova 😖

Tejuska♡
    05. Travanj 2022. 16:24

Nemam pojma sta bi mislila
    Tako me i sa J zezalo.
    I okupala sam se bas u kadi,legla u toplu vodu no svejedno sam imala 3 kontrakcije.
    Upravo sam i kakila🤣🤣
    Nije to jos bolno uopce tako da bi ikamo isla.Kod svojih sam otisla jer mi je blize,uzela stvari za svaki slucaj pa cemo vidjeti.

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Lindsay
    05. Travanj 2022. 19:35

Tejuska ima li novosti?

• Lara15
    05. Travanj 2022. 19:48

Lijep pozdrav svim mamama i soon to be mamama s ove prekrasne teme ☺️ sve ste stvarno inspiracija i neiscrpan izvor informacija svim zenama ♥️

Jako dugo vas pratim, ali sam bila previse sramezljiva pisati nesto, inace danas je na svijet dosla moja druga djevojcica (moja prva proljetna beba 🙈) u Petrovoj. Jucer oko 17h mi je pukao vodenjak, a danas u gotovo 14h sam tek rodila. Za usporedbu prvu sam rodila 2 i pol sata nakon prvog truda 😂

Apsolutno sve pohvale za sestre i lijecnike - predivni, njezni i strpljivi. Sve tri smjene s kojima sam se druzila 🙂

Setanje po boxu je dozvoljeno i potice se, isto kao i hopsanje na loptici, slusaju sve zahtijeve koje imate - zelite li epi/drip/gel… navijaju svi kod izgona🎉🎊 Nakon dva prekrasna iskustva ovdje mogu reci da bi ponovila opet. Pa eto ako imate kakvih pitanja za Petrovu tu sam ☺️

Znam da je bila tema i UZV u trudnickoj - rade ga ovisno o tome koliko je proslo od zadnjeg uzv, revno prate ctg, ne pregledavaju vaginalno ako ne zelite/ nemate kontrakcije i strpljivo odgovaraju na sva pitanja🙂 

Nadam se da jos nije prekasno da se pridruzim 🤞🏻🍀

Lindsay
    05. Travanj 2022. 20:08

Arsancres hvala na iscrpnom izvjestaju s poroda, al neka  nacekale smo se 😃
    Dubrovcanka muzu brz oporavak, drzite se!

Lindsay
    05. Travanj 2022. 20:13

Lara15 dobrodosla i cestitam na bebici! Drago mi je da imas lijepo iskustvo 💋😊

Tejuska♡
    05. Travanj 2022. 20:33

Ja sam se jos i najela na veceri🤣
    Dakle oko 18h moji trudovi stali...popila sam lupocet jer me strasno boljela glava i kak sam popila to trudovi baj baj 🤷‍♀️🤣
    A reko nis odo ja kuci s muzem pojest nes hahhaa,djeca su ionako ostala ko bake😂
    Lara cestitam na bebicii🥰🥰

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.