Haha, Tejuska ja usla da vidim jesi li rodila 🤣🤣
Ako se opet vrate ti si spremna 🥰
Lara dobrodošla i čestitam na bebici 🤗 Ajme bas je dugo to trajalo… ali drago mi je da su svi bili tako susretljivi. Želim vam brz oporavak 🥰
Antonela ja se od prvog poroda sjećam samo da je trajalo to krvarenje 40 dana, nisam imala nikad velike izljeve nego pomalo, ali se oduzilo…
Antonela98 ja sam ti krvarila nakon prvog poroda pa dobrih 3 mjeseca skoro, bilo je svega 🙉 prvih mjesec dana sigurno potop baš, čak sam 15 dana nakon poroda imala odljev žešći, zvao muž hitnu, užas. Ovak bi mi se malo smirilo pa opet krene, svu paletu boja sam imala i mirisa 🙈 sa 6 tjedana točno sam bila na kontroli, sve je bilo okej ali eto, krv je bila tu 🤷♀️
Sad je prošlo 4 tjedna točno od drugog poroda, puno je drugačije tj. blaže mi je sve od početka, krvarim i dalje, ali npr. mogla bi imati uložak 3 dana kontam 🤪 bude mi isto npr. 3 dana neš blago, smeđe jedva pa prazan uložak cijeli dan i onda sutra svježa krv, tko će to znati. Mislim da je to sve normalno poučena svojim iskustvom, valjda je svaka žena individualna.
-----
Btw žene koje niste još rodile, a i ove koje jesu, a krvare😂 oni ulošci koje sam spomenula da sam slučajno kupila u ofertissimi su top! Ne znam ni kak sam to tamo kupila, išla po one košarice za mafine i ovo bilo baš na polici blizu kase i ja kao aj uzmem paket, ne znam ni zašto, pisalo postpartum na njima i silueta žene, onako roza zelena ambalaža.
Toliko su mekani, upijaju super, nije da su ko chicco haha ali osobno meni puno bolji od onih Vir ili Jessa te mekane verzije. U paketu je 20 komada, 13 kuna su, tak da je i cijena super.
E i znam da sam pročitala da je neka pitala za loptu i šetanje u predrađaoni na SDu, Amelie mislim (?)
Ja sam odmah išla u boks, jel haha ali kad sam rodila smo nas par čekale slobodnu sobu opet i ležale smo ispred predrađaone pa sam vidjela baš da imaju pilates lopte i jedna trudnica je sjedila na njoj, neku sam vidjela da se prešetavala pa bar 10x pored mene, tako da, u usporedbi sa situacijom prvog poroda, moglo se. U svakom slučaju ja sam prilično sigurna da to ovisi uvelike o ekipi koja radi u toj smjeni, al stvarno. Ovi su baš bili super svi, čak i ta doktorica koja mi je s vrata krenula da ne mogu dobiti epi ako nedam da prokinu vodenjak je bila jako dobra u boksu 😅 iako sam ja brzo rodila, još sam sigurno sat vremena čekala opet sobu, bila sam ispred tih boks soba s još 2 cure i čula sam sve žene koje rađaju, doslovno. Ekipa je baš stalno obilazila svaku, kad god bi neka čak i neki zvuk proizvela, odmah bi netko došao. Baš je bio boom tu večer i sigurno se 3,4 bebice rodile u tih sat vremena što sam ja čekala krevet, s tim da smo i mi koje smo došle prije i rodile, isto bile brzinski sve.
Tako da, ja mislim da se sve može ako je smjena normalna, nekom je očito lakše da te zafitilji u krevet i ode spavat, a neko očito želi porodit što više žena 😁
E i znam da sam pročitala da je neka pitala za loptu i šetanje u predrađaoni na SDu, Amelie mislim (?)
Ja sam odmah išla u boks, jel haha ali kad sam rodila smo nas par čekale slobodnu sobu opet i ležale smo ispred predrađaone pa sam vidjela baš da imaju pilates lopte i jedna trudnica je sjedila na njoj, neku sam vidjela da se prešetavala pa bar 10x pored mene, tako da, u usporedbi sa situacijom prvog poroda, moglo se. U svakom slučaju ja sam prilično sigurna da to ovisi uvelike o ekipi koja radi u toj smjeni, al stvarno. Ovi su baš bili super svi, čak i ta doktorica koja mi je s vrata krenula da ne mogu dobiti epi ako nedam da prokinu vodenjak je bila jako dobra u boksu 😅 iako sam ja brzo rodila, još sam sigurno sat vremena čekala opet sobu, bila sam ispred tih boks soba s još 2 cure i čula sam sve žene koje rađaju, doslovno. Ekipa je baš stalno obilazila svaku, kad god bi neka čak i neki zvuk proizvela, odmah bi netko došao. Baš je bio boom tu večer i sigurno se 3,4 bebice rodile u tih sat vremena što sam ja čekala krevet, s tim da smo i mi koje smo došle prije i rodile, isto bile brzinski sve.
Tako da, ja mislim da se sve može ako je smjena normalna, nekom je očito lakše da te zafitilji u krevet i ode spavat, a neko očito želi porodit što više žena 😁
Hej, moguće da sam ja pitala, ne sjećam se više ali hvala za info. Pomoći će i drugima vjerujem. Ja sam čula da na SD imaju i onu neku užad što visi sa stropa.. na koju se možeš okačiti. Ali shvaćam da tebi nije trebalo 🙈 Iskreno zvuči jako kaotično da je bilo i gužvasto i sad kad dođeš prerano tamo vjerujem da bi meni kao prvorotkinji sve stalo.. ali kad je gužva, gužva je.. ne mozes tu nista, kao sto ni smjenu ne biras.Ja sam očito imala neku ideju da su ta sva rodilišta velika, a ustvari uopće nisu.. ili je mozda na SD postalo i malo gužvasto jer se sve vise prica kako su tamo najopušteniji i mozda trenutno najbolji u ZG.. a i renovirali su se nedavno.
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Jel netko od vas koristi ili planira koristiti maramu za nošenje bebe? Naručila bih neku, ali sad gledam pa nemam pojma na sta trebam paziti, ako imate preporuku ili savjet sve je dobrodošlo 😊
Nosiljku imam, htjela bih bas maramu.
LISTA PREGLEDA 💚👶🎀
Lovely_ - 06.04
Omerta - 06.04
Dani30 - 08.04
Lindsay - 08.04
Demi30 - 13.04
Tejuska - 13.04
Luck - 13.04
EvaKB - 13.04
Amelie - 14.04
Anchika - 14.04
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Jutro zenske ♡
Nista od mene,nastavljamo dalje 🤣 naspavala se,idem po klince uskoro i dalje obavezama haha.
Bambolina pa vec ste 3 tjedna prosli ajmee skoro pa 1mjesec ♥️🥰 kako to vrijeme letiii
Arsancres bas super,budem probala i te jer chico nisu imali u 2DM koja sam obisla i kasnije nisam ni isla vise.
Katja i mene to zanima,ako ima netko da ima neku i zadovoljan je ja bi isto maramu🤗
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
LISTA PREGLEDA 💚👶🎀Lovely_ - 06.04Omerta - 06.04Dani30 - 08.04Lindsay - 08.04Demi30 - 13.04Tejuska - 13.04Luck - 13.04EvaKB - 13.04Amelie - 14.04Anchika - 14.04
Ova lista postaje otužna 😅
29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
Dobro jutro 😊
Tejuska ni kod mene ništa, jedino sluzni još malo ispao jutros…
Moj sljedeći pregled je 11.4. Kad mi je na prošlom rekla da sam otvorena 2cm mislila sam da ga sigurno neću dočekati, ali tko zna, ah…
Cure sretno na pregledima 🤗
LISTA PREGLEDA 💚👶🎀Lovely_ - 06.04Omerta - 06.04Dani30 - 08.04Lindsay - 08.04Demi30 - 13.04Tejuska - 13.04Luck - 13.04EvaKB - 13.04Amelie - 14.04Anchika - 14.04
Ova lista postaje otužna 😅
Bas, sad bi mogli kladionicu otvoriti"tko ce zadnji rodit" 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji