Čoksa - please jel mozes napisati ime grupe na fejsu, znaci luda sam!! Netko kao da mi je hakirao ovaj moj jadan fejs profil, odjednom mi je pisalo da mi je lozinka prije sat vremena promijenjena i ne mogu vratiti ni preko maila ni moba nis ne prihvaca. Inace dns mi je termin 🤣🤣 tak sam zivcana! Napravila sam novi profil Katsy Kxy da znas..
Ne mozes ju u trazilici naci kad je sakrivena.
Otvorit cu da udes.
Antonela( profil muza je bio u grupi), kad napravis profil na fb javi ovdje da ti otvorim.
Hvala vam svima cure ❤️❤️❤️
E da, to sam još htjela komentirati, ja sam uzela one Jessa super i extra uloške u DM-u, meni osobno su zbilja odličniiiii. Jako su mekani, onak pamučni, lijepo se zalijepe. Super su jako dugi, zbilja. To je čak i sestra komentirala da koje to imam kak su dugi i baš dobro izgledaju. Extra sam sad pred kraj kad već nije bilo preveliko krvarenje, oni su dosta kraći. 😉 Pa ako kojoj zatreba😘
Znam da je netko spominjao i one iz Mullera Pelsy. Ima netko iskustva sa oba da preporuci koji su bolji za kad? Taman cu krenut kupovat zadnje stvari za torbu.
Koliko ste onig mrezastih gaca nosili u bolnicu? Ja sam u dm-u uzela zasad paket jessa, to je 3 komada, cisto da vidim kakve su. Koliko bi jos toga trebala po vama uzeti?
Ja sam uzela jedan paket onih u narančastom pakiranju, ima ih 5 komada, i još sam kupila 5 onih pamučnih bapskih gaća broj veće pa se nadam da bude to sve skupa dosta 😂
Čoksa - please jel mozes napisati ime grupe na fejsu, znaci luda sam!! Netko kao da mi je hakirao ovaj moj jadan fejs profil, odjednom mi je pisalo da mi je lozinka prije sat vremena promijenjena i ne mogu vratiti ni preko maila ni moba nis ne prihvaca. Inace dns mi je termin 🤣🤣 tak sam zivcana! Napravila sam novi profil Katsy Kxy da znas..
Ne mozes ju u trazilici naci kad je sakrivena.
Otvorit cu da udes.
Antonela( profil muza je bio u grupi), kad napravis profil na fb javi ovdje da ti otvorim.
Evo poslala sam prijavu..e znas kak mi fali grupa, tek sad vidim koliko mi je draga kad se od jutra borim uci unutra 🤣 hvala ti!!
Tejuskati si isto u petrovoj jelda? Tek s 38 tj pregled?! Sad sam bas razocarana zbog ultrazvuka 🥺
Daa da,zato kazem sva sreca ona je napravila sada sa 35tt
Jucer sam se narucila i dobila termin 13.4 pa se naruci cim prije onda🤞
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Tejuskati si isto u petrovoj jelda? Tek s 38 tj pregled?! Sad sam bas razocarana zbog ultrazvuka 🥺
Jesam odmah se narucila, valjda sam dobro preko onog obrasca za narucivanje, cudi me da se ne trazi nigdje povijest bolesti.
Jel to inace praksa da se u TA ide tek s 38 tt?
Jesam odmah se narucila, valjda sam dobro preko onog obrasca za narucivanje, cudi me da se ne trazi nigdje povijest bolesti.
Jel to inace praksa da se u TA ide tek s 38 tt?
Jesi,ne trazi nigdje da.
Inace koliko znam ide od 37tt ali eto mene su od 38tt narucili. Mozda jer vide da sam viserotka,kad sam kod njih oboje rodila 🤔😄
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Hvala vam svima cure ❤️❤️❤️
E da, to sam još htjela komentirati, ja sam uzela one Jessa super i extra uloške u DM-u, meni osobno su zbilja odličniiiii. Jako su mekani, onak pamučni, lijepo se zalijepe. Super su jako dugi, zbilja. To je čak i sestra komentirala da koje to imam kak su dugi i baš dobro izgledaju. Extra sam sad pred kraj kad već nije bilo preveliko krvarenje, oni su dosta kraći. 😉 Pa ako kojoj zatreba😘
Znam da je netko spominjao i one iz Mullera Pelsy. Ima netko iskustva sa oba da preporuci koji su bolji za kad? Taman cu krenut kupovat zadnje stvari za torbu.
Koliko ste onig mrezastih gaca nosili u bolnicu? Ja sam u dm-u uzela zasad paket jessa, to je 3 komada, cisto da vidim kakve su. Koliko bi jos toga trebala po vama uzeti?
Ja sam uzela jedan paket onih u narančastom pakiranju, ima ih 5 komada, i još sam kupila 5 onih pamučnih bapskih gaća broj veće pa se nadam da bude to sve skupa dosta 😂
Jesu to ove?
https://www.dm.hr/tosama-to-to-mama-mrezaste-gacice-vel-l-p3838985857015.html
👩🦰35
👨🦱37
Pokušavamo od 09/2019.
06.09.2021. ➕
Panorama ✔️ dolazi nam Ivor 💙
Očekivani termin poroda 11.05.2022.
Pozdrav cure da li s wkoja susrela sa temperaturom u trudnoći? Uhvatila me neka temperatura +prehlada. Da li smijem koristit što od lijekova? Sad sam 33 tt..
Pozdrav, može info ako je koja rodila u Vinogradskoj iskustva, kad se krece u TA, kakvo je osoblje, preporuke za doktora, postoji li mogucnost apartmana? Hvala puno
29/ZD
13.05. 2022. Beba Mario ❤️
26.8.2024. Nova Beba, termin, curica :)
Sunašce čestitam! Dobro nam došao Leon! ☺️💙
2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
+ 17.7.
6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
18.3. Marino 💙
2880g, 49cm 💙❤️🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji