Katja nije mi problem uopce ♡
Bas krasno,ja cu mozda jedan jedini imati pregled samo u trudnickoj 😂
Tanja sretno 🍀
Anchika je je bome odgovorili su u roku 3min valjda 😂
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Katja zvala sam ljekarnu tu još jednu i rekli su mi da slobodno mogu piti i jedno i drugo da je to mala doza u Elebaby. Stvarno se nadam da su upravu.
Katja zvala sam ljekarnu tu još jednu i rekli su mi da slobodno mogu piti i jedno i drugo da je to mala doza u Elebaby. Stvarno se nadam da su upravu.
Nije to ti previše skupa. Ja sam čak u prvoj turi pila 1000 mg dnevno (tako mi dali u ljekarni), a poslije 500 mg
Vitamin C je topiv u vodi pa se višak izluči putem mokraće 😁
31👩❤️💋👨38
Luck hvala ti, sada mi je lakše 😊 Vidim da smo nas dvije blizu s terminima. Ja sam danas 33 + 4 😊
Pozz curke, evo da i ja javim da smo jučer uspješno odradili pregled i da je sve ok. Curka ima navodno oko 2kg. I najvažnije cerviks se nije ništa dodatno skratio tako da se moje mirovanje isplatilo. Djelovalo mi je da je doktor iznenađen kako sam to uspjela.. ali eto bila sam stvarno disciplinirana. . Dobile smo još tri tjedna mirovanja pa vjerojatno polako vraćanje normalnim aktivnostima.. Idući pregled je 14.4.
Čestitke svim novim mamama. Mislim da je posvuduša zadnja!;) Koja bebica!;) Sve naj želim.
Marina koliko ja znam nema nikakvog razloga za brigu jer koja što Luck kaže višak vit. C se izluči mokraćom.. čudi me da u ljekarni rade problem oko toga. Ja uvijek uz Fe popijem i jednu tableticu od 500mg vit.C. i pijem globifer forte i nikakvih problema s mučninama niti ičim. Ali taj ne ide na recept.
Doti jel te mogu zamoliti da mi slikaš onaj neki prašak za veš koji si rekla da koristiš za bebinu robicu koji svi hvale? Nisam sigurna koji je a moram muža slati u šoping 😁🙈 Hvala!;)
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Posvudusa čestitam i ovdje! ☺️🥰❤️
Čekamo dalje bebice, npr. dečka Leona 😊💙
Sunašce 🤞🙏💙
-
Mi smo vam jučer stigli kući. Opet nalaz briseva nikako stići. Dva došla, uredna. Jedan, od pupka, opet nikako.. I onda su mi rekli da vjerojatno nešto raste pa da zato nije gotov i da će morati na neonatologiju, a ja na ginekologiju.. Raspala sam se 💔 I onda povukli veze u mikrobiološkom i muž išao čak tamo i obećali da će biti gotov do 14h. I došao u pola 3, uredan i išli smo kući napokon..🙏
Opet nam je spavao od 22h pa do 2 u noći i onda opet do 5:15 pa zaspao do 7 opet.. 😊💙
2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
+ 17.7.
6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
18.3. Marino 💙
2880g, 49cm 💙❤️🙏
Sunašce ma bit će to sve super.. samo se smiri i posloži u glavi pa će i samo krenuti;) Sretno!
Ne znam više koja od vas je pisala da je dobila tipa 4kg u trudnoći.. ali baš me zanima ima li vas više među ovom grupom s manje kg i što vaši gyn kažu na to? Meni je jučer malo prigovorio što sam dobila dosad samo 6 i da moram pojačati sa slatkim?!😬 Da bi se beba kao udebljala. S time da ju je jučer procijenio na 2kg što znam da je skroz ok. Eto pa me zanima ima li neka sličnu situaciju. Meni se ovo zapravo uopće ne čini kao problem i ne vidim neki razlog da se sad šopam već onako kako tijelo traži..
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Sunasce sretno, odmori se i skupi snage za sutra 💪🏻🍀 Dolazi i Leon napokon 🤗❤️
Amelie ja sam do sad dobila deset kg, doktorica isto komentirala u pon da sam malo dobila. Iznenadio me taj komentar, dobit ću još malo do kraja, taman. Ne bih se ni ja sopala na tvom mjestu, pogotovo ne slatkim 😊
Hej žene 🌺
Evo i nas napokon. Svima čestitam na bebicama, odličnim pregledima i dolasku kući s bebicama!! ❤️ Posvuduša svaka ti čast, baš velika beba 🥰 samo nek lijepo raste 👶
Evo da vam ukratko napišem naše iskustvo.
U nedjelju ujutro došla sam na kontrolu. Cijelu noć su me lagano šibali neki trudići ali sve nepravilno. Došli smo oko 9h i išla sam na ctg, no međutim nešto nije dobro radio, nije se ništa prikazivalo na ekranu, bilo je dobro ali smo onda tu i tamo gubili kucajeve. Nije se doktorica previše zabrinula, pregledala me je i bila sam 3cm otvorena i rekla joj da se nešto zbiva od sinoć i onda je ona rekla da ni to moglo brzo krenuti. Poslala me u rađaonu da vidimo taj ctg i sve je bilo savršeno. I onda mi je radila uzv i bilo je još manje plodne vode nego što treba, tada mi je predložila drip da riješimo to, malo je ipak riskantno. Dali su mi da šetam još nekih sat vremena no međutim krenuli su moji trudovi i dolazim do rađaone. Tamo već šibaju na nekih 2min ali na ctg-u u mom svakom trudu padaju otkucaji ili nestanu. Tada je doktorica odlučila na hitan carski rez. I brzo, već u 13:20h nam je stigla naša Barbara ❤️ Sve je prošlo u odličnom redu, vrhunski. Meni svi govore ko da nisam ni rodila, ne boli ništa, beba je super. Ja sam najzadovoljnija i najsretnija na svijetu ❤️ Sutra bi trebale ići kućici! Jedino sam malo tužna zbog muža jer je baš želio biti na porodu, on je jadan čekao da ga nazovem da može doći u rađaonu a ja ga zovem da sam već rodila. Jadan nije znao šta reći od šoka. Ali bitno da je sve dobro prošlo!! 🌸
Sunašce sretnoooooooo! 🍀🤗❤️
Amelie ja sam dobila 10kg i dr je komentirala kak je to super i čak i manje i bila je zadovoljna
Sortiraj odgovore
Najstariji