Sunasce cestitke 🥰😁
Malena mozes lupocet za temperaturu i isla pastile za grlo.
Sunašce čestitam od ❤️ i brz oporavak 🤞 dobrodošao Leon
Cure super za dobre preglede😍
31👩❤️💋👨38
Sunasce čestitam 🤗❤️ Bravo za dojenje, uživajte 🥰
Ipak su fulali s procjenom, nije tako velik. Moja mala je bila iste težine i dužine 😊
Tonka ima li kod tebe sto novo?? ☺️
Sunasce draga čestitam od ♥️ Leon dobro nam dosaooo💙
Bas mi je drago da ide dojenje i da se vec mazite🫂
Tonkaa cekamo te ♡♡
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Sunasce čestitam ❤️
Cure evo i ja krenula s priprema oko dolaska bebe pa je na red došlo i krečenje. Međutim mene malo strah kreciti cijeli stan iako je stvarno potrebno. Sto mislite?
Evo d se javim nakon pregleda.. CTG uredan nema trudova… zatvorena sam jos uvijek,a beba je glavom dole…
Bas mi je drago da je sve odlicnoo🥰♥️
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Sunasce, cestitam na bebici! I odlicno za dojenje. 😀 Zelim vam brz oporavak i odlazak doma.
TA - danas sam provela tamo 3.5h, vec sam bila luda. Prvo nije bilo doktora u TA, cekala 1h na pregled, nikoga prije mene. Onda sam cekala 40min na ctg, pa je moj ctg trajao 1h i 20 min.. Pa sam onda pak morala traziti doktora na odjelu rodilista da ga ocita, jer u to doba vise nije bilo doktora u TA. Cekala sam 15min samo da mi netko otvori vrata u rodilistu, nigdje nikoga. Smjena taman bila. Ma danas se bas nekako lose poklopilo.
Ali nalazi su dobri. Beba i dalje glavicom dolje, plodna voda dobra, ctg ok, i dalje otvorena 1 prst. I dobila sam slijedeci termin 31.03., sto je 2 dana iza termina. Zanimljivo je s tom Vinogradskom.
Sunasce, cestitam na bebici! I odlicno za dojenje. 😀 Zelim vam brz oporavak i odlazak doma.
TA - danas sam provela tamo 3.5h, vec sam bila luda.Prvo nije bilo doktora u TA, cekala 1h na pregled, nikoga prije mene. Onda sam cekala 40min na ctg, pa je moj ctg trajao 1h i 20 min.. Pa sam onda pak morala traziti doktora na odjelu rodilista da ga ocita, jer u to doba vise nije bilo doktora u TA. Cekala sam 15min samo da mi netko otvori vrata u rodilistu, nigdje nikoga. Smjena taman bila. Ma danas se bas nekako lose poklopilo.
Ali nalazi su dobri. Beba i dalje glavicom dolje, plodna voda dobra, ctg ok, i dalje otvorena 1 prst.I dobila sam slijedeci termin 31.03., sto je 2 dana iza termina. Zanimljivo je s tom Vinogradskom.
Oo boze 😖😖 kod tebe je bas bila ludnica danas... Drzim fige da ne docekas 31.3 da krene ranije 😁😁😁
.......
Marina ja sam krecila isto ali sam pazila da krecim one donje djelove,nisam se istezala npr.za plafon i slicno...
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Sortiraj odgovore
Najstariji