Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mariina1106
    24. Ožujak 2022. 20:55

Tejuska  neću ja kreciti nego muž. Zapravo me muče ta isparavanja boje. Trebam li paziti na nešto pri odabiru boje? Na kojoj su bazi i slično? Planiramo dodati u boju i sredstvo protiv vlage.

• Malena3
    24. Ožujak 2022. 20:58

anchika

Sunasce cestitke 🥰😁
    Malenamozes lupocet za temperaturu i isla pastile za grlo.

Hvala puno 😊

Mak18
    24. Ožujak 2022. 22:09

Sunašce iskrene čestitke na malenom Leonu 💙💙

• sunnyday92
    24. Ožujak 2022. 23:09

EvaKB

sunnyday92

EvaKB

Kriss

Hvala vam svima cure ❤️❤️❤️
    E da, to sam još htjela komentirati, ja sam uzela one Jessa super i extra uloške u DM-u, meni osobno su zbilja odličniiiii. Jako su mekani, onak pamučni, lijepo se zalijepe. Super su jako dugi, zbilja. To je čak i sestra komentirala da koje to imam kak su dugi i baš dobro izgledaju. Extra sam sad pred kraj kad već nije bilo preveliko krvarenje, oni su dosta kraći. 😉 Pa ako kojoj zatreba😘

Znam da je netko spominjao i one iz Mullera Pelsy. Ima netko iskustva sa oba da preporuci koji su bolji za kad? Taman cu krenut kupovat zadnje stvari za torbu.
    Koliko ste onig mrezastih gaca nosili u bolnicu? Ja sam u dm-u uzela zasad paket jessa, to je 3 komada, cisto da vidim kakve su. Koliko bi jos toga trebala po vama uzeti?

Ja sam uzela jedan paket onih u narančastom pakiranju, ima ih 5 komada, i još sam kupila 5 onih pamučnih bapskih gaća broj veće pa se nadam da bude to sve skupa dosta 😂

Jesu to ove?
    https://www.dm.hr/tosama-to-to-mama-mrezaste-gacice-vel-l-p3838985857015.html

Da,da, baš te! Kažu cure da dobro dođu i poslije, pa lako kupimo još koji paketić 😄

Tonka341
    24. Ožujak 2022. 23:57

Cure danas oko 15h nam je stigao Ante. 3470g i 53 cm 💙. Sve je u redu ali ja sam jako slaba i morat cu primit krv pa vam se javim kad malo dodem k sebi s detaljima. Bebu sam samo nakon poroda vidjela, ne nose mi ga dok ne nadodem jer sam pala u nesvijest prvo dizanje.
    Sunasce cestitam! 🥳💙

Ante 💙 Maro 💙

• _Katja_
    25. Ožujak 2022. 00:06

Tonka čestitam 🤗❤️ Želim vam brz oporavak, da sto prije nadodjes da se možete maziti. Sve ćete nadoknaditi 🥰 

EvaKB
    25. Ožujak 2022. 04:45

Cure hvala na informacijama, idem sutra i nabavku gaca.
    Tonka i Sunasce cestitam na vasim divnim zamotuljcima. Brzo se oporavite i uzivajte.
    Malena cim je temperatura preko 38 treba ju spustat moze i tusiranjem.Od lijekova sve sto sadrzi Paracetamol, znaci Lupocet( 3-4x po 500 mg dnevno) i piti puno tekucine. Tako je meni doktor napisao kad sam zakurila prije par mjeseci. 

👩‍🦰35
    👨‍🦱37
    Pokušavamo od 09/2019.
    06.09.2021. ➕
    Panorama ✔️ dolazi nam Ivor 💙
    Očekivani termin poroda 11.05.2022.

Demi30
    25. Ožujak 2022. 07:41

Sunašce83 Konačno se mali gospodin odlučio pojaviti van 😂 Čestitke od 💙 i želim ti što brži oporavak! Baš mi je drago za dojenje, to je tako lijepo za pročitati 🙏
    Tonka čestitke i ovdje ❤️ Nadam se da si sad već puno bolje 🤞
    Cure moje meni tako moje ruke idu na živce.. Non stop su utrnute, osjet u prstima jedva da imam, sad vidim da su mi prsti natekli. Jedva sam skinula prsten.  Tlak i urin su mi ok, pa se doktor nije zabrinjavao. Kaže klasične trudničke tegobe, ali ja ću izludit baš. Ne mogu ništa primiti u ruke. Ovo sad tipkam valjda 20tak minuta 😨 Ne pomažu više ni tone magnezija.  Kaže doktor otići će to nakon poroda... Mislim se pa imam ja još do poroda, popizdit cu do tad 🤯

29👩‍❤️‍👨33
    stiže nam 🎀💗

elle 🙋‍♀️
    25. Ožujak 2022. 07:55

Dobro jutro cure 🌞
    Više nema smisla govoriti sretno na pregledima, ma sretno na porodima... 💕
    Bome kad krene krene... Sunašcee čestitaaam i želim ti što brži oporavak 🥳💙 Tonka i tebi i smotuljku još jednom želim sve najbolje 💜

💁‍♀️32g.- nizak amh (1,6)
    💁‍♂️30g.-sve ok
    BETAPLUS
    1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
    12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
    27.02.2022. 💕💕💕

• Kriss
    25. Ožujak 2022. 08:33

Dobro nam došli naši dečki, Leon i Ante! 🥳💙 Mamice, čestitam vam i želim vam brz oporavak i puno maženja i paženja! 🥰 I da brzo idete svojoj kućici 😊
    Posvudusa baš mi je drago da si bolje!❤️ Ja sam se iznenadila isto kak sam brzo i prohodala i sve i to kak nisam ništa uzimala protiv bolova.
    Mi smo stigli jučer kućici nađem tati i uživamo 🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.