Tejuska neću ja kreciti nego muž. Zapravo me muče ta isparavanja boje. Trebam li paziti na nešto pri odabiru boje? Na kojoj su bazi i slično? Planiramo dodati u boju i sredstvo protiv vlage.
Sunasce cestitke 🥰😁
Malenamozes lupocet za temperaturu i isla pastile za grlo.
Hvala puno 😊
Hvala vam svima cure ❤️❤️❤️
E da, to sam još htjela komentirati, ja sam uzela one Jessa super i extra uloške u DM-u, meni osobno su zbilja odličniiiii. Jako su mekani, onak pamučni, lijepo se zalijepe. Super su jako dugi, zbilja. To je čak i sestra komentirala da koje to imam kak su dugi i baš dobro izgledaju. Extra sam sad pred kraj kad već nije bilo preveliko krvarenje, oni su dosta kraći. 😉 Pa ako kojoj zatreba😘
Znam da je netko spominjao i one iz Mullera Pelsy. Ima netko iskustva sa oba da preporuci koji su bolji za kad? Taman cu krenut kupovat zadnje stvari za torbu.
Koliko ste onig mrezastih gaca nosili u bolnicu? Ja sam u dm-u uzela zasad paket jessa, to je 3 komada, cisto da vidim kakve su. Koliko bi jos toga trebala po vama uzeti?
Ja sam uzela jedan paket onih u narančastom pakiranju, ima ih 5 komada, i još sam kupila 5 onih pamučnih bapskih gaća broj veće pa se nadam da bude to sve skupa dosta 😂
Jesu to ove?
https://www.dm.hr/tosama-to-to-mama-mrezaste-gacice-vel-l-p3838985857015.html
Da,da, baš te! Kažu cure da dobro dođu i poslije, pa lako kupimo još koji paketić 😄
Cure danas oko 15h nam je stigao Ante. 3470g i 53 cm 💙. Sve je u redu ali ja sam jako slaba i morat cu primit krv pa vam se javim kad malo dodem k sebi s detaljima. Bebu sam samo nakon poroda vidjela, ne nose mi ga dok ne nadodem jer sam pala u nesvijest prvo dizanje.
Sunasce cestitam! 🥳💙
Ante 💙 Maro 💙
Tonka čestitam 🤗❤️ Želim vam brz oporavak, da sto prije nadodjes da se možete maziti. Sve ćete nadoknaditi 🥰
Cure hvala na informacijama, idem sutra i nabavku gaca.
Tonka i Sunasce cestitam na vasim divnim zamotuljcima. Brzo se oporavite i uzivajte.
Malena cim je temperatura preko 38 treba ju spustat moze i tusiranjem.Od lijekova sve sto sadrzi Paracetamol, znaci Lupocet( 3-4x po 500 mg dnevno) i piti puno tekucine. Tako je meni doktor napisao kad sam zakurila prije par mjeseci.
👩🦰35
👨🦱37
Pokušavamo od 09/2019.
06.09.2021. ➕
Panorama ✔️ dolazi nam Ivor 💙
Očekivani termin poroda 11.05.2022.
Sunašce83 Konačno se mali gospodin odlučio pojaviti van 😂 Čestitke od 💙 i želim ti što brži oporavak! Baš mi je drago za dojenje, to je tako lijepo za pročitati 🙏
Tonka čestitke i ovdje ❤️ Nadam se da si sad već puno bolje 🤞
Cure moje meni tako moje ruke idu na živce.. Non stop su utrnute, osjet u prstima jedva da imam, sad vidim da su mi prsti natekli. Jedva sam skinula prsten. Tlak i urin su mi ok, pa se doktor nije zabrinjavao. Kaže klasične trudničke tegobe, ali ja ću izludit baš. Ne mogu ništa primiti u ruke. Ovo sad tipkam valjda 20tak minuta 😨 Ne pomažu više ni tone magnezija. Kaže doktor otići će to nakon poroda... Mislim se pa imam ja još do poroda, popizdit cu do tad 🤯
29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
Dobro jutro cure 🌞
Više nema smisla govoriti sretno na pregledima, ma sretno na porodima... 💕
Bome kad krene krene... Sunašcee čestitaaam i želim ti što brži oporavak 🥳💙 Tonka i tebi i smotuljku još jednom želim sve najbolje 💜
💁♀️32g.- nizak amh (1,6)
💁♂️30g.-sve ok
BETAPLUS
1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
27.02.2022. 💕💕💕
Dobro nam došli naši dečki, Leon i Ante! 🥳💙 Mamice, čestitam vam i želim vam brz oporavak i puno maženja i paženja! 🥰 I da brzo idete svojoj kućici 😊
Posvudusa baš mi je drago da si bolje!❤️ Ja sam se iznenadila isto kak sam brzo i prohodala i sve i to kak nisam ništa uzimala protiv bolova.
Mi smo stigli jučer kućici nađem tati i uživamo 🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji