Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • _Katja_
    23. Ožujak 2022. 15:16

Sunasce sretno, odmori se i skupi snage za sutra 💪🏻🍀 Dolazi i Leon napokon 🤗❤️
    Amelie ja sam do sad dobila deset kg, doktorica isto komentirala u pon da sam malo dobila. Iznenadio me taj komentar, dobit ću još malo do kraja, taman. Ne bih se ni ja sopala na tvom mjestu, pogotovo ne slatkim 😊

• Kriss
    23. Ožujak 2022. 15:26

Hej žene 🌺
    Evo i nas napokon. Svima čestitam na bebicama, odličnim pregledima i dolasku kući s bebicama!! ❤️ Posvuduša svaka ti čast, baš velika beba 🥰 samo nek lijepo raste 👶
    Evo da vam ukratko napišem naše iskustvo. 
    U nedjelju ujutro došla sam na kontrolu. Cijelu noć su me lagano šibali neki trudići ali sve nepravilno. Došli smo oko 9h i išla sam na ctg, no međutim nešto nije dobro radio, nije se ništa prikazivalo na ekranu, bilo je dobro ali smo onda tu i tamo gubili kucajeve. Nije se doktorica previše zabrinula, pregledala me je i bila sam 3cm otvorena i rekla joj da se nešto zbiva od sinoć i onda je ona rekla da ni to moglo brzo krenuti. Poslala me u rađaonu da vidimo taj ctg i sve je bilo savršeno. I onda mi je radila uzv i bilo je još manje plodne vode nego što treba, tada mi je predložila drip da riješimo to, malo je ipak riskantno. Dali su mi da šetam još nekih sat vremena no međutim krenuli su moji trudovi i dolazim do rađaone. Tamo već šibaju na nekih 2min ali na ctg-u u mom svakom trudu padaju otkucaji ili nestanu. Tada je doktorica odlučila na hitan carski rez. I brzo, već u 13:20h nam je stigla naša Barbara ❤️ Sve je prošlo u odličnom redu, vrhunski. Meni svi govore ko da nisam ni rodila, ne boli ništa, beba je super. Ja sam najzadovoljnija i najsretnija na svijetu ❤️ Sutra bi trebale ići kućici! Jedino sam malo tužna zbog muža jer je baš želio biti na porodu, on je jadan čekao da ga nazovem da može doći u rađaonu a ja ga zovem da sam već rodila. Jadan nije znao šta reći od šoka. Ali bitno da je sve dobro prošlo!! 🌸

• Kriss
    23. Ožujak 2022. 15:29

Sunašce sretnoooooooo! 🍀🤗❤️
    Amelie ja sam dobila 10kg i dr je komentirala kak je to super i čak i manje i bila je zadovoljna 

EvaKB
    23. Ožujak 2022. 15:48

Posvuda i Kriss cestitam na bebama
    Sunašce držim fige da sve što brže i lakše prođe. Čekamo da javiš da si rodila
    Amelie ja sam na +5kg, moj ginekolog je rekao da je to sve super jer beba dobiva koliko treba na kilaži. No, ja sam ti startala sa jedno 10kg viška, tako da moguće da je zato i ok, nisam dobila masnoće koje netko tko je startao sa manje kila treba dobiti, već sam ju imala od prije. 

👩‍🦰38
    👨‍🦱41
    👶3
    06.08.2025. ➕
    Očekivani termin poroda 17.04.2026.

EvaKB
    23. Ožujak 2022. 15:58

I da, ja sam imala pregled prije 2 tjedna, znaci na 31 tjedan i imao je 1700g. Znaci cak manje nego tvoja.

👩‍🦰38
    👨‍🦱41
    👶3
    06.08.2025. ➕
    Očekivani termin poroda 17.04.2026.

LucK
    23. Ožujak 2022. 16:16

Amelie super da se mirovanje isplatilo 😍 a za kg ga ja ne bi poslušala jer sam ja npr dobila oko 12 kg, a beban imao procjenu 1835 g u 32+5 (kao je manji, ali da je to ok) 🤷‍♀️😃
    Sunašce sretno sutra 💗💖 probaj odmoriti danas 🤞
    Kriss super je to sve prošlo ☺️😍

31👩‍❤️‍💋‍👨38

Mak18
    23. Ožujak 2022. 16:42

Sunašce ja sam ti dobila taj famozni gel, meni to nije bilo ništa specijalno, stavila mi je to u deset  i onda sam trebala ležat dva sata, nakon toga sam malo šetkala, dobila sam trudove. U tri sata su me opet pregledali da mi daju još jednu dozu, ali nije bilo potrebe nego sam išla ravno u rađaonu.

Tejuska♡
    23. Ožujak 2022. 16:48

Sunašce drži se,sutra je tvoj anđeo sa tobom ♥️♥️
    Amelie ma to su gluposti,moja je u 32+2 bila na 1700g tako da je cak procjenjena tvoja i veca.. Jedi kak ti se jede,ne zamaraj se time uopce.
    Ja sam na +8kg sada.
    Kriss hvala ti na podjeljenom iskustvu ♡ drago mi je da te ne boli puno i da je sve dobro proslo 🌸 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

mrzlopoljka
    23. Ožujak 2022. 16:59

Sunasce, sretno!! Drzim fige da sve prodje brzo 😀😊

tanja24
    23. Ožujak 2022. 17:00

I mi obavili pregled i ctg prvi, kaže doktor ctg odličan, i dalje smo 2 cm do ovoja i glavice, odnosno prst otvorena. Bris na streptokok odrađen i za tjedan dana opet kontrola. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani