Posvuda i Kriss cestitam na bebama
Sunašce držim fige da sve što brže i lakše prođe. Čekamo da javiš da si rodila
Amelie ja sam na +5kg, moj ginekolog je rekao da je to sve super jer beba dobiva koliko treba na kilaži. No, ja sam ti startala sa jedno 10kg viška, tako da moguće da je zato i ok, nisam dobila masnoće koje netko tko je startao sa manje kila treba dobiti, već sam ju imala od prije.
👩🦰35
👨🦱37
Pokušavamo od 09/2019.
06.09.2021. ➕
Panorama ✔️ dolazi nam Ivor 💙
Očekivani termin poroda 11.05.2022.
I da, ja sam imala pregled prije 2 tjedna, znaci na 31 tjedan i imao je 1700g. Znaci cak manje nego tvoja.
👩🦰35
👨🦱37
Pokušavamo od 09/2019.
06.09.2021. ➕
Panorama ✔️ dolazi nam Ivor 💙
Očekivani termin poroda 11.05.2022.
Amelie super da se mirovanje isplatilo 😍 a za kg ga ja ne bi poslušala jer sam ja npr dobila oko 12 kg, a beban imao procjenu 1835 g u 32+5 (kao je manji, ali da je to ok) 🤷♀️😃
Sunašce sretno sutra 💗💖 probaj odmoriti danas 🤞
Kriss super je to sve prošlo ☺️😍
31👩❤️💋👨38
Sunašce ja sam ti dobila taj famozni gel, meni to nije bilo ništa specijalno, stavila mi je to u deset i onda sam trebala ležat dva sata, nakon toga sam malo šetkala, dobila sam trudove. U tri sata su me opet pregledali da mi daju još jednu dozu, ali nije bilo potrebe nego sam išla ravno u rađaonu.
Sunašce drži se,sutra je tvoj anđeo sa tobom ♥️♥️
Amelie ma to su gluposti,moja je u 32+2 bila na 1700g tako da je cak procjenjena tvoja i veca.. Jedi kak ti se jede,ne zamaraj se time uopce.
Ja sam na +8kg sada.
Kriss hvala ti na podjeljenom iskustvu ♡ drago mi je da te ne boli puno i da je sve dobro proslo 🌸
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
I mi obavili pregled i ctg prvi, kaže doktor ctg odličan, i dalje smo 2 cm do ovoja i glavice, odnosno prst otvorena. Bris na streptokok odrađen i za tjedan dana opet kontrola.
Cure ja sam se narucila preko obrasca za pregled u Petrovu.Povratni mail koji sam dobila je dolje pisalo KBC Rebro 😶🙄Jesam ja to uopce dobro ili nisam???
Jesi i mene je to zbunilo. Ali u poruci na mobu je pisalo u zagradi petrova.
Sunasce - sutra je tvoj dan ❤❤
Kriss - bravo i cestitke ❤❤
Posvudusa - kapa do poda ❤❤
Evo cure da i tu javim. U ponoc mi krecu inducirat porod sa gelom.
Sunasce vidim da i tebi pa sretno nam! ☺💙💙
Ante 💙 Maro 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji