Antonela,bas mi je zao sta prolazis kroz to,mozda bi si morala neki hoby naci da ne mislis o ruznim stvarima
Pisi tu stalno ako treba samo da ne mislis o ruznim stvarima,vjerujem kada budes osjetila bebicu da ce biti drugacije
Ako ti sto pomaze ja se isto osjecam cudno,kao da nisam trudna,kao da ce se nesto desiti,kao da to nije stvarno eto...
Hormoni valjda 🤔 mama mi je rekla da nikad nisam bila sutljivija,tuznija i slicno 🥲
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Antonela98, žao mi je što se tako osjećaš. Nisam pohvatala odakle si, ali možda da se natjeraš malo negdje van, zrak čini svoje, iako znam to stanje uma o kojem pričaš. Ja nekad nemam snage psa oko zgrade prošetati.
Nemoj se gristi što se ne osjećaš povezano, ja se u ovoj trudnoći osjećam isto potpuno drugačije, peče me često savjest jer kao da se ne veselim niti upola kao s prvom bebom, ali možda mi treba vremena samo. Ne znam kako se ti fizički osjećaš, meni je u usporedbi s prvom ova trudnoća užas, mučnine koje nisam imala s prvom uopće, ovo ljeto i 50 stupnjeva. Sad mi se malo sve smiruje, ali i ja sam se osjećala ko da doslovno samo gunđam sebi nešto, svi mi idu na živce i sl. I taj hematom koji imam, sad doduše mali, ali je bio velik i opasan, to me valjda još više bacilo u taj drugi film, a vjerujem da kod tebe može podsvjesno biti možda strah od spontanog jer si to prošla.
Daj si vremena i ne grizi se što se tako osjećaš. Ako nemaš s kime pričati, s nama tu uvijek možeš, nemoj se ni jadati nekom tko će ti samo tupiti da se nemaš pravo tako osjećati, jer imaš.
Plači koliko god ti se plače, to je dobro i trebaš izbaciti te emocije.
Npr.ja sam se jako vesleila u prvoj trudnoći, ali nisam pričala sa stomakom, bebom i sl, kao što su sve trudnice oko mene, ponekaf sam i ja imala dojam da se nisam povezala s bebom, ali vjeruj mi da od te sekunde kad sam primila svoje dijete u ruke, to je druga priča. Ali i taman da se i nakon rođenja ne povežeš, ima vremena i za to. I to je ok i to se događa.
Za trudnoću je ok da su povišeni leukociti, alt i granulociti. To je karakteristično zbog promjena. Malo si to proguglaj, vrijednosti koje su ok inače i u trudnoći.
Labaratorijsko nalazi ti rijetko kad imaju dodatan stupac za tumačanje u trudnoći, mislim da sam to možda jednom vidjela, ali ovo što si napisala ti se tolerira
Cure, ne znam kako vi danas, ali mene grčevi cijeli dan prate danas, ne znam ni sama dal da idem dok ili je to normalno…
👩🏼 27g
🧔🏻♂️27g
Pokušavamo od 05/21 za 👶🏻 no.1
💦 Lh trakice od 7/21
💊 Folna solgar
20.07. ➕(Clearblue & Cyclotest)
02.08. 👶🏻 3mm, ❤️ nam kuca
16.8. Bebica veća, dobila Duphaston za relaksaciju maternice i Folbellu.
22.09. Nifty uredan, dolazi nam dečko 💙
A ja vec 2 dana (ne cijela) imam laganu sukrvicu.
Dakle ona je izrazito slaba, vidljiva tek kad se obrisem papirom...al jbg tu je i baš me bode u oči.
Jedva čekam sutra pregled...
A ja vec 2 dana (ne cijela) imam laganu sukrvicu.
Dakle ona je izrazito slaba, vidljiva tek kad se obrisem papirom…al jbg tu je i baš me bode u oči.
Jedva čekam sutra pregled…
U kojem si tt?
9 + 4
Dakle ona je jako slaba i nema nikakvih bolova i stvarno sam procjenila da nije to za hitnu ili nešto..
Al da me bode u oči to svakako...
Cure, ne znam kako vi danas, ali mene grčevi cijeli dan prate danas, ne znam ni sama dal da idem dok ili je to normalno…
Normalno je :)
Molim te mi reci koliko si bila trudna kada je bebica izmjerena 3 mm i culi se otkucaji?
Ima li tko iskustva s niskim TSH, inače prije su svi nalazi bili uvijek uredni a sad prvi pregled trudnoće meni TSH 0,07 a ref vrijednost je 0,27-4,20 .
Čekam da dr krene raditi pa da ju nazovem ali sam baš zabrinuta.
meni je u prvoj trudnoci tsh bio 0,06; isla sam onda prekontrolirati hormone stitnjace i oni su mi bili lagano izvan parametara, ali nista alarmantno. na kraju mi se kroz mjesec-dva i tsh izregulirao i nisam morala dobiti nikakvu terapiju.
ja isto jedva cekam sutra pregled, jako me potreslo ovo s amelie i mislim da sam imala neki napad panike danas na poslu jer sam se skoro srusila i cijela sam se tresla, bas mi je pozlilo 😔
Ajme odlično, ovo mi daje nadu.
Naručili su me dalje na Vuk Vrhovac pa ćemo vidjeti šta kažu tamo
pa da, korak po korak.. na pocetku trudnoce tijelo nam je izbombardirano svim tim silnim promjenama - od hormona do novih organa i koliko god (u idealnoj situaciji) funkcionira kao uhodani stroj, ipak treba malo vremena da se "slegne prasina". koliko sam skontala, hormoni posteljice utjecu na neravnoteze u tsh, a posto smo sad u tjednima kad posteljica jos nije u potpunosti preuzela svoju ulogu, mozda samo treba jos malo vremena da ti se normalizira stanje.
Sortiraj odgovore
Najstariji