Mladi doktor na SD- jel to onaj Dalmatinac, Frane M?Meni je on bio kad sam isla na hitnu, bio je jako ugodan i drag.
Sad sam išla baš pogledati papire, Filip M. Ma to je taj 😆
Bila sam komentirala mužu nakon TA da se nadam da će ostati takav i kad naraste 🤣
E moj je Fran R. 😂😂 Očito ih ima više😂😂
Lovely meni je bris radio moj ginekolog na točno 35+0, i sad i u prvoj trudnoći, ali znam da jako puno njih u Zg ne rade kod ginekologa nego u TA kad krenu 🤷♀️
MarijanaMartin, napisala sam ti ogroman post i ne učita mi se zbog ove glupe reklame lupoceta pa jbmti više 😖😖😖
Mladi doktor na SD- jel to onaj Dalmatinac, Frane M?Meni je on bio kad sam isla na hitnu, bio je jako ugodan i drag.
Sad sam išla baš pogledati papire, Filip M. Ma to je taj 😆
Bila sam komentirala mužu nakon TA da se nadam da će ostati takav i kad naraste 🤣
E moj je Fran R. 😂😂 Očito ih ima više😂😂
Haha, samo neka ih bude vise dobrih. Ne bunimo se. 😁🤣
Ja stalno idem preko one aplikacije ad blocker na forum i uvijek je sve ok.. mozda da si skinete pa vam uštedi vrijeme i živce zbog ovih reklama😁
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Ajme puno se toga izdesavalo. Ja pratim, ali nikako se javiti. Vidjela sam na faceu da imamo par novih clanova, pa da cestitam mamama i ovdje. Vidim da je bila tema muzeva na porodu. Moj je valjda jos dok smo tek prohodali pricao da on nece biti na porodu jer je siguran da ce se srusiti. Strah mu nije neutemeljen jer se rusi ili skoro rusi svaki put kad vadi krv ili ista drugo povezano sa iglom ili krvi. Cak i kad smo vodili macore na cijepljenje je pobjegao van iz ambulante. No, od kako sam trudna sve vise je bio za to da bude samnom, pricao je sa frendovima koji imaju djecu i koji su mu rekli da bude uz mene. Cak je potrazio i profesionalnu pomoc za svoju fobiju sto nikad prije nije ni pomisljao i sad kako stvari stoje biti ce samnom i to si bas zeli. Ne bude jedan od onih koji ce ici vidjet kako to dolje izgleda, ali i meni je draze da nije, bas nekako nemam potrebu da taj moj dio vidi u tom svjetlu.
Amelie ja sam na tvoju preporuku jos prije skinula addblocker i preporodila se, narocito za forum.
👩🦰35
👨🦱37
Pokušavamo od 09/2019.
06.09.2021. ➕
Panorama ✔️ dolazi nam Ivor 💙
Očekivani termin poroda 11.05.2022.
Seka frida imam moderne platnene, one s odvojivim uloscima od bambusa unutra i na to idu coveri nepropusni, i imam par one gdje je spojena pelena i cover. Stalno mijesam te njihove nazive.
..
Odbijanje dripa i slicno, ne znam bih li se u tom trenu nesto usudila odbit, ipak oni dnevno porode hrpu rodilja pa si nekako mislim da valjda znaju sto rade.
Dubrovčanka ipak ću te prešišat 🤭🤭 probudili me trudići neki oko 4, mislila sam da su možda lažnjaci, ali sad sam sigurna da nisu 😅
Odmah su krenuli na 10 min pa onda 7, sad evo neko zatišje, ispao mi sluzni čep dok sam bila na wcu al se ovaj put nisam uplašila krvi 🙈
Još si sinoć mislim hoću oprat kosu il ću danas, pohala ja šnicle 😂😂 reko ma sutra ću... Kad me to probudilo noćas, brže bolje se otišla tuširat 🤪
Nadam se da će mi vodenjak ostat u komadu, ovo je sad idealan scenarij koji sam priželjkivala da se ponovi, još idealno, nije gluho doba noći, neradan dan 😇
Možda se i smiri sve, znam da može potrajat satima 🙈
A curke kada i gdje se radi bris na streptokok? Šalje li to vaš ginekolog ili se to radi tek kad se krene na preglede u TA?
Ako ne u TA , raditi ce ga tvoj ginekolog.
Meni je vec radila pretprosli puta i sada ce opet u 35tt.
I onda idem u TA,jer s ovom trudnocom je sve u redu i nisam kao s deckima u bolnici od ranije. Ako si u bolnici onda ti oni tamo rade.
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Dubrovčanka ipak ću te prešišat 🤭🤭 probudili me trudići neki oko 4, mislila sam da su možda lažnjaci, ali sad sam sigurna da nisu 😅
Odmah su krenuli na 10 min pa onda 7, sad evo neko zatišje, ispao mi sluzni čep dok sam bila na wcu al se ovaj put nisam uplašila krvi 🙈
Još si sinoć mislim hoću oprat kosu il ću danas, pohala ja šnicle 😂😂 reko ma sutra ću… Kad me to probudilo noćas, brže bolje se otišla tuširat 🤪
Nadam se da će mi vodenjak ostat u komadu, ovo je sad idealan scenarij koji sam priželjkivala da se ponovi, još idealno, nije gluho doba noći, neradan dan 😇
Možda se i smiri sve, znam da može potrajat satima 🙈
Ajmeee draga 🤗🤗🤗 iscekujemo,navijamo,ma mora biti to to!!!! 🥰🥰🥰 wohohooo 🤞🤞🤞
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Sortiraj odgovore
Najstariji