Cure ja sam isla na pregled i morala sam hitno ostari, je rplocne vode ima jako malo 3-4. I ujutro idem na carski ponovno nazalost, ne mozemo cekati.
Sva sam izvan sebe
Dobila sam injekciju za bebina pluca. Sutra ce biti 37 tj. Nisu me pustili ni po stvari doma, sad cekam supruga.
Mjehur/kateter- nisu mi ni jednom stavili...ako mi se u boxu piskilo...dosla sestra s onom "zdjelom" 🙈 dr.puta nije biko potrebe,a piskenje nakon poroda...u sobi..prvi puta sam zvala sestru...a dr puta sam otisla sama kroz 10min kak sam dosla u sobu...al ja sam brzo rodila pa izmucene i rezane ne pokusavajte same 😊 jedna zenica je imala problem s mokrenjem i stavili su joj kateter...
Kolostrum- meni nije curio nikad...dojila normalno...to nije mjerilo.
Curke sretno na pregledima...terminuse sretno ako krene danas 😊🥳😘
https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png
Cure ja sam isla na pregled i morala sam hitno ostari, je rplocne vode ima jako malo 3-4. I ujutro idem na carski ponovno nazalost, ne mozemo cekati.
Sva sam izvan sebe
Dobila sam injekciju za bebina pluca. Sutra ce biti 37 tj. Nisu me pustili ni po stvari doma, sad cekam supruga.
Sretnooo 💞💞 sve ce bit ok...bitno da takve stvari otkriju na vrijeme...drži se 🥰
https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png
EmEn, vidis draga nikako da tebi odg sto si jucer pitala. Kao prvo prezao mi je sto ne ide onako kako si zeljela, al jednostavno ako je tako, treba se pomiriti s time i ici dalje. Beba ce biti sretna kako god. Sto uvijek kazem, istina majcino mlijeko je najbolja hrana, ali ako ne ide ne ide. Ne treba se psihicki ubijati zbog toga. AD se koristi gooodinama i postalo je vec uobicajno. Ono sto ne volim kada se i dalje lome polemike oko toga tko ce cime hraniti svoje dijete. Svatko odlucuje sto je za njega najbolje i to je to. Nema osude, nema kritike..uglavnom, sto si pitala. Ne, moja ti nije padala na kilazi vec, ja nikako nisam imala mlijeka koliko je njoj bilo potrebno. Navukla bi si malo, a drzala bi ju dokle god je htjela i nakon toga bi jos popila AD nekad 40ml, nekad 60ml, nekad cak 90ml, ovisi. S tim da mi nije htjela zaspat dok nije bila sita, pa bilo to i 20ml AD, ali njoj je bilo potrebno.
S tim da je meni i to malo mlijeka tek pocelo dolazit oko 10tog dana, znaci morala je jesti AD kako god.
Evo tek sad unazad par dana, sto sam i pisala nekidan. Primjetila sam da mi puno manje AD-a pojede poslije sisanja, znaci da joj bude dosta mog mlijeka, a AD-a popije opet kako kada, al uglavnom se vrtimo oko 30, 40ml. Bilo je cak par puta da je samo posisala i zaspala. I kad usporedim s ovim ranije, znaci da si posisa dosta, jer mi bas lijepo spava i mirna je, znaci nije da je gladna pa da ne moze ni spavat ni nista 🤷♀️
Pitala sam sestricnu koja mi je gore na rodilistu i kaze da nekima mlijeko tek kasnije nadode, oko 6-tog tj, sto po ovome kako sad izgleda je kod mene slucaj.
Nea 💗
Avama,drzi se i sretno. Sve ce biti ok,bitno da su otkrili to na vrijeme i da si im pod kontrolom.
Avama, ajmee draga zao mi je, ali drzi se, hvala Bogu u terminu si 🤞🙏 bit ce to sve dobro 💗💗
Samo polako, sok je velik, slazem se i treba vremena da sve sjedne malo na svoje, ali samo si mantraj da ces vec sutra biti sa svojom bebicom u rukama ❤
Nea 💗
Sva sam izvan sebe
Draga, rodit ces u terminu, sutra je 37, beba je zdrava, jos ce dobiti i injekciju za pluca. Sutra si mama jednom prekrasnom malom deckicu, ti si sad u soku od svega pa cu se ja veselit za tebe a ti ces sutra dok ga vidis. Sve ce bit dobro 😘😘 Javi se dok stignes.
.
Petra ajd mi pomakni bar za tjedan dana 🙈😂
Btw jel mogu nekak doma skuzit to za plodnu vodu? Kak da znam jel je ima?
Sva sam izvan sebe
A joj!!! 😟 Drži se draga!!! Svu sreću ti želim! Kad budeš mogla, javi se!!!
Avama drzii see,sretnoo🤞🏻 Sad ti je sok ali gledaj sa pozitivne strane a to je da se otkrilo na vrijeme. I da ces sutra drzat svoju bebicu u narucju🥰
Javljaj nam novosti
Sortiraj odgovore
Najstariji