Nevaeva meni orsay ima malkice vece brojeve pa sam nekad kupovala i xs. Tako da bi ti s trebao biti dobar. Haljina je extra.
Samo da znate i meni je trbuh ogroman, a prati ga i dobra kilaza. Tako sam se zazelila setanja i mirovanje je sigurno ucinilo svoje za kilazu. Kaze muz da sam sva meka. Kod nas danas jak vjetar bio. Moram sutra nadoknaditi. I sutra mi zadnji dan posla.
Laku noc drage zene ❣️
https://lb1f.lilypie.com/pi8fp2.png
Jagodice svaki put znam napamet kako ces se javiti Ahhahahhaha.najjaca si ...evo nassss ... na lijevom boku hahahha..toop
Sta radite kad vas i ako bole kad legnete bokovi,kukovi,noge??najradije bi glavom u zid sad tukla koliko me boli svaka kost😬

Vecer cure... joj bas se polako blizimo finishu...meni su se malo ublazili simptomi hemica al jos su prisutni , moram ih sanirati sto prije do pregleda(1.4.)😊😊
Rita i Bebanomoje ajde drzimo palceve sad ste vi na redu💪💪 samo hrabro!!
Ja sam danas zvala rodiliste pitazi moze li suprug biti na porodu ukoliko je cijepljen s obje doze protiv covida ali nista😩😩msm ne kuzim uopce al dobro.
malo me muci kako cu odraditi taj finish pred izgon bez njega,on mi je zaista puno znacio u prethodnim porodima...kako bude, morat cu se prilagoditi
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Nesto sam slucajno promijenila nick u Trudnicica, inace sam Lunica😅evo kazu sacekati 30 dana pa tek opet mogu mijenjati
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Elledanse ❤🌷
.
EmEn9 - pokušala si sve, nemoj biti tužna. Znam kakav je osjećaj kada nema dovoljno mlijeka. Samo neka je maleni sit i zdrav, davati dohranu nije kraj svijeta. Šaljem ti jedan zagrljaj! Nema mjesta niti razloga krivljenju same sebe😘❤
.
NevaEva…upaljene krvave bradavice i dojenje sa njima su mi bili više bolni i od poroda i od oporavka. Sve sam zvijezde brojala kad ona potegne mlijeko a krv izlazi. Nadam se da su tvoje bradavice bolje kvalitete od mojih😆. Moje su katastrofa! Porod će biti ok, ne brini. Eto vidiš mi koje smo rodile smo se sve fino oporavile, a ja sam još puno starija od tebe. Sve se to zaboravi..i strah, i bolovi. Neka tvoj porod bude za poželiti! ⚘😘

Emmie hvala ti 🥰🤗
Emmie meni su ti sad za dojenje sa krvavim bradavicama dosta pomogli oni silikonski šeširići, naravno isto boli ali je ipak malo lakše nego bez njih. Kako ti je sad situacija? Jesu ti se uspjele oporavit?

EmEn9..super su sada! Nema boli, i čudo jedno trebalo je samo nekoliko dana da se potpuno oporave. Mislila sam da će ta bol trajati i trajati, ali srećom nije. Samo, mala voli još uvijek dojiti sa šeširićima. Dobro, nema veze, samo neka jede.
Jesi li ti što dobro pojela ovih dana? 😆 Sjećam se da smo ja i ti imale velike planove. Ja još ništa nisam pojela što sam planirala😆

Nisam ni ja baš nešto za gušt ali počela sam jest paštu i krompir . Da ti pravo kažem nije mi uopće do hrane, jedem onako jer moram jest 🤣🤣🤣 U biti dosta mi se još vrti i dosta mi je tijelo jos iscprljeno i umorno tako da jedem samo da se sto brze oporavim.i da dolazi mlijeka koliko može. Mama kuha pa jedem sta ona skuha ne biram. 🙂

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji