Elledanse, budenje preko noci za hranjenje, ja smatram da ne treba ako beba dobro napreduje. Ako gubi na kilazi je druga stvar. Ja svoju nisam budila niti jednom, sama bi se porobudila sa 3,4 nekad 5 sati, ovisi kako kada. Napapa se, presvucemo se i spavamo dalje. Super mi napreduje sa kilazom i mislim da u tom slucaju nema potrebe ju budit i remetit joj san.
Pupetta, drago mi je da se prilagodavate i da vam je lijepo, uzivajte 🥰
Girl, ja bih rekla da je to preforsiranje, jer je meni tako bilo kad bi se kretala vise nego inace. A i ti si prakticki u terminu tako da bit ce ih sve cesce 😊
Danica, nadam se da ce biti okej s nalazima i da ce se to rijesiti na vrijeme 🤞🤞

Nea 💗
Cure, meni se kod surfanja pojavila haljina koja mi je nice za posao a sad je u 60%. Nisam inače baš kupovala u orsayu pa ne znam veličine ali sam uzela S, svoj stari broj Eto.. nek sam si postavila cilj pa šta bude. Ovo je haljinica: https://www.orsay.com/hr-hr/pencil-haljina-od-pletiva-530275039000.html
.
Danas kod mene nema kontrakcija niti bolova za sad, očito se jučer nešto krenulo događati iz nekog razloga pa stalo. Idući pregled je u petak, ako do tad izdržim, bit ću sigurno otvorena više od 1 prst jer mene moji menstrualni bolovi otvaraju. "Trudit" ću se do termina čini se. Nema veze, nek je on meni zdrav i miga se. Iako moram vam reć da je mirniji već 2 dana, noćas sam ga budila svim raspoloživim snagama, vratit će mi, no doubt. Svim okruglim curama čestitam na ulasku u nove tjedne :) Thera, Girl, Zara, Jagodica, TERMINUŠEEEE!! AnaAn mislim da se lagano možeš opuštat i pokušat uživat u trudnoći. Nećeš dugo doduše, meni je fizički i psihički i svakak najgore od 35.tjedna do sad, em svašta nešt smeta, stiska, boli, nisam baš u glavi 100%.. tak da.. bit će sve ok
Lonmi ti isto, smeđarenje ćeš idući put vidjet dok čep ispadne ako i tada. Još čekamo Danicu. A gdje su nam Petra i Mom danas?
.
Sutra planiram napraviti kolač s datuljama, osim što otvaraju su i afrodizijak pa će i muž jest da riješim dvije muhe jednim udarcem
.
Cure koje su rodile, zavidim vam, ja bi čuvala svog malog i imala krvave bradavice i sve ostale probleme s tijelom i dojenjem ako treba, samo da je porod iza mene, tj.da se uvjerim da mu nije ništa i da ja to mogu. Trenutno sam sve samo ne uvjerena.
O Bože, uskoro smo terminuše. Ajme NevaEva, zvuci strasno kad to izgovoris hahahah
Morat cu i ja nesto s datuljama od utorka 🙊

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Jel smijem datulje ako imam gestacijski? A sok od ananasa? Nista? Znaci meni jedino seks ostaje?😂
NevaEva evo mene u tvojoj haljinici neki dan, probala svijetlu i crnu, nisam uzela na kraju.... Ovo na meni je M....
https://ibb.co/ZH7Rz1t
https://ibb.co/MDYvNVz
https://ibb.co/FDgSsR0
Ja sam iskoristila ovaj vikend i buru, oprala sam svu robicu, posteljinu, ogradicu, kofere za bolnicu...
Sada me ceka jedna planina za peglanje 🙃😜
Pula, 33 god, prvo dijete, curica Darla rođena 24. 04.2021. 💕
Jej curke evo me da se javim prije spavanja...
Zgaravica me muci od jucer al ni to me nije spriječilo da se prejedem slatkoga i junaka..od sutra opet detox nema mi druge...Prepone me bole,rastura me zdjelica hodam kao kauboj..mala me opali po mjehuru pa me onako prisice dole kak da me nožem il strujom spoji ..Ugl ako cetvrti porod bude dužinom 20 min bit ce cudo s obzirom da se sva dole raspadam vec😂..ja se nadam na iducem pregledu s 35 tj da sam otvorena bar prst s obzirom da sam uvik betonirana do kraja bilo bi fer da ovaj put na vrime to “omekša” ...brate cetvrta trudnoca pa da dole nista nije rasklimano ja nezz..ahhahahahahh
anaAn koja je to krema sto namazes i dlake otpadnu hahah jel smimo to koristit aj spasi pa nam uslikaj sutra je moja i nicija..to je zakon ako djeluje stvarno..
NevaEva drugarice hvala sta si me se sitila i primjetila da me nema ✌🏻🥰🥰🥰🥰🥰🥰..
Veceras sam sova garant... sinoc sam se ustajala oko 2-3 piti reflustat bojim se da mi ne gine i veceras..😬😏

NevaEva ne brini bit će sve ok. Ubrzo si i ti sa svojom bebicom. 🙂
.
Meni je rekla patronažna da ga moram budit zbog hranjenja prvih mjesec dana najkasnije na 4h jer da sad na početku bebe nebi smjele spavat vise od 4h zbog toga da ne dehidriraju i da im ne padne šećer i da se svašta nešto još može dogodit. Eto ona meni tako rekla. 😉 s curama nisam imala problem oko toga jer su se budile na 2h i na 3h stalno nisu nikad spavale dugo a on mi spava tako da ga budim 😉

Thera a jadna 😂😂😋😋 Mi se konacno ufurali nakon valjda 5 mjeseci. Probali, odustali, probali opet pa ajd nesto i eto.. bude krenulo polako i to 😂😂
.
Girl ako uspije sibnem ti recept sutra ;)
.
Nikac, ja od tvoje divne kose ne vidim ni haljinu ni trbuh. 😍 Dobro da sam uzela s jer ju planiram bez trbuha nosit 😅
Dobra vecer, curke!👋evo nas naaapokon na ... lijevom boku, domeka🤗🏡
.
Proveli poslijepodne kod deckove sestre i njezinih klinaca, kasnije produzili do deckovih roditelja i mogu rec da sam cist okej izdrzala🤔 iako mi je drago da se idem otusriati i spat🥱
.
Lijepo smo se druzili, smijali, papali, dok nisam otisla na wc i tam u totalno drugom svjetlu vidjela svoj tobolac 😳🤰💡🤣 oprala me neka vrsta panike kad su mi rekli "ajoj, onda se vidimo kad cete biti svi u troje", ja sjela u auto i dodje mi iz pozamasne guze u glavu "pa ja jos rodit moram😳🤯😳🤯😳🤯"
.
Sad lezim na lijevom boku, malisa aktivan u busi, svaki malo jaci okret i sijeva mi u gospodji⚡🥴
.
Laka noc svima😘
Emmie, Ines i EmEn hvala na savjetima. Vasa i ostala iskustva su zlata vrijedna. Na nama je da se trudimo i osluskujemo. Drago mi je sto se mozemo osloniti jedna na druge, lakse je kada imas podrsku 🌷.
Ja probala datulje, malo su mi slatke, ali se muzu svidaju. Morat cu i ananas uzeti.
Rita tebi jos malo ☺️
Mame koje boli drzite seee!
https://lb1f.lilypie.com/pi8fp2.png
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji