Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    22. Ožujak 2021. 12:05

Ja nemam kolostrum, iscjedak, mokracu na gacama, nist. 🙄🙄🙄 Bilo bi mi lakse da dobijem kolostrum, to bi bio neki znak za mene psihicki opterecenu da cu si moc sina hranit 🙄
    .
    Lussi koza se primarno hidrira iznutra, pij vise, al onak, znatno vise bez obzira kolko pijes sad + odluci se za jedno ulje i mazi se stalno s tim. Mozda je i utjecaj povisenog secera pa tijelo trazi jos vode, u svakom slucaju ako su enzimi dobri nemas se kaj brinut. Sve bude ok, zao mi je sta te iritira. Moj muz ima suhu kozu i svrbe ga ledja. Popije litru vode i litru pepsi dnevno + 2 kave. Mislim, nema tu kaj, secer i diuretik, litra vode tu nije dost al eto. Ne mozes mu utuvit u glavu. 

22. Ožujak 2021. 12:09

Ja sam danas fit kao da i nisam trudna. Iskoristila sam priliku da pocistim neke stvari koje sam ostavila muzu na popisu, ipak on i radi pa ajde 😂 nisam se toliko saginjala, radila, brisala, nosila, usisavala sigurno 8 mjeseci 😂 Sad jos dovrsim pa idem rucak lagano radit. U noci na sub i ned me ubijao trbuh i to satima. Mislila sam fakat da to ne moze drugacije zavrsit nego porodom. Jucer bolje, danas nista. Eh..
    Girl, mene su teta i mama zvale u panici u sub ujutro da su me sanjale da sam rodila i sta im nisam javila 😂 a ja eto.. jos 2u1 tak da i ti imas jos najmanje 3 dana 😋😋

Principessa🌺
    22. Ožujak 2021. 12:16

Lonmi ceskam se ja lagano al pokusavam se ne ceskat da se ne na iritiram,evo danas je okej i sinoc, dok npr jucer popodne me svrbilo 🤷🏼‍♀️
    NevaEva hodam po kuci s bocicom, stalno pijem😅 sve bude to okej,proci ce i to, plus kaj se trbuh siri i vidim strije kak pucam pa jos i to.. 
    Nisu mi sad vadili jetrene u bolnici,samo kks, ali vjerujem da nekaj je,da bi me svrbile noge i dlanovi..
    Bome bi muz trebao puno vise vode piti,aali ne mozes mu dokazati
    Joj, kak mi nebi secer se dignuo, u dnevnoj je za veceru bilo ovak: 4 snite salame, tri krastavca, pasteta, 2 snite bijelog kruha i mlijeko i naravno secer je otisao u nebesa.. doktor Bojanic dok je donesao otpusno pismo me pitao da kaj sam ja jela, reko veceru🙄🤷🏼‍♀️

Popis termina i rodenih beba str. 1652💕
    .

Principessa🌺
    22. Ožujak 2021. 12:18

NevaEva

Ja sam danas fit kao da i nisam trudna. Iskoristila sam priliku da pocistim neke stvari koje sam ostavila muzu na popisu, ipak on i radi pa ajde 😂 nisam se toliko saginjala, radila, brisala, nosila, usisavala sigurno 8 mjeseci 😂 Sad jos dovrsim pa idem rucak lagano radit. U noci na sub i ned me ubijao trbuh i to satima. Mislila sam fakat da to ne moze drugacije zavrsit nego porodom. Jucer bolje, danas nista. Eh..
    Girl, mene su teta i mama zvale u panici u sub ujutro da su me sanjale da sam rodila i sta im nisam javila 😂 a ja eto.. jos 2u1 tak da i ti imas jos najmanje 3 dana 😋😋

Sad kad Val dode 9.4 
    Ja na 4om katu u dnevnoj a ti na  trecem u rađaoni😅🙈🙈

Popis termina i rodenih beba str. 1652💕
    .

BabyBoy
    22. Ožujak 2021. 12:19

Cure vama bas curi taj kolostrum/mlijeko? Ja sam bas isla neki dan stisnut cicu i onda je izaslo malo neka tekucina zuckaste boje. Bilo mi malo jezivo pa sam prestala😂
    .
    A iscjedak imam od pocetka trudnoce,bijeli ili prozirni,znaci nije bilo dana da ga nisam imala,al gin mi je odma na pocetku rekla da je normalno i da me moze pratit cjelu trudnocu pa se nisam uzrujavala.
    .
    Sretno svima na pregledima🤞🏻
    .
    Ko je sve u Petrovoj u TA? Mene vam sve uzasno zanima,da znam unaprijed, pa eto bila bi zahvalna da podjelite iskustva🥰

Petra982
    22. Ožujak 2021. 12:25

Dobar vam dan drage trudnice i mamice!
    Ja sam par dana bila off line, čitala sam na preskoke i pratila razvoj situacije kod NevaEve (hvala ti što si me se sjetila 😘😘😘 i budeš vidjela da stiže 4.), neke teme sam odlučila ne komentirati, neke nisam stigla. Iskoristila sam sunce i buru za prat robu, kuhala, čistila, peglala... Vrijeme mi leti i stalno me panika hvata da neću ništa stići. Pogotovo nakon snova da mi je puknuo vodenjak. 🙄🙈
     Jučer sam obavila i kupovinu u DM i danas napokon slažem torbu, a i prematalica je tu napokon. Nedostaje krevetić, al i to stiže kroz tjedan.
    Pokušam se posvetiti čim više starijima jer me malo strah kako ćemo to sve hendlat, pogotovo kad se moja mama bude morala vratit raditi i ostanem s njih troje, a muž npr na Krku 😱😱😱
    Inače gđa P mi je sva jadna bolna! Ti bolovi u stidnoj kosti su nesnosni! Ništa mi ne curka, al bome jučer nakon kupovine mokre gaće od znoja! Užas!!! 
    Samo ću se osvrnuti na dragu EmEn. Mila, imaš dosta staža u nogama i vjerujem da daješ sve od sebe. Žao mi je da ti se povijest ponavlja. Sjeti se samo da je sretna mama=sretna beba pa bio on na siki ili na ad. 🤗🤗🤗
    Što se tiče katetera, meni bi se pripišalo uvijek među trudovima tako da sam taj užas doživjela puno puta kako dok porod traje, tako i nakon poroda. Nakon prvog sam imala ful problema s mokrenjem nakon poroda. Na jedvite jade pod tušem ako bih se još zaljevala vodom. S njom kao da nisam rodila i sve je bilo po pa.

Sutra pregled, a danas date s Liderom, a najradije bih otišla čupasta... Tako me nekako zaboli đon

22. Ožujak 2021. 12:26

Pozdrav cure!  Nova sam ovdje,al vas pratim vec par dana i napokon se odlucila pridruzit vam se, naravno ako me primate u grupu. 
    Ovo mi je druga trudnoca, danas smo 34+4, a termin je 29.04. 

Rita88
    22. Ožujak 2021. 12:28

Kod mene na cicama isto nista, ko da ni nisam trudna🤷‍♀️ al zato iscjedak dolje od samog pocetka, sto bijele boje, sto bez boje, ginic je rekao da je sve to ok ako nema mirisa i ako me ne svrbi,pece dolje! 
    Pokreti bebe hm prosli utorak je bila prezivahna na ctg-u  da sam morala drugi dan ctg ponavljat i onda je bilo ok! Sad na sam kraj ja nju osjetim al ni upola kak je to nekad bilo, sad sam se malo zabrinula, sutra imam pregled pa cu bas rec dr. 
    Babyboy ja cu rodit u Petrovoj, al idem privatno kod dr.Zlopase do samog kraja. Tako da nisam od neke pomoci. Nasa Ridja je rodila u petrovoj i isla je tamo u TA!
    Idem prat kosu, svaka dva dana perem kosu jer ne znam kad cu zavrsit u radjaoni ni to mi se vise neda 🙈 ajmoo Enaa!🥳

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

Petra982
    22. Ožujak 2021. 12:28

*po ps
    Želim vam lijep dan! Odoh dalje za poslom!

• EmEn9
    22. Ožujak 2021. 12:29

Lonmi

A jesu ti rekli sta, zbog cega se tako umirio? Tebi je onda vec prosao termin.
    Jaooo ja bi izludila, ti si to sve tako hrabro podnijela.
    Ja vec znam da cu te zadnje dane nonstop pratiti sve zivo i propitkivati i sve ce mi biti sumnjivo 😂

Nisu mi ništa rekli znaš da oni svi bas puno ne komentiraju jedino mi rekli da su ti protoci slabiji ali da se ne zabrinjavam da je beba dobro i da nije to jos nista alarmantno ali da će me zadržat da sam pod kontrolom i da se ne sekiram da je kao za sad sve ok. I taj dan mi na kraju napravila indukciju. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.