Ines treba mi tvoja terapija 🤣
Kod mene ista stvar sa dojenjem, tj čini mi se da gubim mlijeko, sise mi se ne pune ko prije, mekane su i imam osjećaj da mi ostane gladna 😭 ja vam toliko plačem zadnjih dana da neznam šta mi je
Isto kao šta je neko rekao imam osjećaj da nisam dorasla tome, da nisam dobra mama. Smrcava mi je i počela je stalno imati grčeve, i npr dok spava cijelu noć ona stenje iako spava i onda ja i tad plačem jer joj nemogu pomoći. Pazim šta jedem, jedem ugl juhe, zobene, piletinu, povrće, slatko minimum minimuma i tako bas se izbediram
Dajem joj Tiba kapi, pomažu ali ne da prestane nego ublaži.
I tako nisam još izašla vani snjom jer je tako malo prehladena i kako sam i ja kući već dva tjedna me i to pere, nemogu se opustit iako sam bila spremna na to ali eto bas sam sjebana i samo bi plakala 🙁
Muž mi spava u dnevnom jer mi ga je zao jer radi a nemoze mi pomoći ništa kad ona samo sisa a on se probudi na svako njeno stenjanje zbog grčeva i onda mu kažem da ode u dnevni jer se samo umara a radi, i onda on ode pa mi fali i ja i na to plačem hahaha 😭😭
Avama drzi se sretno ti javi nam se kad uspijes,stalno neki stres kako god okrenes bitno da je s bebom sve ok i da si u terminu nedaj Boze da je ranije ... kad si bila na pregledu prije ovog?? Jel tada sve bilo sve u redu, odma mi je pozlilo na ovu temu ..Boze cuvaj sve trudnice,trudnoce i bebe i blagoslovi 🙏🏻🕊
Avama ne brini bit ce sve ok . Sutra već uživaš sa svojom bebicom. 🤗🙂🥰
.
Petra e pa to sto ti kazes bas si me nasmijala, kazes ona će peglat 🤣🤣🤣🤣 e to ti je to, ta stvar o kojoj sam govorila. Ono molim te nemoj mi odmagat ali sta ćeš nemožeš ništa reć nego šutit i pustit ju bar malo 🤣🤣 I onda pusti malo vecu pusti malo manju i onda moji zivci vec na dnu 🤣🤣🤣 ali dobro uspijem se skulirat. Bas sam nekako opustena tako da je sve ok. Vidim da je to u biti najbitnije , najbitnije je posložit se u glavi onda je sve ostalo lakse. 🤗😉🙂
Ines hvala ti na odgovoru baš me zanimalo. Super da si uspjela dobiti mlijeka. A vidis kod mene situacija jučer i danas ga stavljam na cicu i onda nakon 20min sto je na cici a vidim i osjetim da nema vise nista on pojede 90ml ad. Znaci meni se cini da u mojoj cici nema skoro pa nista mozda 10ml 🤣 Jos ću tako pokusavati ali cini mi se da nece bit nista od dolaska mog mlijeka. I jos samo da te pitam meni rekla da ga budim svakim 3h za jest jer je pao puno na težini a i da inače trebaju bebe jest na svaka 3h. Je joj i ti dajes jest preko dana tocno na 3h?
.
Bebolinka ja bi na tvom mjestu dala bebi jednu bocu nakon dojenja pa ces vidjet dal je gladna dal ce pojest. Moj kad je sit nece da otvori usta vise nece da jede ad a kad je gladan pojede u sekundi tako da možeš probat čisto da sebe smiris da vidis dal ce pojest. 😉
Vidim da je to u biti najbitnije , najbitnije je posložit se u glavi onda je sve ostalo lakse. 🤗😉🙂
Ma rijeci ti se pozlatile, EmEn9! Ja kao prvorotka ne znam sto savjetovati i pisati u vezi dojenja, ali se nadam da ce se tebi posloziti stvari bas kako si sama zelis i kako je najbolje za tebe i tvoje dijete😘
.
A ja sam se ugledala na nasu Mom, pa eto u njenoj maniri odrzala sama sebi prodiku 😌 samo kukam i sva me neka negativa pere, a nemam razloga, sve je u redu, ako nesto i boli, zazetze, ovo ono - sve u skladu sa tjednima. Ne zelim biti malodusna, puna straha i sumnji. Bilo bi mi bolje da idem molit i Bogu zahvaljivat sto smo do ovdke dogurali, nego sto tu kradem snagu i vjeru sama sebi. Sad se idem otusirat i primit kakvog takvog posla. Sve u Bozje ruke i pridruzujem se zeljama Mom - neka nam Bog blagoslovi svaki sat, dan trudnoce i sve nas cuva i bdije nad nama i nasim smotuljcima koji su u busama ili vec vani🥰🤗
Petra982Bitno da si nasla tetrice🥰 okej su, nisu lose pod rukom ali nisu ni kvalitetne ko Etheral, uzela sam samo paket jer su Mickey, pa za foru, posluzit ce svakako,ali nisu onak pune i guste
Thnx. Da, zato ih nisam kupovala. Učinilo mi se da bi se mogle raspasti pri pranju.
Bebolinka 😭 Zvuci koma al ima tu jos cura s istom mukom i bit ce nas sigurno jos. Nemoj plakati, sve ce to proci.. Voljela bi da ti znam dati konkretniji savjet al nemam. Vidjela sam u jednom od dokumentaraca koje sam skinula da beba place i dok je sita i dok pajki i dok ima sve.. jer joj je tesko sto nije stisnuta vise. Da dok smo sve drugo probali stisnemo bebu na svoju golu kozu i netko nas omota i stisne s dekicom. Samo da slusa srce mamino jer joj to fali dok se rodi. Naravno, ako si sigurna da je gladna, nije to al ne moze odmoc. Mene je toga bas strah i jedva cekam da napisete da ste nasle rjesenje da vas kasnije mogu pitat za savjet, sve ce bit ok 💜💜
Ines treba mi tvoja terapija 🤣
Kod mene ista stvar sa dojenjem, tj čini mi se da gubim mlijeko, sise mi se ne pune ko prije, mekane su i imam osjećaj da mi ostane gladna 😭 ja vam toliko plačem zadnjih dana da neznam šta mi je
Isto kao šta je neko rekao imam osjećaj da nisam dorasla tome, da nisam dobra mama. Smrcava mi je i počela je stalno imati grčeve, i npr dok spava cijelu noć ona stenje iako spava i onda ja i tad plačem jer joj nemogu pomoći. Pazim šta jedem, jedem ugl juhe, zobene, piletinu, povrće, slatko minimum minimuma i tako bas se izbediram
Dajem joj Tiba kapi, pomažu ali ne da prestane nego ublaži.
I tako nisam još izašla vani snjom jer je tako malo prehladena i kako sam i ja kući već dva tjedna me i to pere, nemogu se opustit iako sam bila spremna na to ali eto bas sam sjebana i samo bi plakala 🙁
Muž mi spava u dnevnom jer mi ga je zao jer radi a nemoze mi pomoći ništa kad ona samo sisa a on se probudi na svako njeno stenjanje zbog grčeva i onda mu kažem da ode u dnevni jer se samo umara a radi, i onda on ode pa mi fali i ja i na to plačem hahaha 😭😭
Rekla sam da neću o dojenju, al ne mogu!
Mekana sisa nije nužno indikator da nema mlijeka. Ako su pelene pokakane i popisane i beba ne gubi na kilaži, sve je ok. Ako bi bilo nešto od toga, tek ONDA posegni za AD.
Ako joj daš bocu, beba ju neće odbiti. Natrpat će se i viškom kojeg ti može bljucnut, a ti ćeš stvoriti krivi dojam.
Raspitaj se da se u Puli održavaju grupe potpora dojenju ili odi u savjetovalište za prehranu. Obično su tamo stručne pazronažne sestre koje ti mogu pomoći.
Mislim da te uhvatio baby blues I moj savjet ti je da sad snekim popričaš, da to izbaciš iz sebe. Velika je promjena postati mama i vjeruj mi i ja se ponekad pitam da li sam dorasla toj ulozi! Jesi, ti to možeš!!! Nema savršene mame koja sve hendla tip top!!! Trudimo se kako znamo!!!
Bebe plaču, stenju i uzdišu zbog puno razloga!!! Samo hrabro 🤗🤗🤗
Mom i ja se odma ustrtarile radi plodne vode 😂 Nema toga sta nas ne moze izbacit iz takta 😂😅
E da bebolinka ja sam zvala na telefon i one rode podrska dojenju. Bar malo možes i s njima prokomentirat pa vidis mozda ti bude lakse nakon razgovora s njima. Meni nisu rekle bas sad ono nista novo sto vec nisam znala ali opet nekako lakse je kad s nekim prokomentiras. 😉 Doći će to sve na svoje ne brini. Hormoni nas peru i sad nakon poroda to je normalno. I ja se mogu rasplakat za čas, ne brini to je sve ok i normalno. 😉
Sortiraj odgovore
Najstariji