Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    21. Ožujak 2021. 15:01

Jagodica, i meni je danas s hranom prvi put tako bilo 😂 Mislila sam da cu tortilju vratiti na tanjur 😂😂😂 Al sve ok. 
    I ti takodjer uzivaj u suncanoj nedjelji, bas je dobro vrijeme danas :)

• Bebanomoje
    21. Ožujak 2021. 15:09

Evo ja sam odradila Ikeu u nadi da cu nesto potaknuti, ali premirno je sve... cak sam i spavala predobro  bez bolova, sa dvije pis pauze, ne budemo nas dvije tako skoro... jedva cekam sutra pregled da vidim dal sam bar malo otvorena. Ako kaze da nisam nista otvorena, bojim se da cu početi plakati tamo 😥

Rita88
    21. Ožujak 2021. 15:17

Hvala ti Jagodice, nadam se da cemo Bebanomoje i ja uskoro imat svoje srecice u rukama. Ja sam danas jos cistila kupaonu, oprala ves da se ne nakuplja, malo brisuckala po kuci i cekamo 😊 u utorak imam pregled pa cemo vidjet! 
    Sto se tice jela tako je i meni bilo, nisam mogla uopce jest kak treba, par zalogaja i vec sam puna, curka mi stiskala zeludac i uopce mi nije bilo ugodno, sad je ok jer se trbuh spustio, al svejedno sad imam skoro svaku vecer zgaravicu, sto u ranijim tjednima nisam imala! Sve nesto naopako kod mene 🤷‍♀️ 

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

• thera
    21. Ožujak 2021. 16:04

Tea,prekrasna 🥰
    Rita,drzim palceve da krene sto prije🙏 Vjerujem da ti je vec dosta cekanja i neizvjesnosti.
    Mi smo konacno gotovi s radovima i ostatak vremena cu probati malo vise posvetiti sebi i odmoriti. Danas punim 37.tjedana i ulazim u termin😊

21. Ožujak 2021. 16:06

Rita, tebi je danas termin 😍 Jos malo, kakgod okrenes.
    Bebanomoje frendica je ptisla u ikeu, setala 2 sata, dosla doma, jela, otusirala se i krenuli trudovi. Mozda krene i kod tebe 😂
    .
    Mi idemo na jos jednu kavicu van na zrak i sunce, bas gustamo u ovom vremenu danas 🤩☀️🌝🌞 jos nam samo 🌊 fali 💙

[OBRISANO] 30. Lipanj 2021. 16:39
  • Dora2021
    21. Ožujak 2021. 16:42

Pozdrav cure! Imam pitanje ✌️ ne bih inace uopce razmisljala o tome, al mi je mama bacila bubu u uho jučer. Imam ful, ful blagu skoliozu. Na pogled neprimjetno, nikad nikakvih problema s tim nisam imala, samo kralježnica ide malo na krivo. Bi li to smetalo u slučaju da želim epiduralnu? Čitam da u biti, smeta samo ako je skolioza toliko jaka da je bila operirana i ako se radi o puno stupnjeva. Meni je neznatna, to mi je jednom bilo rečeno na nekom pregledu, dali su mi vjezbice i to je to. 🤷‍♀️ Ima možda neka od vas iskustva? Iskreno nisam se do sad toga niti sjetila… Vjerujem da to ne smeta u ovakvom obliku.

Ja ti imam osteopeniju od L4 na dole, nemam smetnje al anesteziolog rekao nista od epi.. Moras pitat ginekologa mišljenje... 

• Bebanomoje
    21. Ožujak 2021. 16:43

Pozdrav cure! Imam pitanje ✌️ ne bih inace uopce razmisljala o tome, al mi je mama bacila bubu u uho jučer. Imam ful, ful blagu skoliozu. Na pogled neprimjetno, nikad nikakvih problema s tim nisam imala, samo kralježnica ide malo na krivo. Bi li to smetalo u slučaju da želim epiduralnu? Čitam da u biti, smeta samo ako je skolioza toliko jaka da je bila operirana i ako se radi o puno stupnjeva. Meni je neznatna, to mi je jednom bilo rečeno na nekom pregledu, dali su mi vjezbice i to je to. 🤷‍♀️ Ima možda neka od vas iskustva? Iskreno nisam se do sad toga niti sjetila… Vjerujem da to ne smeta u ovakvom obliku.

Ja sam pitala gin koja je provjerila sa anesteziologom da li smijem primiti epiduralnu jer ja imam skoliozu i jos neke vražje probleme sa kicmom i kaže njen anesteziolog da smijem primiti. Ali, ja sam bas odnjela svoje nalaze da pročita sta mi sve piše pa ako možeš provjeriti s nekim isto tako, bilo bi bolje. Ili bar ponjet u bolnicu da njihov anesteziolog provjeri u tom trenu da li ti smije dati...

21. Ožujak 2021. 16:55

I ja imam ful ful blagu lumbalnu skoliozu koju smo slucajno otkrili, pitala sam ginek.radi spinalne u slucaju carskog pa je rekla da ce to anesteziolog procijenit dok vidi fotku jer pikaju tocno u odredjeno mjesto pa postoji sansa da to uopce ne bude imalo utjecaja a ako imam peh onda je bas na tom mjestu. Uglavnom, to nije do nje nego do anesteziologa. Uzmi cd da odneses dok ides na pregled pa ce pogledat oni to.. 

Lonmi
    21. Ožujak 2021. 17:26

Pozdrav cure,
    Nadam se da uzivate u vikendu.
    Ja provela jutro vani na terasi, malo se i smrzla cim se sunce sakrilo, ali nisam se dala nutra 🤭
    Uzasno me bole prepone, pogotovo lijeva, jedva se krecem. Nekako mislim ako se to ne smiri pa kroz koji tj necu se moci kretati. Treba mi 10 min da ustanem, a to sve toliko zaboli 😑. Ta prepona je novost od proslog tjedna i bas maltretira 😬.
    .
    Nadam se da ste fino papale danas, ja opet pretjerala u slatkome 🤭😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI