Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • EmEn9
    22. Ožujak 2021. 15:31

Bebolinka je ti bila patronazna? Sta ona kaze na situaciju? Mozes i nju zvat i pitat kad je ona vec bila kod tebe i upoznata je sa situacijom sa bebom i njezinom kilažom i sve. Uglavnom bit ce ti lakse ako s nekim prokomentiras situaciju. 🙂

• ružica
    22. Ožujak 2021. 15:45

Curke, trebam preporuku za bočicu za novorođenče...moj mali je samo na dohrani i jako mi je bitno da je boca dobra i da lagano curi radi grčeva...

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

• ertzui
    22. Ožujak 2021. 16:01

Ruzice moja preporuka je dr. Browns bocice. Na fejsu sam vidla i da su na akciji bile u kauflandu, ne znam da li su jos.

[/ url

mom_of_4
    22. Ožujak 2021. 16:02

NevaEva 🤔😬dobro si rekla ,intezivno razmisljam o povlačenju s interneta opcenito dok rodim..Sama od sebe sam panicar jos kad  procitam svasta dovoljno da mi masta se rasplamsa i scenarij za film je spreman..odmah dijagnoze puste po glavi se vrte..ajme da je narokat se pa zaspat ovih 50-Ak dana do kraja uffff..Bdw povlačim ono sta sam rekla eh ranije bi ja hah neka nje unutra do termina nadam se da joj je lipo osim maminih izljeva i ispada histerije 

mom_of_4
    22. Ožujak 2021. 16:04

Jagodica125

EmEn9

Vidim da je to u biti najbitnije , najbitnije je posložit se u glavi onda je sve ostalo lakse. 🤗😉🙂

Ma rijeci ti se pozlatile, EmEn9! Ja kao prvorotka ne znam sto savjetovati i pisati u vezi dojenja, ali se nadam da ce se tebi posloziti stvari bas kako si sama zelis i kako je najbolje za tebe i tvoje dijete😘
    .
    A ja sam se ugledala na nasu Mom, pa eto u njenoj maniri odrzala sama sebi prodiku 😌 samo kukam i sva me neka negativa pere, a nemam razloga, sve je u redu, ako nesto i boli, zazetze, ovo ono - sve u skladu sa tjednima. Ne zelim biti malodusna, puna straha i sumnji. Bilo bi mi bolje da idem molit i Bogu zahvaljivat sto smo do ovdke dogurali, nego sto tu kradem snagu i vjeru sama sebi. Sad se idem otusirat i primit kakvog takvog posla. Sve u Bozje ruke i pridruzujem se zeljama Mom- neka nam Bog blagoslovi svaki sat, dan trudnoce i sve nas cuva i bdije nad nama i nasim smotuljcima koji su u busama ili vec vani🥰🤗

🙏🏻

• ertzui
    22. Ožujak 2021. 16:05

Avama sretno, sve ce biti u redu. Bitno je da su vidjeli na vrijeme, u sigurnim si tjednima. Sutra je tvoja bebica s tobom. 🤱🤗

[/ url

• eleonora
    22. Ožujak 2021. 16:11

Može mi neka napisati di je sve potrebno prijaviti bebu po rođenju? I koje se novčane potpore mogu dobiti? I ako je još nešto potrebno kaj se tiče papirologije? 
    Tako da imam sve to na jednom mjestu kad rodim da ne moram onda istraživati :)

Lonmi
    22. Ožujak 2021. 16:26

NevaEva i Mom i ja se pridruzujem klubu panika 😂, cim procitam nesto takvo odmah razmisljam kako je uopce do toga moglo doc i mislim si nedaj Boze 🤦‍♂️

Fancy
    22. Ožujak 2021. 16:34

Zene da se i ja javim nakon 20 dana porodila se carskim kako je i planirano, bebica ok, i ja sam ok. S mlijekom i dojenjem se borimo 😔 dohrana obavezna poslije svakog obroka. Nesto mlijeka ima ali malo za njene potrebe, kolicine ne mogu utvrditi jer imam rucnu izdajalicu od koje apsolutno nemam koristi jer mi izvuce po 5 kapi iz obje dojke i samo me baca u depru. Procitah par strana unazad pa vidim da je ines pisala da nekome mlijeko nadodje tek sa 6 tj. Zivim za taj dan i jos ne gubim nadu.... cestitam zenicama koje su se porodile u periodu dok me nije bilo i sretno vama koje tek dolazite na red. Sto se tice mog iskustva sa carskim rezom, nije bilo tako strasno, boli naravno ali psihicki se pripremite na to. Svi se smiju kada kazem ali zaista je tako, meni je braonila u ruci bila gora od same rane od reza 😂 3 braonile su mi promijenili jer su mi vene oticale, primala sam intravenozno i jak antibiotik koji je dodatno nanio stetu ali mene trenutno na porod sjeca ova jos uvijek natecena i bolna vena na ruci, rez vise i ne osjetim. Vec 5ti dan nakon poroda ja sam bila sasvim ok :)

Not that fensi, ekšli..

Principessa🌺
    22. Ožujak 2021. 16:43

Fancy

Zene da se i ja javim nakon 20 dana porodila se carskim kako je i planirano, bebica ok, i ja sam ok. S mlijekom i dojenjem se borimo 😔 dohrana obavezna poslije svakog obroka. Nesto mlijeka ima ali malo za njene potrebe, kolicine ne mogu utvrditi jer imam rucnu izdajalicu od koje apsolutno nemam koristi jer mi izvuce po 5 kapi iz obje dojke i samo me baca u depru. Procitah par strana unazad pa vidim da je ines pisala da nekome mlijeko nadodje tek sa 6 tj. Zivim za taj dan i jos ne gubim nadu…. cestitam zenicama koje su se porodile u periodu dok me nije bilo i sretno vama koje tek dolazite na red. Sto se tice mog iskustva sa carskim rezom, nije bilo tako strasno, boli naravno ali psihicki se pripremite na to. Svi se smiju kada kazem ali zaista je tako, meni je braonila u ruci bila gora od same rane od reza 😂 3 braonile su mi promijenili jer su mi vene oticale, primala sam intravenozno i jak antibiotik koji je dodatno nanio stetu ali mene trenutno na porod sjeca ova jos uvijek natecena i bolna vena na ruci, rez vise i ne osjetim. Vec 5ti dan nakon poroda ja sam bila sasvim ok :)

Pitali smo se gdjee si, drago mi je da je sve proslo dobro! Kak je bebica? Jel curka ili deckic? Cuvajte se i mazite i pazite samo❤️ bitno da se oporavljas❤️ ma kaj je ta Braonila tak strasna? Meni su rekli da imam jako tanke vene da bude problem😖 sad sam se splasila! Drago mi je da si dobri❤️

Popis termina i rodenih beba str. 1652💕
    .

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.