https://ibb.co/JdjvrFZ
Evo nas dvoje, nismo se odavno slikali 🙈
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
E daa, ja cu vaditi opet u 34. Tjednu
Ja svoju gospođu ni ne zelim gledat.. Pogotovo nakon opisa nase Mom hahahah
Cure sta mislite o konzumiranju mineralne/kisele vode u trudnoci? Je li se preporucuje ili treba ograniciti? Meni bas godi i cesto je pijem, a nisam se informisala o tome
👰 28 g.
🤵 33g.
🤵👰 2 g.
12.8. ➕❤
Cure, jeste li vi vadile opet krvnu grupu u 34 tjednu, ja sad našla uputnicu skroz sam zaboravila na to!! Koliko je to bitno i jeli obvezno?
Mislim da se ne vadi krvna grupa nego onaj in.antiglobulinski test...meni pise za rhd pozitivne kontrola u 8.mj...pisalo mi je i u prve dvije trudnoce i nije me slala ponovo...sad cu ju bas pitat jel bi morala to 🤔
Znam da negativne imaju 2x kontrolu jos...al za ovo nezzz 🤷♀️
https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png
Ruzica ja sam rh + i nisam isla, pitala i njih na bolnici, kazu da ne treba, da se ponavlja samo onima sa rh -
Girl ajmeee koja zgodna trudnica 🥰🙈🙈😘
Nadi ja pijem cijelu trudnocu bez problema, evo u zadnje vrijeme popijem i po litru dnevno i nije mi nista, cak imam super probavu sto je jedan veliki plus 👍
Nea 💗
Ja uopce nisam vadila krv natrag za krvnu grupu, to smo vec jednom bile i pisale jer je moja ginicka rekla da je moj nalaz iz 2019. ok.
Sad u sri dok radim ogtt ce mi odmah i to vaditi jer je privatnik reko nek ipak izvadim.
Zasto ponavljate u 34 tt ukoliko je rh pozitivan?
Vi ponavljate ja nisam ni trebala vaditi 😂
Ja uopce nisam vadila krv natrag za krvnu grupu, to smo vec jednom bile i pisale jer je moja ginicka rekla da je moj nalaz iz 2019. ok.
Sad u sri dok radim ogtt ce mi odmah i to vaditi jer je privatnik reko nek ipak izvadim.
Zasto ponavljate u 34 tt ukoliko je rh pozitivan?
Vi ponavljate ja nisam ni trebala vaditi 😂
A ja cu ponovit zbog novog prezimena 😂
Mom🤣🤣🤣 ti obasjaš i najsiviji dan! Reći ću samo da nemaju svi istu Gigi i nije svima ista anatomija.
Meni je moja Gigi, super! Svako malo bacim pogled zbog te cistice jer se mjenja i to me jedino smeta, al ostalo nemam problema nit mislim da je ružna!
Lussi, moj muž je bio samnom na utz pred mj dana.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji