Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Girl1234
    07. Veljača 2021. 21:06

https://ibb.co/JdjvrFZ
    Evo nas dvoje, nismo se odavno slikali 🙈

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

Girl1234
    07. Veljača 2021. 21:06

E daa, ja cu vaditi opet u 34. Tjednu 

Girl1234
    07. Veljača 2021. 21:07

Ja svoju gospođu ni ne zelim gledat.. Pogotovo nakon opisa nase Mom hahahah

Nadi_
    07. Veljača 2021. 21:07

Cure  sta mislite o konzumiranju mineralne/kisele vode u trudnoci? Je li se preporucuje ili treba ograniciti? Meni bas godi i cesto je pijem, a nisam se informisala o tome

👰 28 g.
    🤵 33g.
    🤵👰 2 g.
    12.8. ➕❤

kety992
    07. Veljača 2021. 21:10

ružica

Cure, jeste li vi vadile opet krvnu grupu u 34 tjednu, ja sad našla uputnicu skroz sam zaboravila na to!! Koliko je to bitno i jeli obvezno?

Mislim da se ne vadi krvna grupa nego onaj in.antiglobulinski test...meni pise za rhd pozitivne kontrola u 8.mj...pisalo mi je i u prve dvije trudnoce i nije me slala ponovo...sad cu ju bas pitat jel bi morala to 🤔 
    Znam da negativne imaju 2x kontrolu jos...al za ovo nezzz 🤷‍♀️

https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png

Ines
    07. Veljača 2021. 21:14

Ruzica ja sam rh + i nisam isla, pitala i njih na bolnici, kazu da ne treba, da se ponavlja samo onima sa rh - 
    Girl ajmeee koja zgodna trudnica 🥰🙈🙈😘 
    Nadi ja pijem cijelu trudnocu bez problema, evo u zadnje vrijeme popijem i po litru dnevno i nije mi nista, cak imam super probavu sto je jedan veliki plus 👍

Nea 💗

Lonmi
    07. Veljača 2021. 21:16

Ja uopce nisam vadila krv natrag za krvnu grupu, to smo vec jednom bile i pisale jer je moja ginicka rekla da je moj nalaz iz 2019. ok. 
    Sad u sri dok radim ogtt ce mi odmah i to vaditi jer je privatnik reko nek ipak izvadim.
    Zasto ponavljate u 34 tt ukoliko je rh pozitivan? 
    Vi ponavljate ja nisam ni trebala vaditi 😂

Lonmi
    07. Veljača 2021. 21:17

Mislim zbog IAT-a ne zbog krvne grupe. 

Girl1234
    07. Veljača 2021. 21:21

Lonmi

Ja uopce nisam vadila krv natrag za krvnu grupu, to smo vec jednom bile i pisale jer je moja ginicka rekla da je moj nalaz iz 2019. ok.
    Sad u sri dok radim ogtt ce mi odmah i to vaditi jer je privatnik reko nek ipak izvadim.
    Zasto ponavljate u 34 tt ukoliko je rh pozitivan?
    Vi ponavljate ja nisam ni trebala vaditi 😂

A ja cu ponovit zbog novog prezimena 😂

Petra982
    07. Veljača 2021. 21:21

Mom🤣🤣🤣 ti obasjaš i najsiviji dan! Reći ću samo da nemaju svi istu Gigi i nije svima ista anatomija. 
    Meni je moja Gigi, super! Svako malo bacim pogled zbog te cistice jer se mjenja i to me jedino smeta, al ostalo nemam problema nit mislim da je ružna! 
    Lussi, moj muž je bio samnom na utz pred mj dana. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani