Thera ne gledaj doli svega ti
Mateja i ja cirnem ono brzinski kad idem u gina da vidim jel puz golac il su joj ostale franzete nakon mog umijeća s britvicom ahhaha Al sestro slatka ne siri nista sta samo ne zine... jer nakon prvog prozora ima i drugi pa nakon drugog ne zelim ni zamisljat sta bi me dočekalo to ostavljam stručnim licima s diplomama 😁
Cure, jeste li vi vadile opet krvnu grupu u 34 tjednu, ja sad našla uputnicu skroz sam zaboravila na to!! Koliko je to bitno i jeli obvezno?
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
AnaAn, izdrzi jos malo, nadam se stvarno da si doma sutra! Bas me rastuzilo kad sam citala kak si u bedu danas i totalno te razumijem nekak mada nisam nikad bila ni blizu tvoje situacije, al znam taj neki osjecaj kad te ulovi tuga i frustracija jer nista nije kako si mastala i prizeljkivala 😣
Vidim da su te cure u meduvremenu vec oraspolozile i nadam se da ces ostati pozitivnog duha kako god 💪🏻💪🏻💪🏻
EmEn jesam plavokosa 😂, sad nisam bas tipicna mrsavica, vise normalne grade, ali godinama odrzavam svoju liniju treninzima 😂 i jedem usput ko slonica 😂😂😂😂, visoka sam 167cm 😄. Mozda si me bas pogodila.
Hvala ti na lijepim snovima, sigurno bi se oraspolozila da smijem i k tebi i k tvojoj sestri, ma samo da me odvedes bilo gdje van 😂❤️
Ja sam ti inace veliki optimista, tjesim sve zive i poznate i nepoznate, volim pomoci, samo me za moju bebicu toliko strah zbog toga sta mi se dogodilo da me to malo povuce.
.
Ja sam se prosetala malo po kuci, sjedila na stolici malo duze, stajala u kuhinji, otusirala mlakom vodom i puno bolje se fizicki sad osjecam, u pravilu najgore mi je u lezecem. Sad jedva cekam svog doktora sutra da kaze on meni tocno koliko to ja moram mirovati i sta taj polip moze iritirati da on toliko prokrvari.
Jagodice i meni prosla ista stvar kroz glavu, zast moje dijete ne stuca 🥺 do kad Emmie nije rekla da nije ni ona prije osjetila, ili je netko drugi reko, ne znam tocno.
Lonmi i ja stucanje osjecam tek jedan ili dva tjedna, ranije nisam osjecala nista slicno.
👰 28 g.
🤵 33g.
🤵👰 2 g.
12.8. ➕❤
AnaAn nek je kilo otislo u minus bolje nego u plus .. ma ne usuđujem se muzu dat da gleda nece vise pric azdaji ahhahahha ..
mateja ja opet od jutra krecem se zdravi hranit ahhahahah dok me prva glad ne safata pa
Ne pojedem kutiju keksa prvog s reda
https://ibb.co/JdjvrFZ
Evo nas dvoje, nismo se odavno slikali 🙈
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
E daa, ja cu vaditi opet u 34. Tjednu
Ja svoju gospođu ni ne zelim gledat.. Pogotovo nakon opisa nase Mom hahahah
Cure sta mislite o konzumiranju mineralne/kisele vode u trudnoci? Je li se preporucuje ili treba ograniciti? Meni bas godi i cesto je pijem, a nisam se informisala o tome
👰 28 g.
🤵 33g.
🤵👰 2 g.
12.8. ➕❤
Cure, jeste li vi vadile opet krvnu grupu u 34 tjednu, ja sad našla uputnicu skroz sam zaboravila na to!! Koliko je to bitno i jeli obvezno?
Mislim da se ne vadi krvna grupa nego onaj in.antiglobulinski test...meni pise za rhd pozitivne kontrola u 8.mj...pisalo mi je i u prve dvije trudnoce i nije me slala ponovo...sad cu ju bas pitat jel bi morala to 🤔
Znam da negativne imaju 2x kontrolu jos...al za ovo nezzz 🤷♀️
https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji