Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lavica13
    25. Veljača 2021. 16:56

Jogodice - meni je s poštom došao kupon i sa njim sam otišla u Muller podignut etui i vlažne maramice 🙂

Ridja - predivna trudnica 😍

Lavica13
    25. Veljača 2021. 16:59

Inače meni frendica danas ima termin (Pula) i tek danas je prvi put bila tamo na pregledu i obavila prvi ctg 😮 baš sam se iznenadila kako to tek na termin, ništa prije.

25. Veljača 2021. 17:09

Moze Bubice, nastavljam sad💖
    Daj mi samo sibni popis za preglede,to nemam🤭
    Tebi se tak i tak priblizava termin,ko zna kad ce se dama odluciti van🙈
    Fali mi datum kad je rodila Ivancica, Ines, Emmie..
    Girl moze,pisem💖
    Hvala Jagodice💖
    Ridja top si💖
    Cure,jel treba jos kojoj kaj promjeniti na popisu termina i imena?💖

25. Veljača 2021. 17:14

Mislim girl da se ide nekak u 35,36, ja idem ranije jer je ta dr.koja me bude vodila na GO 10 dana od pon a beba je 2-3tj.veca pa da nebi bilo.. ako se nebi dobro osjecala ili nest odi ranije, sam se pojavi 😅

Lonmi
    25. Veljača 2021. 17:26

NevaEva

Mislim girl da se ide nekak u 35,36, ja idem ranije jer je ta dr.koja me bude vodila na GO 10 dana od pon a beba je 2-3tj.veca pa da nebi bilo.. ako se nebi dobro osjecala ili nest odi ranije, sam se pojavi 😅

Sutra navršenih 34 tt kod tebe 🥰🥰🥰

25. Veljača 2021. 17:35

Lonmi

NevaEva

Sutra navršenih 34 tt kod tebe 🥰🥰🥰

Ma ne vjerujem! 😳🤩 veeeeec?? 
     Kuzis, po onom prvom ultrazvuku bi trebalo bit 5 dana manje, dakle 33+2, po zadnjem danu menge je sutra 34, po mjerama je vec prije 2 tjedna bio u 34., znaci sad bi po mjerama trebao bit u 36. 😂😂😂 tak da ja ga ocekujem od 20.3 do 15.4. pa kad dodje dodje. A mozda me i prosvjetli sutra ova nova dr. 

pupetta
    25. Veljača 2021. 17:38

Lussi🎀

Fali mi datum kad je rodila Ivancica, Ines, Emmie..Girl moze,pisem💖
    Hvala Jagodice💖Ridja top si💖

Mozes meni staviti da je decko, ime ne znamo jos jer je mama jaaako neodlucna 

Baby P 03/21 💙

25. Veljača 2021. 17:39

pupetta

Lussi🎀

Fali mi datum kad je rodila Ivancica, Ines, Emmie..Girl moze,pisem💖
    Hvala Jagodice💖Ridja top si💖

Mozes meni staviti da je decko, ime ne znamo jos jer je mama jaaako neodlucna

Moze💖💖💖

25. Veljača 2021. 17:40

NevaEva

Ma daj? Kolarevic ide na go? No krasno,a rekla mi je da se vidimo u Kz na pregledu da vidi stanje dolje.. to mi se ni ne isplati ic kad  sam vec 17.3 u Kc u bolnici🙄 al nije me pregledala dolje sad😤

25. Veljača 2021. 17:44

Lussi meni je rekla teta dok sam zvala u TA da dr. nema drugi tjedan, za onaj iza ne znam kad je u ambulanti. Ak je rekla da ce doc u Kz, sigurno bude.. al meni je preporucljivo da idem sad radi tih mjera.
    Btw ono sta sam vadila krv je ok, nisu nasli one neke stvari koje nebi trebali nac, sve 5.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani