I mene je bas ovo zanimalo s plodnom vodom, nije svejedno kad tako nesto procitas, a ja dolje stalno slinim, mada mi na svakom nalazu pise da je plodna voda uredna. Ne kuzim tu doktoricu uopce 😯
Meni curka veceras na trbuhu radi planine, skroz je otisla i izbocila se na desnu stranu, taman je to napravila kad je muz bio kraj mene i gledamo trbuh ,on se uplasio kad je.vidio tolku izbocinu, da mi je rekao daj molim te malo lezi i odmori se 😂🤣 ja krepala, iako ni meni nije bilo bas svejedno kolka je izbocina bila, mislila sam da ce kroz trbuh izac.
Hjoj i mene donji dio ledja ubija pa promijenim polozaj i bude ok, pa opet nakon nekog vremena i tako u krug , veceras me odlucila izmucit 🤪
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Evo samo kratko.
Indukcija od 7h do 17h, ja se ni milimetra otvorila nisam… U tih 7 sati, trudovi me sibali ludo i bez prestanka - pakao. U 17h hitan carski u opcoj anesteziji… i rodila se nasa mala cura, teska 3.100kg i duga 48cm. Ziva i zdrava Bogu hvala. 🙏❤
Kad malo dodjem do sebe, javim vam se. Hvala svima sto ste mislili na nas. ❤
Čestitam. I suosjećam u vezi cearskog reza...ž _elim nam što brži oporavak. 💕💕😊
Bubice1, mene je bol spucala u donja leđa toliko da nisam znala da li bih povratila, pala unesvijest ili vrištala. Bol je dolazila sve češće, ali trudovi se još nisu ni registrovali na CTG-u. Saznala sam da je bebica bila licem prema gore, to je bio razlog za tu bol u leđima, i ta bol bi se nastavila i trajala između i za vrijeme svakog truda sve dok ne rodim. Znači bol je bila baš nisko.
Eh da....tocno to...znam da sam htjela nesto prigrist jer je bilo to ujutro...a toliko je bolilo da me mucnina oprala turbo
https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png
Kety992, nije to bol koja se lako zaboravlja😅
Bebolinka, možda je to to! Ako jeste, sretno i neka porod bude što brži i što lakši!❤❤❤❤❤
Bebolinka, mislim da je najbolje pratiti pojačava li se bol, tako svi kažu. Evo ja večeras od bolnih kontrakcija ne mogu disati. Trbuh mi se stalno steže a još sam na terapiji Zinnatom radi uroinfekcije.
Cure koje su ih prošle kako znati da su ovo ipak Bh kontrakcije?
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Bebolinka, mislim da je najbolje pratiti pojačava li se bol, tako svi kažu. Evo ja večeras od bolnih kontrakcija ne mogu disati. Trbuh mi se stalno steže a još sam na terapiji Zinnatom radi uroinfekcije.
BH kontrakcije u pravilu ne bi trebale boljeti i ne javljaju se u pravilnim razmacima. Ukoliko promijenis polozaj ili se prosetas ili otusiras i trudovi prestanu onda su BH. Ako te boli, bol se pojacava, ne prestaje kada promijenis polozaj i javlja u relativno pravilnim intervalima onda su pravi trudovi.
Baby P 03/21 💙
Pa znaš jer prestanu, ne pojačavaju se i nemaju pravilan razmak, npr. odeš do wc-a ili prošetaš po kući ili se okreneš na drugi bok i prestanu. A da su pravi trudovi ne prestaju i sve su jači bolniji i pravilan je razmak i boli da neznas sta ces sama sa sobom, to ga bas boli nepodnošljivo. Znači nebi se sjetila pisat na forum 🤣🤣🤣 ni razmisljat dal je to to ni nista, neznam kako objasnit nego jednostavno znat ces to jakooo boli. Ja sad imala opet te kontrakcije nekih sat vremena i opet stalo sve i stalno su bile isto bolne i bez pravilnog razmaka a bebač se u međuvremenu mrdao da je to bilo strasno bolio me cijeli trbuh svu kožu mi rastegnuo i sve organe valjda premjestio a da ti ne kazem dole gospoda se raspada vec od pritiska. 😉
Neznam šta da mislim hahaha nadam se da će krenuti nešto 😫
Hvala cure ❤️❤️
Lussi meni je datum poroda 27.04. i mozes dodati jos Pula....
Pula, 33 god, prvo dijete, curica Darla rođena 24. 04.2021. 💕
Sortiraj odgovore
Najstariji