Da fkt ne znam zakaj mi rekla mirovanje.. Em sam 36+1 em su mjere vece.. Znaci beba je oke.. Tak da nekuzim to njeno mirovanje.. Al dobro.. Poslusat cu.. Sretno mi bez magnezija🙏utrica sam se isto rijesila… Samo trebam za zeljezo nekaj pit..
Bit cemo mi sve dobro.. Panike mora bit sta je tu je..
Al ni nemrem nes bit u pokretu jer dok hodam toliko me zari dole da jedva napravim par koraka…bas neugodan osjecaj..doc do wca mi je uspjeh.. I ti menstrualni bolovi.. Sto jesu neugodni al ono… Neugodnije mi je ovo raspadanje dole🙄
Gledat cu sunceko kroz prozor i mastat o moru i bebacu i setnjama…
A i ovaj forum me toliko pomogne i toliko se svima vama nasmijem…. Bas mi je drago da sam ovdje ♥️
Gledaj na to pozitivno, kroz prozor se bar neces nasmrdjeti i nadisati susjedovog dima pa ti nebu slabo kao meni sad 😜
Salim se.
Drzi se draga, jos malo 💪
Hajahahaha.. Izasla sam na balkon pa osjetila da netko pece rostilj.. Ne znam kaj je gore 🙄😂😂tvoj dim il moje sline na rostiljko
Lussi….hm...nase ime je jos neodluceno pa mozes izbrisat ovo kaj pise 🙈🙈🙈 jao nama...znat cemo kad rodim 🤯
Elly - da stvarno nezz zasto strogo mirovanje 🤔🤔 pa u normalnim si tjednima...bebica normalne velicine...sve super...zasto bi zaustavljala nesto sto ide prirodno...
Sex-mi u 1.tr do zadnjeg dana...tj veceri prije nego sam rodila 🙈😂 cak i po 2x ,a bila sam otvorena od 36+ ,sperma omeksava cerviks i to sve i onda to laganije krece....a i rade misici dolje i orgazam koristi maternici...pa sad nezz....mi nismo imali problema 😂
U 2.tr smo pazili od 17.tj do 35.tj i onda navalili...isto otvorena vec bila i sve...jos su mi doktori u trudnickoj naglasili vise aktivnosti 😅
Ovaj dio s bebinom glavicom mi nije bas jasan...ako smo zatvorene kak moze napipat il vidjet...to se moze ak smo otvorene i cerviks je prohodan...jer ni plodnu vodu ne mogu vidjet ako je zena zatvorena...jednostavno nemoguce...mozda se varam...al opet...nikad mi nisu tak nesto rekli...osim kad sam bila otvorena pa ono prst do pl.ovoja i glavice...il u radaoni kad aam vec bila 7cm 😅
https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png
MissGraz- cestitke na bebici i brz oporavak ti zelim...stvarno je grozno cut kad se zena toliko muci...al bit ce to ok...oporavit ces se...i uzivat u bebici 😊🥰
https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png
Lussi, ja sam rodila 16.2.2021, curica Ayaat u Londonu 🙂
.
Evo malena je nahranjena, malo se uspavala, pa da vam se javim.
.
Ne znam da li sam sanjala da je netko upitao imam li pomoć, ili ne. Osim muža, nemam nikoga. Ali, to ima i svoje prednosti. Divno nam je u troje (nedostaje velika seka), ali snalazimo se. Kod nas je korona uzela maha, pa dok se ne smiri ne možemo primati posjete.
.
Dojenje, samo par ohrabrujući riječi. Znači bradavice ne bole više. Prije samo nekoliko dana malena je sa šeširićima izvlačila dosta krvi, bile su katastrofa. Sada je dojenje ugodno, nešto je posebno. Drago mi je da sam prebrodila tih prvih 5-6 dana.
.
Manje sam i emotivna što mi se sviđa. Lakše je!
.
Ninnach, Bebolinka i MissGraz mislim na vas.
.
Dobrodošle sve nove cure💗❤
Da fkt ne znam zakaj mi rekla mirovanje.. Em sam 36+1 em su mjere vece.. Znaci beba je oke.. Tak da nekuzim to njeno mirovanje.. Al dobro.. Poslusat cu.. Sretno mi bez magnezija🙏utrica sam se isto rijesila… Samo trebam za zeljezo nekaj pit..
Bit cemo mi sve dobro.. Panike mora bit sta je tu je..
Al ni nemrem nes bit u pokretu jer dok hodam toliko me zari dole da jedva napravim par koraka…bas neugodan osjecaj..doc do wca mi je uspjeh.. I ti menstrualni bolovi.. Sto jesu neugodni al ono… Neugodnije mi je ovo raspadanje dole🙄
Gledat cu sunceko kroz prozor i mastat o moru i bebacu i setnjama…
A i ovaj forum me toliko pomogne i toliko se svima vama nasmijem…. Bas mi je drago da sam ovdje ♥️
Gledaj na to pozitivno, kroz prozor se bar neces nasmrdjeti i nadisati susjedovog dima pa ti nebu slabo kao meni sad 😜
Salim se.
Drzi se draga, jos malo 💪
Hajahahaha.. Izasla sam na balkon pa osjetila da netko pece rostilj.. Ne znam kaj je gore 🙄😂😂tvoj dim il moje sline na rostiljko
Jooooj to mi je najgore dok zamirisi hrana 😂😂😂
Sad bas bi neki biftek sa rostilja, joooj 😂
Ma ja sam ti sva ponosna izasla kad se slabo krecem da bar malo udahnem zrak i uzivam i nakraju na silu udisala ovaj smrad samo da ostanem malo vani 😂
To su cari sela i ne bi ih nikad mijenjala 😊
NevaEva budem sutra vidjela,moram po doznake
Bojanic mi je inace dobar doktor,al jucer je uuv trajal 5min,sve brzinski i dovidenja🙄
Super za nalaz💪🏼 bitno da je sve okej
.
Kety moze,micem🙈 dok rodis budete valjda odlucili🙈
Koliko tebi treba do Zg do Merkura od dolje? U Merkur budes isla roditi?
Pricam nekaj s mamom i ona me odma uplasila da nebi ja stigla do Zg do bolnice ak bi isla tam rodit,da to moram u najblizu ici kak god bilo🤔 pa sam se sjetila tebe
.
.
Ne znam da li sam sanjala da je netko upitao imam li pomoć, ili ne. Osim muža, nemam nikoga. Ali, to ima i svoje prednosti. Divno nam je u troje (nedostaje velika seka), ali snalazimo se. Kod nas je korona uzela maha, pa dok se ne smiri ne možemo primati posjete.
.
Dojenje, samo par ohrabrujući riječi. Znači bradavice ne bole više. Prije samo nekoliko dana malena je sa šeširićima izvlačila dosta krvi, bile su katastrofa. Sada je dojenje ugodno, nešto je posebno. Drago mi je da sam prebrodila tih prvih 5-6 dana.
.
.
.
E super,pisem si💞
Nek samo curka spava💕 bas mi je drago da je dojenje doslo u normalu💪🏼
Danas je bio stvarno prekrasan dan, bas se osjeca proljece u zraku pa evo vam malo dalmatinske atmosfere i mora
https://ibb.co/RbHCXz5
Emmie drago mi je da dobro napreduje dojenje i da nisi odustala
Baby P 03/21 💙
Lussi - ne znam jel.se ime stavlja u popis, moja curica je Ena
Jagodice - ja sam tek neki dan dobila te kupone za muller pa cu ovih dana skocit po taj poklon, bas dobro izgleda etui 😊
Joj ja sam sad.sjedila sa sestricnom na terasi i pile smo kavu i dosta sam dugo sjedila,.sad me sve pocelo bolit jos me protjeralo na wc br.2 i legla se na bok al me i dalje sve boli, donji dio kicme, trbuh tvrd , jos me i zapeklo dolje onak , nadam se da ce sve proc ubrzo 💆♀️
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
.
.
.
.
.
.
Znaci kod dojenja moze ona i krv cicat jel tako? Nece bebi nista bit, bas me nekako strah dojenja da mi se sve ne upali,.a ne zelim odustat od toga. Imam poznanicu koja je koristila sesirice i sad joj mala ne zeli cicat bez sesirica 🙈
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Sortiraj odgovore
Najstariji