Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mom_of_4
    25. Veljača 2021. 21:47

Bebolinka mene su hvatali grcevi,bolila me leda kao da imam upalu bubrega...malo,malo pa se pojačavalo..Al
    Jednom kad je krenilo nije prestajalo samo sta nije odmah krenulo turbo na najjace (sva Srica) krenulo oko cca 22:00 i tako se ja roštiljala po krevetu po kaucu po podu nema Di me nije bilo,puzala po kuci hahaha .uspila do nekih 03:00 i onda  pravac rodiliste i dosla  otvorena 3 prsta(sta je super jer sam zamaltana do zadnjeg dana) uz upis podataka presvlačenje klistir pregled i sve sta ide rodila u roku tri sata dolaska u rodiliste..zelim svima takav prvii porod.nadam se da je kod tebe krenulo da se vec sitra maziš i njuskas sa svojom bebom 🥰 SRETNO💜

mom_of_4
    25. Veljača 2021. 21:57

Uuf sta ucini od lilike🤭

• Dora2021
    25. Veljača 2021. 22:00

Žemske, mislim da mi mljekeco došlo u cicke.. Zabolila me bradavica, uzmem je u ruke(obujmim 😜, čar trudnoće) a kad tamo hop, iskoci mljecna vodica okusom badema 😂😂😂 naravno da sam probala 🤣🤣  35.tjedana sam, to je okej jelda?? 

bebolinka
    25. Veljača 2021. 22:01

Mom E tako mene boli u predjelu bubrega stalno, i isto roštiljem stalno 🤣🤣 nikako se namjestiti, stalno zateže bolucka 🤯 nadam se da će mi proc kao tebi, hvala tiii 💖💖

• ružica
    25. Veljača 2021. 22:01

EmEn i Pupetta hvala na objašnjenju cure drage.
    Onda su očito jake BH kod mene pvo danima već.
    Bebolinka, cure su ti dale savjet, ako se bude pojačavalo u bolnicu, i sama ću tako.
    Mislimo na tebe, javljaj.

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

Jagodica125
    25. Veljača 2021. 22:29

Bemti, mene veceras hormoni peru na naaaajjaceeee😭 znaci prvo je bila susjeda koja je nedavno postala baka maloj palcic curici (plaka sam na to, ofkorz🥺), onda sam isla sa dragim u specera (bila sam lose volje, na svako njegovo "kaj je bilo?" Ja odgovaram sa "nis"🤐), na blagajni mi bilo u jednom trenutku toliko zlo da sam otisla van na svjez zrak, decko ostao trpat stvari. Dosla doma, tlak 132/75, puls 127😱 veceras sam uvjerena da se malisa premalo javlja, da je premiran, pa sam za "budenje" jogirala na mjestu... 🤦‍♀️
    .
    Fakat mi je vrijeme za krevet🤯

• Dora2021
    25. Veljača 2021. 22:38

Jagodica125

Bemti, mene veceras hormoni peru na naaaajjaceeee😭 znaci prvo je bila susjeda koja je nedavno postala baka maloj palcic curici (plaka sam na to, ofkorz🥺), onda sam isla sa dragim u specera (bila sam lose volje, na svako njegovo "kaj je bilo?" Ja odgovaram sa "nis"🤐), na blagajni mi bilo u jednom trenutku toliko zlo da sam otisla van na svjez zrak, decko ostao trpat stvari. Dosla doma, tlak 132/75, puls 127😱 veceras sam uvjerena da se malisa premalo javlja, da je premiran, pa sam za "budenje" jogirala na mjestu… 🤦‍♀️
    .
    Fakat mi je vrijeme za krevet🤯

Ma ne brini, moja je sad dva dana bila mirnija, evo danas me opet mlati svom snagom 😂 a kad se sjetim da sam prije 2-3 tjedna plakala na sve živo, hormoni 🙈😂😂 svaki dan mi je drugačiji.... 

Emmie
    25. Veljača 2021. 22:38

Dora2021 zar bademi!?!?!? Wow! To sam čula i prije! Znači istina je! Pitam se da li se ukus mlijeka mijenja zavisno o hrani koju jedemo? 🤔
    .
    EmEn9, pitala si ranije...znači sada mogu sve jesti! Šećer se povukao kao da ga nikada nije bi bilo. Muž mi savjetuje sa se malo prošetam do grada, da uzmem malo vremena za sebe, što zvuči predivno. Osjećam se dovoljno dobro da to i napravim. Znači pravac idem Krispy Kreme po krafne. Ima da vam ih slikam iz svih mogućih poza hahahaha.
     .
    Pupetta koja lijepa slika mora i sunca. Uslikala bih i ja vama London, ali neću da vas bacam u depresiju. Možda ako ikada budemo imali sunčan dan🙄.
    .
    Bebolinka mislimo na tebe! Drži se! Možeš ti to!
    .
    Mom_of_4 ti baš imaš dara opisati situaciju do zadnjeg detalja🙂🙂🙂 Imam sada mentalne slike tebe "roštiljanja" i "puzanja po kući" pred porod. Stvarno si legenda❤❤❤❤❤

Jagodica125
    25. Veljača 2021. 22:39

Izgleda da je buđenje joggiranjem zaista djelovalo - mali toliko udara po mjehuru i trbuh mi je sav izoblicen, da decko pita "zakaj je tak nemiran?!?!😳"... tak mi i treba, kad provociram...😏 nek on samo lupa😌

• Dora2021
    25. Veljača 2021. 22:44

Jagodica125

Izgleda da je buđenje joggiranjem zaista djelovalo - mali toliko udara po mjehuru i trbuh mi je sav izoblicen, da decko pita "zakaj je tak nemiran?!?!😳"… tak mi i treba, kad provociram…😏 nek on samo lupa😌

😍😍😍😍😍😍😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.