Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pupetta
    25. Veljača 2021. 17:38

Lussi🎀

Moze Bubice, nastavljam sad💖
    Daj mi samo sibni popis za preglede,to nemam🤭
    Tebi se tak i tak priblizava termin,ko zna kad ce se dama odluciti van🙈
    Fali mi datum kad je rodila Ivancica, Ines, Emmie..Girl moze,pisem💖
    Hvala Jagodice💖Ridja top si💖
    Cure,jel treba jos kojoj kaj promjeniti na popisu termina i imena?💖

Mozes meni staviti da je decko, ime ne znamo jos jer je mama jaaako neodlucna 

Baby P 03/21 💙

25. Veljača 2021. 17:39

pupetta

Lussi🎀

Moze Bubice, nastavljam sad💖
    Daj mi samo sibni popis za preglede,to nemam🤭
    Tebi se tak i tak priblizava termin,ko zna kad ce se dama odluciti van🙈
    Fali mi datum kad je rodila Ivancica, Ines, Emmie..Girl moze,pisem💖
    Hvala Jagodice💖Ridja top si💖
    Cure,jel treba jos kojoj kaj promjeniti na popisu termina i imena?💖

Mozes meni staviti da je decko, ime ne znamo jos jer je mama jaaako neodlucna

Moze💖💖💖

25. Veljača 2021. 17:40

NevaEva

Mislim girl da se ide nekak u 35,36, ja idem ranije jer je ta dr.koja me bude vodila na GO 10 dana od pon a beba je 2-3tj.veca pa da nebi bilo.. ako se nebi dobro osjecala ili nest odi ranije, sam se pojavi 😅

Ma daj? Kolarevic ide na go? No krasno,a rekla mi je da se vidimo u Kz na pregledu da vidi stanje dolje.. to mi se ni ne isplati ic kad  sam vec 17.3 u Kc u bolnici🙄 al nije me pregledala dolje sad😤

25. Veljača 2021. 17:44

Lussi meni je rekla teta dok sam zvala u TA da dr. nema drugi tjedan, za onaj iza ne znam kad je u ambulanti. Ak je rekla da ce doc u Kz, sigurno bude.. al meni je preporucljivo da idem sad radi tih mjera.
    Btw ono sta sam vadila krv je ok, nisu nasli one neke stvari koje nebi trebali nac, sve 5.

Jagodica125
    25. Veljača 2021. 17:48

500 stranica smo vec natipkale 😳 bome smo vrijedne 😅

25. Veljača 2021. 17:48

Jagodica125

E da, pitanjce - meni maloprije dosao mail od Müllera da ce mi na kucnu adresu stic poklon. Pa kaj nije da doma dodju oni kuponi kojima ja u poslovnici podizem poklon? Mislim onaj etui, vlazne maramice itd.🤔

To ti je to, knjižica sa kuponima i pismo na cijem je dnu taj kupon za etui, makar u areni voditeljica ko malo blesava, sta ste dobili, kakav kupon, kakav etuii, staa, rekoh citajte pa Vi meni recite, kad ono fakat forica https://ibb.co/ZN7XL6P, jos ga mora provuc kroz kasu i dobi se racun, inace je taj etuii 150tak kuna, dost dobar poklon.
    Btw.u DMa pampersice 1+ drugi paket u pola cijene ako kome treba, ja uzela dva manja paketa broj 1, izaslo me 51 kunu 

Lonmi
    25. Veljača 2021. 17:49

Ono kad izades vani da udahnes svjezeg zraka i nakraju se nadises dima jer susjed nesto vani pali. Em smrdim, nadisala sam se dima i stopala su mi se smrzla jer sam bila u klompama 😂.
    Tocno mi je miris u nosu ostal, seoske radosti 😂😂

25. Veljača 2021. 17:49

https://ibb.co/ZN7XL6P

Zeza slika 🥺

Elly94
    25. Veljača 2021. 17:55

Da fkt ne znam zakaj mi rekla mirovanje.. Em sam 36+1 em su mjere vece.. Znaci beba je oke.. Tak da nekuzim to njeno mirovanje.. Al dobro.. Poslusat cu.. Sretno mi bez magnezija🙏utrica sam se isto rijesila... Samo trebam za zeljezo nekaj pit.. 

Bit cemo mi sve dobro.. Panike mora bit sta je tu je.. 
    Al ni nemrem nes bit u pokretu jer dok hodam toliko me zari dole da jedva napravim par koraka...bas neugodan osjecaj..doc do wca mi je uspjeh.. I ti menstrualni bolovi.. Sto jesu neugodni al ono... Neugodnije mi je ovo raspadanje dole🙄

Gledat cu sunceko kroz prozor i mastat o moru i bebacu i setnjama...

A i ovaj forum me toliko pomogne i toliko se svima vama nasmijem.... Bas mi je drago da sam ovdje ♥️

Lonmi
    25. Veljača 2021. 18:20

Elly94

Da fkt ne znam zakaj mi rekla mirovanje.. Em sam 36+1 em su mjere vece.. Znaci beba je oke.. Tak da nekuzim to njeno mirovanje.. Al dobro.. Poslusat cu.. Sretno mi bez magnezija🙏utrica sam se isto rijesila… Samo trebam za zeljezo nekaj pit..

Bit cemo mi sve dobro.. Panike mora bit sta je tu je..
    Al ni nemrem nes bit u pokretu jer dok hodam toliko me zari dole da jedva napravim par koraka…bas neugodan osjecaj..doc do wca mi je uspjeh.. I ti menstrualni bolovi.. Sto jesu neugodni al ono… Neugodnije mi je ovo raspadanje dole🙄

Gledat cu sunceko kroz prozor i mastat o moru i bebacu i setnjama…

A i ovaj forum me toliko pomogne i toliko se svima vama nasmijem…. Bas mi je drago da sam ovdje ♥️

Gledaj na to pozitivno, kroz prozor se bar neces nasmrdjeti i nadisati susjedovog dima pa ti nebu slabo kao meni sad  😜
    Salim se. 
    Drzi se draga, jos malo 💪

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.