Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    25. Veljača 2021. 16:38

Rita88

Ridja

Ahooj cure, izgleda da smo danas sve nešto odlučile iskoristit dan 😊
    Ja sam otišla do Dolca po novi buket cvijeća i domace kruške, baš sam se zaželila, popila kavu u centru, uzela sladoled, prošetala toliko da aplikacija kaže 126 % ciljanog broja koraka, yaaay 🤗
    Sada Vam šaljemo pusu sa osunčanog balkona ja i mališa,https://ibb.co/rf01PW6
    😊💐☀️
    MissGraz čestitaaam, žao mi je što je bilo mučno, ali štruca je tu, uživaj, ljubi, mazi pazi 🧡🫂

Ajme di je tebi trbuh? Ja naspram tebe ko da nosim dvojceke a manje sam trudna 😆 svaka cast. Bitno da se ja hvalim okolo kak sam dobila samo 7 kila a trbuh mi je ono samo sto se ne raspukne 🤣

Ma pusti ti to, tu je on 😅
    Malo visoki šos, malo sira majcica ovo ono i da vidiš kamuflažu 😁
    Ma dobro ja sam ti viša i dosta bila mrsava kad sam ostala trudna, tako da me zapravo trudnoca popunila taman kako spada 😊

25. Veljača 2021. 16:41

Girl1234

Ridja

Girl1234

Oh, opet smo na temi seksa….. Kolko dobro, tolko i lose. Zelim, al imam kocnicu.. Nemam pojma haaha
    Jos ste sad počele s diranjem glavice.. Oh 🙈
    Uglavnom, planiram kroz koji tjedan s tim aktivnostima krenuti, al me strah da ce bit neuspjeh jer smo oboje vec zaboravili 😂..
    Ja se danas naradila.. Oprala masinu robe, skuhala rucak (pecena piletina i cvjetača s krumpirom), ocistila cijelu kucu. I sad zalegla
    Sto se tiče datuma, možete li mi pliz promijeniti termin s 15.4. na 13.4.? I datum sljedećeg pregleda je 23.3. u TA na Svetom Duhu. Hvalaa 😍
    E sad, ja cu tad bit tocno 37 tt, jel to kasno za prvi pregled u trudnickoj? 🙊

Ma nije, ja sam bila 37+3 prošli petak, prvi put u TA i sve super, obavještajni razgovor, pregled papira, piš na trakicu, tlak, kilaža, vaginalni pregled.
    Sutra opet TA, prvo UZV pa ambulanta, pa cemo vidjet kaj dalje 😊

Nije ti rađen uzv tad? 🙈
    Hvala, curkee

Neznam ti iskreno reć kako je u drugim TA ali u Petrovoj ti je UZV odvojeno pa se moras posebno naručiti, tako da to tek sutra.
    Posto je kakti sve uredno, zatvorena sam, na zadnjem pregledu kod naseg doktora radene mjere, sve odgovaralo, nije bilo potrebe za prije. Ali eto, igra ulogu to narucivanje na uzv 🙄

Jagodica125
    25. Veljača 2021. 16:41

Ja se do maloprije doslovce przila na suncu na balkonu, kakva divotaaaa🌞🥰🌞🥰🌞 cak sam jednom trenu digla majcu i suncala tobolac 😎 malisa lijeno sa strane na stranu danas 😇
    .
    Meni je pregled u ponedjeljak, zadnji kod ginica u DZu, jedva cekam🤗
    .
    anaAn - mene poceli vjetrovi mucit ....🤭💨

Jagodica125
    25. Veljača 2021. 16:46

E da, pitanjce - meni maloprije dosao mail od Müllera da ce mi na kucnu adresu stic poklon. Pa kaj nije da doma dodju oni kuponi kojima ja u poslovnici podizem poklon? Mislim onaj etui, vlazne maramice itd.🤔

Lavica13
    25. Veljača 2021. 16:56

Jogodice - meni je s poštom došao kupon i sa njim sam otišla u Muller podignut etui i vlažne maramice 🙂

Ridja - predivna trudnica 😍

Lavica13
    25. Veljača 2021. 16:59

Inače meni frendica danas ima termin (Pula) i tek danas je prvi put bila tamo na pregledu i obavila prvi ctg 😮 baš sam se iznenadila kako to tek na termin, ništa prije.

25. Veljača 2021. 17:09

Moze Bubice, nastavljam sad💖
    Daj mi samo sibni popis za preglede,to nemam🤭
    Tebi se tak i tak priblizava termin,ko zna kad ce se dama odluciti van🙈
    Fali mi datum kad je rodila Ivancica, Ines, Emmie..
    Girl moze,pisem💖
    Hvala Jagodice💖
    Ridja top si💖
    Cure,jel treba jos kojoj kaj promjeniti na popisu termina i imena?💖

25. Veljača 2021. 17:14

Mislim girl da se ide nekak u 35,36, ja idem ranije jer je ta dr.koja me bude vodila na GO 10 dana od pon a beba je 2-3tj.veca pa da nebi bilo.. ako se nebi dobro osjecala ili nest odi ranije, sam se pojavi 😅

Lonmi
    25. Veljača 2021. 17:26

NevaEva

Mislim girl da se ide nekak u 35,36, ja idem ranije jer je ta dr.koja me bude vodila na GO 10 dana od pon a beba je 2-3tj.veca pa da nebi bilo.. ako se nebi dobro osjecala ili nest odi ranije, sam se pojavi 😅

Sutra navršenih 34 tt kod tebe 🥰🥰🥰

25. Veljača 2021. 17:35

Lonmi

NevaEva

Sutra navršenih 34 tt kod tebe 🥰🥰🥰

Ma ne vjerujem! 😳🤩 veeeeec?? 
     Kuzis, po onom prvom ultrazvuku bi trebalo bit 5 dana manje, dakle 33+2, po zadnjem danu menge je sutra 34, po mjerama je vec prije 2 tjedna bio u 34., znaci sad bi po mjerama trebao bit u 36. 😂😂😂 tak da ja ga ocekujem od 20.3 do 15.4. pa kad dodje dodje. A mozda me i prosvjetli sutra ova nova dr. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.