Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    25. Veljača 2021. 14:40

Miss na kraju si imala dobar predosjecaj sto si se bojala induciranog poroda, napatila si se. Jel ti muka od anestezije? Oporavi se brzo, cuvajte se ti i malena 💞💞 svaka cast na svemu sto si izdrala zadnjih mjesec dana, mala ima hrabru mamu.

Lavica13
    25. Veljača 2021. 14:41

AnaAn - drago mi je da ti je bolje ovaj put. Al nek se ti ipak vratiš brzo doma! 🤞🥰 Kako napreduješ s vjetrovima? 🌪️🌪️😂😂😂

Zabica se već dugo nije javila, gdje li je nestala 🤔 ona se opako bliži terminu.. 

mom_of_4
    25. Veljača 2021. 14:42

MissGraz Cestitke na curetku,sad su sve muke iza tebe opusti se za cas ces biti kao nova i uzivaj s malom mrvicom .. sve se brzo zaboravi 💜
    Palonkica pa ja eto cu nastojati uz nedjeljnu misu ici petkom  na krizni put pa koliko uspijem fala Bogu bitna je namjera..
    Evo tek cu sad u setnju i na kavu na sunce mrtva umorna Al sunce zove na izlazak,vcrs u krevet u 20:00💤

25. Veljača 2021. 14:45

Cure imam jedno glupo pitanje.. ak mi se netko od curki koje su vec rodile ili su sad u 36+ tjednima smiluje da da odgovor.. pisete da doktori na pregledima pipaju bebe po glavama i osjete kosicu dok je trudnoca u tim zadnjim tjednima. Istovremeno je preporuka seks za brze otvaranje. Ne kuzim 😅 jel sigurno ne moze do bebe, mislim ako moze dr. prstom.. malo sam eto oglupila u trudnoci, al sad me to zanima ako se beba spusti a nas ulovi neizdrziv poriv da odmakne paucinu s mene nakon sveg ovog vremena..sta se sve moze desit. 😅

Rita88
    25. Veljača 2021. 14:48

MissGraz cestitam od srca , zao mi je sto su te bas dugo mucili i onda na kraju uvijek bude hitan carski 😞 bitno da je curica ziva i zdrava , tebi zelim brzi oporavak i vjerujem da ces brzo stat na svoje noge ❣

Meni je dr.rekao kao da mogu popit magnezij i normabel 2 mg ako mi se krene opet stvrdnjavat trbuh, jer sam mu rekla da mi bas bude tvrd jedva napravim 3 koraka ko da imam tonu utega u sebi, mada sam isto u dobrim tjednima, ne znam zasto mi je u glavi da se magnezij do 36 tj.mora prestat uzimat , a on mi obrnuto rekao 🤷‍♀️ 

Lavice da mi smo tu negdje ,nas par, kad se zaredamo u radjaoni bit ce kaos 😁

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

Rita88
    25. Veljača 2021. 14:52

NevaEva vjerojatno to vrijedi samo za nas zatvorene, kao da su  spermici ti koji nas otvaraju ak nisam zabrijala, one cure koje su otvorene ne smiju se sexat kako bi dogurale do kraja. A mi koje smo zacementirane i tako ostanemo do 40 tjedna onda se treba cim vise sexat da nas otvori. Ja sam u 36 tjednu i imala sam pregled neki dan, zatvorena sam, tako da nije mogao doc s prstima do glavice. Ajme ne mogu zamislit tu scenu sexa gdje se moze doc do glavice 🤣 brijem da se necu sexat nikako do kraja 😅

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

25. Veljača 2021. 14:53

Ahooj cure, izgleda da smo danas sve nešto odlučile iskoristit dan 😊
    Ja sam otišla do Dolca po novi buket cvijeća i domace kruške, baš sam se zaželila, popila kavu u centru, uzela sladoled, prošetala toliko da aplikacija kaže 126 % ciljanog broja koraka, yaaay 🤗
    Sada Vam šaljemo pusu sa osunčanog balkona ja i mališa, https://ibb.co/rf01PW6 
    😊💐☀️
    MissGraz čestitaaam, žao mi je što je bilo mučno, ali štruca je tu, uživaj, ljubi, mazi pazi 🧡🫂

• Tea2807
    25. Veljača 2021. 14:57

Nevaeva meni je gin zabranio odnose zbog skracenog cerviksa, bas je rekao da sto se tice spolovila taman da je rekorder nebi mogao doci do bebe, ali su spermiji ti koji ponazu kod otvaranja, pa se preporuca u tjednima kad si pred/u terminu. Navodno i svjezi ananas, ljuta hrana, skakutanje po lopti i hodanje jednom nogom po nogostupu sve pomaze pri otvaranju i spustanju bebe u polozaj za porod

Rita88
    25. Veljača 2021. 14:57

Ridja

Ahooj cure, izgleda da smo danas sve nešto odlučile iskoristit dan 😊
    Ja sam otišla do Dolca po novi buket cvijeća i domace kruške, baš sam se zaželila, popila kavu u centru, uzela sladoled, prošetala toliko da aplikacija kaže 126 % ciljanog broja koraka, yaaay 🤗
    Sada Vam šaljemo pusu sa osunčanog balkona ja i mališa,https://ibb.co/rf01PW6
    😊💐☀️
    MissGraz čestitaaam, žao mi je što je bilo mučno, ali štruca je tu, uživaj, ljubi, mazi pazi 🧡🫂

Ajme di je tebi trbuh? Ja naspram tebe ko da nosim dvojceke a manje sam trudna 😆 svaka cast. Bitno da se ja hvalim okolo kak sam dobila samo 7 kila a trbuh mi je ono samo sto se ne raspukne 🤣

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

25. Veljača 2021. 14:58

Rita88

NevaEva vjerojatno to vrijedi samo za nas zatvorene, kao da su spermici ti koji nas otvaraju ak nisam zabrijala, one cure koje su otvorene ne smiju se sexat kako bi dogurale do kraja. A mi koje smo zacementirane i tako ostanemo do 40 tjedna onda se treba cim vise sexat da nas otvori. Ja sam u 36 tjednu i imala sam pregled neki dan, zatvorena sam, tako da nije mogao doc s prstima do glavice. Ajme ne mogu zamislit tu scenu sexa gdje se moze doc do glavice 🤣 brijem da se necu sexat nikako do kraja 😅

Rekla san muzu kak je to kao fora sto je dr.curki s foruma osjetio kosicu na glavi bebe. I on isto prvo kaze fora i jedan i drugi umuknemo u istom trenu i skuzimo.. jbt..kak onda seks funkcionira. Mislim da me nece ni pogledat sad vise 😅 sutra cu vidjet jesam li zatvorena pa cemo vidjet dalje 😂 a veselila sam se kakvoj takvoj akciji pod kraj 🙄

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani