EmEn, muž će dok budeš u rodilištu, bez brige, tako sam Ja to riješila😊.
Ja se nadam jer ovo nema vise smisla. 🤣🤣🤣🤣 Bit će ovaj moj bebač skroz neki zajeee... nemože se odlučit hoće van ili neće. Kao krene pa stane pa krene pa stane reko odluči se više ili izađi ili čekaj samo da ne boli stalno nešto nego neka me onda ostavi na miru do termina ili neka izađe i gotovo . 🤣🤣🤣
EmEn - 😂😂😂 nemoj ne, tako ćeš dozvat prave, kad kuća bude pravi raspašoj 🤗🤣🤣
.
NevaEva - dobro pitanje, totalno me zbunilo 🤔 pošto nam je AnaAn u bolnici možda da pita sljedeći put na pregledu. Baš me zanima objašnjenje 😁 AnaAn može? 🤗🙏
Oh, opet smo na temi seksa….. Kolko dobro, tolko i lose. Zelim, al imam kocnicu.. Nemam pojma haaha
Jos ste sad počele s diranjem glavice.. Oh 🙈
Uglavnom, planiram kroz koji tjedan s tim aktivnostima krenuti, al me strah da ce bit neuspjeh jer smo oboje vec zaboravili 😂..
Ja se danas naradila.. Oprala masinu robe, skuhala rucak (pecena piletina i cvjetača s krumpirom), ocistila cijelu kucu. I sad zalegla
Sto se tiče datuma, možete li mi pliz promijeniti termin s 15.4. na 13.4.? I datum sljedećeg pregleda je 23.3. u TA na Svetom Duhu. Hvalaa 😍
E sad, ja cu tad bit tocno 37 tt, jel to kasno za prvi pregled u trudnickoj? 🙊
Ja ću biti 38+2 kad ću ići prvi put u TA na sveti duh, meni je pak to moje kasno 😅 pogotovo jer mi je zadnji pregled bio sa tocno 35 tj.
Oh, opet smo na temi seksa….. Kolko dobro, tolko i lose. Zelim, al imam kocnicu.. Nemam pojma haaha
Uglavnom, planiram kroz koji tjedan s tim aktivnostima krenuti, al me strah da ce bit neuspjeh jer smo oboje vec zaboravili 😂..
Ja se danas naradila.. Oprala masinu robe, skuhala rucak (pecena piletina i cvjetača s krumpirom), ocistila cijelu kucu. I sad zalegla
Sto se tiče datuma, možete li mi pliz promijeniti termin s 15.4. na 13.4.? I datum sljedećeg pregleda je 23.3. u TA na Svetom Duhu. Hvalaa 😍
Ja ću biti 38+2 kad ću ići prvi put u TA na sveti duh, meni je pak to moje kasno 😅 pogotovo jer mi je zadnji pregled bio sa tocno 35 tj.
Auh, znači nije mi najgore haha
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
EmEn9 ja sam sutra 38 tjedana. I meni je isto tako. Bolovi stalni, ali gle, sve su rodile i mi cemo, vec ce nekako i to proći. Svako koliko ideš na pregled, kad si zadnji put bila? Sto kažu dr?
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Ma nije, ja sam bila 37+3 prošli petak, prvi put u TA i sve super, obavještajni razgovor, pregled papira, piš na trakicu, tlak, kilaža, vaginalni pregled.
Sutra opet TA, prvo UZV pa ambulanta, pa cemo vidjet kaj dalje 😊
Curke ne brigajte, nije kasno za TA... Ja idem privatno doktorima sa Zajčeve pa kažu da nemam kaj radit gore prije 36-38 tjedna, ako se kontroliram drugdje i sve okej... 💋💋💋
sto se tice snova , steta, ne znas sta propustas 🤣 zato Jagodica zna kako je to dobro 🤭
Hahaha 🤣 pa da, kad vec ne mozemo for real, ovo je pravi blagoslov🤤 za nas barem😋 moj se decko sprema za posao, ja njemu "Znas sta? Svrsila sam u snu😳" on "nemoj zezat! Pa kak?!", ja rekoh a sta ja znam, sanjala. Dodjemo u kuhinju, moja mama i djed sjede za kavom, dorucak u tijeku, mama "Dobro jutrooo, kako ste? Jeste se naspavali? Sto ste lijepoga sanjaliiii?😇", a moj dragi "Da, Jagodice, reci nam sto si sanjala?!🤣"
.
MissGraz - cestitam mila na curici i zao mi je sto si se namucila tako. Oporavi se i uzivaj u svojoj curici🥰🧡
.
Ridja - koja macka 😍🙈🙉🙊 neka si se ti nasetala, divno vrijeme, pa zasto ne.
.
Inducirani porod - ajme meni, kad procitam ovakva iskustva kao od MissGraz bas me bude strah ako i mene dopadne indukcija (zbog secera jelte) 🥺 upravo zbog toga, izmrcvare te trudovi, nista te ne otvore, pa za kraj nemas snage🥵 no dobro, prezivjet cemo🙏
.
Lussi - cestitam na ulazu u trece, zaaaadnjeee tromjesecjeee🥳🥳🥳
Ma nije, ja sam bila 37+3 prošli petak, prvi put u TA i sve super, obavještajni razgovor, pregled papira, piš na trakicu, tlak, kilaža, vaginalni pregled.
Sutra opet TA, prvo UZV pa ambulanta, pa cemo vidjet kaj dalje 😊
Nije ti rađen uzv tad? 🙈
Hvala, curkee
Haahahh, Jagodice, bilo bi vrh da si ispričala 😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji