Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lavica13
    17. Veljača 2021. 09:32

Jutro curke! Sretno ako netko ima pregled danas 🤗

MissGraz - hvala ti puno na odgovoru ❤️ Sad sam mirnija 🙂 u više navrata sam pitala svoju dr dal da ponavljam, ali njen odgovor je uvijek bio - ne treba.
    .
    Emmie - curka je pravi šećerko 😍💞 Baš mi je jako drago da je sve prošlo kako treba i da konačno možeš uživati u svojoj curici. Brz oporavak ti želim, uživajte u zajedničkim trenucima 🥰

More - mi planiramo svakako na more, i sad sa malim idemo, ili rano ujutro ili kasnije popodne. I curku planiram malo umočit pa ćemo vidit kako joj paše. Možda ženskica bude baš uživala u vodi 🥰

Lonmi
    17. Veljača 2021. 09:43

Emmie draga, cestitam ti od srca! Zelim i tebi i malenoj sve najbolje ❤️🥰. Uzivaj sada u bebici.
    .
    Mom_of_4 necemo se ni okrenuti vec cemo biti na 30 dana do 😊, jedva cekam, samo nek nam bude sve super i da cekamo kod kuce da krenemo na porod 🥰. Ovih 85 dana uopce ne zvuci puno, samo pogled na kalendar s dugim ozujkom malo kvari dojam 😂. Ima nas puno koje cekamo da ode ozujak, a jos nije ni dosao 😂

NevaEva mi cemo svakako na more ukoliko situacija s covidom ne unese neke propusnice itd., sta zivo sumnjam jer cemo propasti ako nece biti sezone. Uopce ne razmisljam o putu i necemu dr, znam samo da idemo i da ce nam biti super 🥰, ja nikad ne planiram unaprijed te stvari, mi se odlucimo i idemo. S bebicom ce biti novo i odlicno 😊

Korizma- planiram i dalje sve normalno kao i do sad, bez odricanja od bilo cega u trudnoci 😊

Lonmi
    17. Veljača 2021. 09:45

Lavica13

.
    MissGraz - hvala ti puno na odgovoru ❤️ Sad sam mirnija 🙂 u više navrata sam pitala svoju dr dal da ponavljam, ali njen odgovor je uvijek bio - ne treba.
    .
    Emmie - curka je pravi šećerko 😍💞 Baš mi je jako drago da je sve prošlo kako treba i da konačno možeš uživati u svojoj curici. Brz oporavak ti želim, uživajte u zajedničkim trenucima 🥰
    .
    More - mi planiramo svakako na more, i sad sa malim idemo, ili rano ujutro ili kasnije popodne. I curku planiram malo umočit pa ćemo vidit kako joj paše. Možda ženskica bude baš uživala u vodi 🥰

Tako ti je i meni moja tvrdila da to uopce ne treba kod rh pozitivnih trudnica, da mozes imati stari nalaz i da je bitno da se vidi koja si krvna grupa. Ja bila u ne znanju o tim antitijelima do kad nisam ovdje procitala 😊. Sad sam obavila i jos cu u 34 tt. 

• avama
    17. Veljača 2021. 09:46

Emmie

Evo nas!
    Hvala vam svima na divnim željama! Sutra ću pokušati napisati detaljan izvještaj. Bilo je…zanimljivo💗💗💗
    https://ibb.co/fvQ5Y2D

Ajmeeee cestitam!!!

Lavica13
    17. Veljača 2021. 09:57

Lonmi

Lavica13

.
    .
    .

Tako ti je i meni moja tvrdila da to uopce ne treba kod rh pozitivnih trudnica, da mozes imati stari nalaz i da je bitno da se vidi koja si krvna grupa. Ja bila u ne znanju o tim antitijelima do kad nisam ovdje procitala 😊. Sad sam obavila i jos cu u 34 tt.

Da, izgleda da se trebamo same informirat o nekim stvarima i snalazit se kako znamo 😏 sreća da nas ima tu na forumu sa raznim zanimanjima i iskustvima pa si međusobno pomažemo 🤗🥰

Sunflower! 🌻
    17. Veljača 2021. 10:14

Jutro!
    Ja sinoc gledala na stranici Nexta malo robicu obzirom da je ovdje bilo govora o istoj, i na kraju cijelu joc sanjala bodice i hlacice 🤣🤣
    MareiKate, bas mi je zao da je tako ispalo sa kucom 😔😔
    Razumijem skroz tvoju "tugu" i frustraciju, tako smo se mi sa drugim djetetom do poroda nadali preseliti u novi stan i na kraju nismo uspjeli, jednako sam bila u bedu kad sam shvatila da to nece biti moguce.   Ne preostaje ti drugo nego iz postojece situacije izvuci najbolje 🤷‍♀️🙄

Lonmi
    17. Veljača 2021. 10:16

Lavica13

Lonmi

Lavica13

.
    .
    .

Da, izgleda da se trebamo same informirat o nekim stvarima i snalazit se kako znamo 😏 sreća da nas ima tu na forumu sa raznim zanimanjima i iskustvima pa si međusobno pomažemo 🤗🥰

Ma da, da ti se nesto nedaj Boze komplicira, kasnije ce ti samo reci da nije ocekivala takav ishod i sta joj mozes. Fakat se treba informirati bez obzira na sve. Nista se ne desi od par vadenja krvi i davanja mokrace, a napravis si pretragu i na miru si onda 😊

Girl1234
    17. Veljača 2021. 10:23

Ali toliko je slatka, Emmie 🙈💕🥰😍
    Razumijem frustracije oko sredjivanja, ali sam ste rekle.. Nema smisla nervirat se
    Korizma.. Mislim da se ni ja necu odricat, ipak smo pri kraju pa si ne zelim bas zabranjivati 🙂
    More, definitivno da! Ja sam s juga i planiram dole provesti sigurno mjesec ipo dana... Cijeli mužev godisnji, a i ja cu produljiti i jos biti sa svojima :)) 

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

Lonmi
    17. Veljača 2021. 10:27

Od jucer osjetim malenu kako me lupka gore skroz visoko ispod rebra, ali me lupa i dolje toliko nisko kao da osjetim i u gospodi, a i pobjegne mi malo urina svaki cas ocito na dnevnom ulosku ne skuzim, ali nek ga maknem uvijek imam mokre gacice, ocito ima toliko mjesta da se rastegnula, uz to lupkanje skroz nisko osjecam i probadanje kroz rodnicu, ko da me netko stegne svaki cas nutra, kod jos nekog tako?
    S time da se mozda i krivo izrazim, vise mi to nije toliko lupanje vec protezanje, namjestanje. 

Nadi_
    17. Veljača 2021. 10:30

Girl1234

Curke, znam da nije tema, al ako neko slucajno zna. Na licu mi vec par mjeseci stoji nesto sto me uzasno zivcira. Znaci pukla mi je (valjda) kapilara i sad ispod oka stoji ta crvena točkica… Znate li ima li tome lijeka, možda neki prirodni pripravak, kremica, bilo sto osim lasera 😂 pitam u slucaju da je netko ima slicno iskustvo

Girl, ja puknutu kapilaru imam na obrazu ispod oka vec godinama, izgleda kao crvena tockica koja je malo ispupcena u odnosu na ostatak koze, osjetim je pod rukom, a oko nje su one kao tanke zilice, nisu jako izrazene i duge. Nekad je izrazenija, nekad suptilnija, vjerovatno zavisi od stanja koze u tom trenutku, ali nije nikad nestala. Googlala sam dosta o tome, pitala i u ljekarni za neku kremicu, međutim nista konkretno mi nisu ponudile. Dobila sam testere nekih kremica da probam ali nista.

👰 28 g.
    🤵 33g.
    🤵👰 2 g.
    12.8. ➕❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.