Emmie cestitam od srca❤️ Zelim ti brz oporavak a bebi sretno i bezbrizno djetinjstvo🥳🎈👼🏻
Javi se cim ces moci
Vidim da se zaredale bebice😍
.
Ne pisem cesto ali vas redovito pratim,predivna ste mi ekipa,zao mi je sto se nisam od pocetka pocela javljat😕 no drago mi je da eto uvijek odgovorite na pitanja nas padobranca😘
.
Mene danas prvi put ulovili hormoni,rasplakala se oko izbora kolica🤷🏻♀️ Kolko mi je bilo tesko boze me sacuvaj🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Al eto,nek sam i ja dozivila te trudnicke hormone😂
Laku noc svima😴
Evo nas!
Hvala vam svima na divnim željama! Sutra ću pokušati napisati detaljan izvještaj. Bilo je...zanimljivo💗💗💗
https://ibb.co/fvQ5Y2D
Evo nas!
Hvala vam svima na divnim željama! Sutra ću pokušati napisati detaljan izvještaj. Bilo je…zanimljivo💗💗💗
https://ibb.co/fvQ5Y2D
Draga Emmie, bebica je tooo cute!! Drago mi je da si se javila, sad pokušaj odmoriti, a svakako čim stigneš... Report please! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Evo me drage cure. Opet sam sovica i čekam slijedeće hranjenje da mogu bebi izmjeriti šećer.
Znači danas sam se probudila u 11:00. Sve super, pregledala seriju na Netflix, a pojela i salatu.
Bila sam još pospana, pa nastavila spavati do 2.
.
I tako...čim sam se probudila osjetila sam blagu menstrualnu bol. Na WC-u sam vidjela više sluzi nego obično, a onda je krenula plodna voda. Lokve, bolje reći.
Brzo sam se okupala i u bolnicu. Tu kreću trudovi, 100 % smješteni u leđima. Cerviks tanak, ja otvorena 2 cm.
.
Pitaju me da li još uvijek želim carski, kao sada je šansa uspješnog poroda 70% . Ne mogu mi odgovoriti na pitanje što je manje rizično, samo kažu da obe procedure imaju svoje rizike...ali različite. Ostala sam pri tome da imam carski (Eventualno)
.
Tlak je bio 120/85, srčani otkucaji 160 hahahaa. Pripremili su me brzo, dali mi sprej koji mi je malo pomogao da ne osjetim epiduralnu. Epiduralna je boljela 2/10. Znači skoro pa nimalo.
.
Bebicu su teglili i izvlačili možda 10-15 minuta. Osjetila sam pritisak, ali ne bolove. Ona je odmah zaplakala i nakon testova donijeli su je da je vidimo. Rekli su da je savršena.
.
Odmah sam počela da je hranim, a ona je jela kao šampion. Hahaha.
.
Uglavnom, izgubila sam sve zajedno 150mL krvi i to je to. Tlak i srčani udari su se smirili oko 20 minuta poslije poroda. Sada nisam prikopčana ni na jednu spravu.
.
U nogama se vratio osjećaj, ali nemam nikakve bolove u trbuhu, možda ću ih dobiti kasnije.
.
Čekam da mi daju lijek protiv grušanja krvi. Rekli su mi da ako ovako nastavi, idemo sutra kući.
..
I tako..ovo je bio divan porod (osim srčanih udara).
.
Ako vas što zanima, slobodno pitajte.💗💗💗💗
Emmie pa ti si imala porod iz snova! Znaci mlijeko si dobila odmah? Ili je kod tebe vec krenulo ranije?
Uzivaj s malenom, stvarno je savrsena 😍🤱💞
Mom znaci ti si u ranijim trudnocama 2, 3 mjeseca nakon poroda mogla i na kupanje?
Imamo poznanike koji su dobili blizance u 4.mj.prosle god i u 7.isli na more, njima je put bio grozan.. ne znam tocne detalje ali morali su stalno stajat, tipa svakih 20 min, dugo su putovali, iscrpili se i oni i bebe pa i nije bio neki godisnji 😂
NevaEva, izgleda da jesam. Vidjela sam u kutu njenih usta bijelu tekućinu. Hranila se već 2 puta. Jednom se i nasmijala. 🥰
Ajme imamo i prvu curku foruma, draga emmie cestitam od srca 🥰🥰🎉🎉
More meni je termin krajem 5.mj, pricekat cemo prvi pregled i picimo na more. Imamo smjestaj, pa nam je trosak samo put, jer moramo jest i tu i tamo, al sam def misljenja za more, cisti zrak, drugacija klima itd. Naravno da to nece bit more na koje sam navikla (cjeli dan na plazi) ali cu imat svoju smizlu pa mi je sve ravno 😁
Evo me drage cure. Opet sam sovica i čekam slijedeće hranjenje da mogu bebi izmjeriti šećer.
Znači danas sam se probudila u 11:00. Sve super, pregledala seriju na Netflix, a pojela i salatu.
Bila sam još pospana, pa nastavila spavati do 2.
.
I tako…čim sam se probudila osjetila sam blagu menstrualnu bol. Na WC-u sam vidjela više sluzi nego obično, a onda je krenula plodna voda. Lokve, bolje reći.
Brzo sam se okupala i u bolnicu. Tu kreću trudovi, 100 % smješteni u leđima. Cerviks tanak, ja otvorena 2 cm.
.
Pitaju me da li još uvijek želim carski, kao sada je šansa uspješnog poroda 70% . Ne mogu mi odgovoriti na pitanje što je manje rizično, samo kažu da obe procedure imaju svoje rizike…ali različite. Ostala sam pri tome da imam carski (Eventualno)
.
Tlak je bio 120/85, srčani otkucaji 160 hahahaa. Pripremili su me brzo, dali mi sprej koji mi je malo pomogao da ne osjetim epiduralnu. Epiduralna je boljela 2/10. Znači skoro pa nimalo.
.
Bebicu su teglili i izvlačili možda 10-15 minuta. Osjetila sam pritisak, ali ne bolove. Ona je odmah zaplakala i nakon testova donijeli su je da je vidimo. Rekli su da je savršena.
.
Odmah sam počela da je hranim, a ona je jela kao šampion. Hahaha.
.
Uglavnom, izgubila sam sve zajedno 150mL krvi i to je to. Tlak i srčani udari su se smirili oko 20 minuta poslije poroda. Sada nisam prikopčana ni na jednu spravu.
.
U nogama se vratio osjećaj, ali nemam nikakve bolove u trbuhu, možda ću ih dobiti kasnije.
.
Čekam da mi daju lijek protiv grušanja krvi. Rekli su mi da ako ovako nastavi, idemo sutra kući.
..
I tako..ovo je bio divan porod (osim srčanih udara).
.
Ako vas što zanima, slobodno pitajte.💗💗💗💗
Znači, ako sam dobro shvatila, ipak je bio carski?
Ja moram oststi u bolnici 4dana plus što dan prije dolazim na pretrage... Ukupno. 5 dana. Kod tebe je to ipak drugačije kad bi već sutra mogla doma. Koliko je teška bebica? Ja sam još na čekanju i moram priznati da postajem nestrpljiva, a realno imam još fore min tjedan dana. Proći će i to! Koš ne mogu vjerovati kako ti se sve tako brzo odigralo. Neka, baš mi je drago... Oprosti ako sam te zagnjavila pitanjima... ❤️
Emmie prekrasno 🤩🤩 Bas sam pod dojmom. Zelim ti puno prekrasnih trenutaka s tvojom djevojcicom 😍
Sortiraj odgovore
Najstariji