Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Emmie
    17. Veljača 2021. 04:56

Ninnach, da, carski je bio samo iskreno rečeno jer sam se bojala vaginalnog poroda. Kažu ako se to pokrene samo da je šansa uspješnog poroda 70%, a ne 50%. Ali opet uh, bilo me strah pa sam se odlučila na carski rez. Brzo se sve odigralo, beba je super, a i ja, pa će nas valjda poslati kući sutra. Ja sam trebala doći u bolnicu 18tog, na dan planiranog carskog, a ne dan prije. Ninnach, samo ti pitaj! Tu smo da dijelimo iskustva🥰. Bebica je teška 3.590 kg. 

Emmie
    17. Veljača 2021. 04:57

NevaEva hvala ti!!! Sad ćeš i ti💗💗💗

Emmie
    17. Veljača 2021. 04:58

Hvala Tea2807!💗🌷

Ninnach
    17. Veljača 2021. 06:10

Emmie

Ninnach, da, carski je bio samo iskreno rečeno jer sam se bojala vaginalnog poroda. Kažu ako se to pokrene samo da je šansa uspješnog poroda 70%, a ne 50%. Ali opet uh, bilo me strah pa sam se odlučila na carski rez. Brzo se sve odigralo, beba je super, a i ja, pa će nas valjda poslati kući sutra. Ja sam trebala doći u bolnicu 18tog, na dan planiranog carskog, a ne dan prije. Ninnach, samo ti pitaj! Tu smo da dijelimo iskustva🥰. Bebica je teška 3.590 kg.

Hvala ti puno na odgovoru! Evo ja na kratko zaspala i sad je to to od spsvanja. Nego, jesi li neki predosjećaj imala da ćeš rodit? Nešto simptom, osim pucznja vodsnjska i sluznog čepa? 

Emmie
    17. Veljača 2021. 06:17

Ninnach, nikakav. Trbuh je bio tvrd jučer, ali ništa drugačije od drugih dana. Mislila sam da bih prenijela da nije planiranog carskog 🤦🏻‍♀️🤭

blossom
    17. Veljača 2021. 06:20

Draga Emmie čestitam i malenoj curici želim sve najbolje...preslatka je ❤ cuvajte se i mazite 
    Drago mi je da su svima pregledi prošli dobro
    Ines još malo, kod tebe to ide polako i kak treba, bit će sve ok 
    Kora nadam se da ak već niste doma, da ćete uskoro, drži se 
    ...
    Noćas nisam skoro ništa spavala, ruke mi isto trnu (nadam se da će nam to proći), nos mi svako veče zaštopan, netko je napisao rasklimana kokoš, prijavljujem isti simptom, dakle kad me ulovi u trtici ufff...nekad hodam ko Herr Flick no sve u svemu sam super
    Moram se pohvalit da sam većinu toga  napokon danas kupila jeeee... ovaj vikend sastavljanje komode, uređivanje soba, pranje robice, pakovanje torbe 💪, bas se veselim..MareiKatee si bolje,ćeš uspjeti ovaj vikend krenut sa spremanjem?
    More - mi smo ljetos na moru dok sam bila trudna planirali smosda da ćemo ići kraj 8 početak 9 i jedva čekam

MareiKate
    17. Veljača 2021. 06:46

Emmie čestitke od srca! Curka je preslatka i drago mi je da je sve tako dobro prošlo i na naglo da nemaš neizvjesnosti 😍 brz oporavak ti želim i najljepše dane s bebicom 😇
    Blossom pripreme pri kraju kod tebe - super! Ja hodam ko patka, sva sam rašerafljena, ustajem se četveronoške 🙈 naše pripreme -  ja sam prekjučer more suza oplakala, a jučer nisam mogla spavat od muke. Dakle čekali smo kao keramičare ovaj tjedan - pločice su stigle prošli tjedan - navodno. Mi zovemo kad će ih dovesti kaže lik oprostite došlo je do zabune vaše nisu stigle 😔😔 kad će? Pa ne znamo, valjda ovaj tjedan, doći će ovaj tjedan. Ja sva luda, natjeram muža da odemo jučer tamo na lice mjesta da vidim u čemu je problem i dolaze li zbilja ovaj tjedan, lik koji je voditelj poslovnice mi nikavo povjerenje nije ulio. Kaže doći će ako ih stave na kamion ovaj tjedan a rekli su da budu ?! 🥴 Na svako moje pitanje on je meni odgovarao protupitanjem 🤯 ugl piši propalo, ništa se neće stići, ja danas idem sve te stvari tražit u kući i nositi u ovaj minijaturni stan i ništa, bit spremna na najbezveznije i najkompliciranije dane u svom životu 😑 čak i da rodim na termin, što su male šanse, ne bi bilo gotovo,a kamoli prije 😔

• MissGraz
    17. Veljača 2021. 06:47

Lavica13

Ines - ajmee, evo i kod tebe krenulo 🥰 sretno od ❤️ nek sve bude kako treba i da čim prije tvoja bebica bude u tvojim rukama 🤗
    .
    MissGraz, Zara, molim vas iskomentirajte mi ovo.
    https://ibb.co/XLRnrpj
    Znači taj nalaz mi je iz 2016.god i kad sam dr pitala dal trebam opet vadit krv, rekla je da ne treba pošto nisam u međuvremenu imala transfuziju. Ja sam sutra 35. tjedana, vidim po vašim postovima da bi trebalo ipak ponovit. Dal je meni to kasno ić sad izvadit?

Trebala bi ponoviti. Taj nalaz je iz 2016. godine i s obzirom da nisi primala krv znaci da nisi mogla steci neko antitijelo transfuzijom krvi, medjutim, postoje tkz. "prirodno stecena" antitijela koja se mogu stvoriti vremenom ili antitijela koja si mozda stekla u ovoj trudnoci... svakako, ponavljam, to su vrlo rijetke situacije, pogotovo kod pozitvnih trudnica gdje su drugaciji sustavi podgrupa. No, to ce ti sve biti napravljeno kada dodjes na porod ako dodjes bez "freskog" nalaza, ne brini. 🙂 

• MissGraz
    17. Veljača 2021. 06:52

Emmie!!!!! Cestitaaaaaam!!!! 💞💞💞💞 
    Pre pre prediiiiivna je !!! 😍😍😍😍 
    Porod mi zvuci kao da je bio od sale, odlicno, bas sam sretna zbog tebe!! Idemo dalje bebe male 🙂❤

17. Veljača 2021. 06:59

Emmie

Evo nas!
    Hvala vam svima na divnim željama! Sutra ću pokušati napisati detaljan izvještaj. Bilo je…zanimljivo💗💗💗
    https://ibb.co/fvQ5Y2D

Cestitaam💖💖💖💖💖 brz oporavak zelim a malenoj sretno i bezbrizno djetinjstvo💖💖💖💖💖

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.