Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lonmi
    16. Svibanj 2021. 17:34

Bubice za koliko dana si isla doma? 2 ili 3?

kety992
    16. Svibanj 2021. 17:45

Lonmi

Bubice dr. Karadza i dr. Keretic 😊.
    10 h 🙈
    Joj ja sam mislila da necu izdrzati i zbilja sam se grdo povrijedila, tiskala i tiskala svaki put kad bi dosao trud nakraju.
    Zato imam takvu povredu i cijelo grožde od hemaca.
    Kety ja strepim od nuzde br. 2.
    Ja zbilja ne mogu ni zamisliti kako cu to obaviti.

Trazi dulcolax tableticu ako imaju...jesu ti radili klizmu? U svakom slucaju trazi il nek ti muz kupi i nek ti donese...to ce samo ic onda...bitno da nemas naprezanja...a bolit ce te i od reza i od hemica...to je tak...probaj se cim vise opustit na wc-u i bit ce ok.

https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png

• NeverEver
    16. Svibanj 2021. 18:19

Lonmi

NeverEver

Lonmi cestitke!!! 😍😍😍😍 Dosla je tvoja princezica 🤩 Jel to na 40+3 dosla kao i moj? Ma bravo, rijesila si ti to. Boli sigurno, zvuci bolno, proci ce za koji tjedan. Kakva je curica? 👸🏻👸🏻

Da, na 40+3 😊
    Ma curica je medena, papa i spava 😊

💗
    Mrvica mala, uzivaj Lonmi, svaki iscjedak je odmah zaboravljen. 😉 Bolove moras pretrpit, nema ti druge. Neke boli rez, neke hemaci, neke prerezan misic nakon carskog, ja sam dobila osip 3.dan pd poroda i upalila se 2 zuba 10 dana nakon poroda. Eto AnaAn muku muci s tlakom, nekima koza strada.. i da su samp hemaci vec je banana a kamoli sve ostalo. Ali nema na  druge, istrpis, prodje.. ne osjecas vise bol nego umor od nespavanja i napora. I ljubav 😉😘

Bubica1
    16. Svibanj 2021. 18:30

Karadza je super, a za Keretica nisam imala pojma da i on radi u bolnici. 🤷
    A doma... Rodila 08.03., isla doma 11.03., znaci treci dan.

👩 37 - AMH 13
    👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
    1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
    2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
    Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
    23.02.2024. Stigla druga curica 🩷

Lonmi
    16. Svibanj 2021. 18:49

NeverEver

Lonmi

NeverEver

Lonmi cestitke!!! 😍😍😍😍 Dosla je tvoja princezica 🤩 Jel to na 40+3 dosla kao i moj? Ma bravo, rijesila si ti to. Boli sigurno, zvuci bolno, proci ce za koji tjedan. Kakva je curica? 👸🏻👸🏻

Da, na 40+3 😊
    Ma curica je medena, papa i spava 😊

💗
    Mrvica mala, uzivaj Lonmi, svaki iscjedak je odmah zaboravljen. 😉 Bolove moras pretrpit, nema ti druge. Neke boli rez, neke hemaci, neke prerezan misic nakon carskog, ja sam dobila osip 3.dan pd poroda i upalila se 2 zuba 10 dana nakon poroda. Eto AnaAn muku muci s tlakom, nekima koza strada.. i da su samp hemaci vec je banana a kamoli sve ostalo. Ali nema na druge, istrpis, prodje.. ne osjecas vise bol nego umor od nespavanja i napora. I ljubav 😉😘

A danas je jos gadno jer je sve frisko, bude sutra bolje 😊. Za nuzdu znam da ce biti gadno jer ovo je fakat strasno, jako tezak porod. 
    Stavljam ju na cice makar nije da imam bas sta za ponuditi jos sad, ima nesto kolostruma. Nadam se da ce doc mlijeko uskoro. Bitno da navlaci. Nagutala mi se plodne vode pa ce tek oko 1h navecer dobiti adaptirano da bar nesto pojede 🙈😊

Lonmi
    16. Svibanj 2021. 18:50

Bubica1

A doma… Rodila 08.03., isla doma 11.03., znaci treci dan.

Su te pitali za stolicu prije odlaska i kak ti je mala bila s tezinom?
    Ja jedva cekam kuci, bolnice nisu bas najsretnije mjesto 🙈

• NeverEver
    16. Svibanj 2021. 18:58

Lonmi

Bubica1

A doma… Rodila 08.03., isla doma 11.03., znaci treci dan.

Su te pitali za stolicu prije odlaska i kak ti je mala bila s tezinom?
    Ja jedva cekam kuci, bolnice nisu bas najsretnije mjesto 🙈

Kod nas 50km dalje 😂 mora bit stolica, al ak nemas daju ti cepic il nekaj (vele ti i da smijes popit kavu, pojest suhe sljive..), pogledaju rez ako si sivana i naravno pedijatar daje zeleno svjetlo za bebu, meni je receno da mi je mali taj dan kad smo isli doma dobio 30 grama u odnosu na dan ranije i da jd to u redu, pustili nas. Nisam ni ja imala nista osim kolostruma, odnosno to jutro je doslo mlijeko. Cice su bile pune lvrga i boljele su prilicno. To je kod mene trajalo neka 3 dana. 

Lunica
    16. Svibanj 2021. 19:20

Lonmi cestitaaam🥳🥳🥳
    uzivaj s bebicom💞💞💞

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

16. Svibanj 2021. 19:31

Lonmi čestitam od srca, malenoj sve najbolje.
    Žao mi je da si se napatila i razumijem te jer su i mene ubili ti bolovi u guzici, toliko da me još uvijek boli trtica pri sjedenju 🙄
    Kad dođeš doma, ranu od reza i hemoroide si možeš tretirat čajem od hrastove kore, tapkaš blazinicama taj čaj po rani, on je izvrstan antiseptik i pomaže zacijeljivanju, pa probaj 😊
    Uživaj u malenoj ❤

Lonmi
    16. Svibanj 2021. 20:28

Covjece bas je pala na tezini, sad je 3350g. Ma dajem ja njoj sisati ali nesto si malo potegne nije bas zainteresirana previse, a ni nezz cega ima uopce u tim dojkama, hoce li se tog najesti. A naravno da kompliciraju oko dohrane itd. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.