Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    chiAn
    16. Svibanj 2021. 13:55

Lonmi

Cure mene tak boli guzica, dok se dignem kao da ce jos jedno dijete van ispasti, hemeroida imam cijelo grozde iza, nemam tu s cim tretirati, a savovi zatezu ko ludi. Brufen 600 popijem svako malo, jedva hodam 🥴

Čestitam na bebici i želim ti brz oporavak, a bebici lijepo djetinjstvo 🤗
    Vec sam pisala da za hemoroide treba odmah u bolnicu ponijeti sa sobom kantarionovo ulje i blazinice i sa time ih mazati ili namociti blazinicu sa uljem i staviti ju direktno na njih i tako držati što više...samo mijenjati blazinice...
    Pokušaj dogovoriti da ti muž donese to i da što prije ih počneš tretirati...jer ja od njih znam i temp dobiti...

url=https://lilypie.com]
    url=https://lilypie.com]

danica85
    16. Svibanj 2021. 14:00

anaAn

danica85

anaAn

Mom, Lonmi, Bebeto? Jel koja pokrenula niz nakon mene? 😊
    Cekam vas cekam. Mi ostajemo jos u bolnici zbog mog tlaka, dobila sam terapiju za tlak. Jbg, tako to ide.
    Danice, jesi ti to nama u 38 tt? 🤩🤗🥳
    Pozdrav od mene i najgladnijeg bebaca na svijetu🤣

Jesu ti metildopu dali ili neke druge? Koliki je tlak?
    Da, 38+2 danas 😍 i pustili me iz bolnice. Kažu tlak je ok, nemaju me razloga držati. U utorak je kontrola, ako se ne pokrene ranije. Govorim Emi mogla bi sutra jer je moja doktorica dežurna pa ne sluša 🤣🤣

Pijem Ebrantil, tlak mi bude od 160/100 do 140/80. Ali, noge su mi jakoooo otecene, kao Fiona iz Shreka, ovo se ne zezam… Nitko mi ne vjeruje dok sliku ne posaljem, cure u sobi budu u soku kad se ustanem i malo prohodam.
    Nemas pojma kolikl mi je drago sto smo prkosile medicini, posebice ti. Zelim ti najlaksi porod kad krene, da nema patnje.🥰💖🥳🍀🙏

Hvala ti, ja tebi želim da čim prije svi bolovi prođu, tlak smiri i da vas dvoje idete svojoj kućici i taji 💕💕

kety992
    16. Svibanj 2021. 14:42

Lonmi

Cure mene tak boli guzica, dok se dignem kao da ce jos jedno dijete van ispasti, hemeroida imam cijelo grozde iza, nemam tu s cim tretirati, a savovi zatezu ko ludi. Brufen 600 popijem svako malo, jedva hodam 🥴

Probaj si stavit hladan oblog barem dok ti netko ne donese nesto za to...a guza te boli od tiskanja tog...sad ce trebat vremena da to prode...grozno je to kad je takav nagon za tiskanje a jos nije vrijeme...kod mene su takva bila zadnja 3-4truda..al opet...kak je bila velika curka na kraju? 

https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png

Lonmi
    16. Svibanj 2021. 15:47

kety992

Lonmi

Probaj si stavit hladan oblog barem dok ti netko ne donese nesto za to…a guza te boli od tiskanja tog…sad ce trebat vremena da to prode…grozno je to kad je takav nagon za tiskanje a jos nije vrijeme…kod mene su takva bila zadnja 3-4truda..al opet…kak je bila velika curka na kraju?

Ja sam ti valjda 150 put stisnula jer vise nisam mogla pred kraj za drzati, i to krivo tiskala, u glavu ne u guzu, sve imam popucane kapilarice po licu, rukama, prsima, a i malu sam natiskala. A povrijedila sam se zbilja grdo. Uopce nisam razmisljala o hemacima. Bude sutra muz donesel nest, nek pita u ljekarni sta je najbolje, zbilja jako bole. Toliko sam zmrcvarila tu guzu, nadam se da nemam vecu povredu od tih hemaca. 

Lonmi
    16. Svibanj 2021. 15:47

Aha da, 3520 g 😊

Bubica1
    16. Svibanj 2021. 16:07

Lonmi draga, tebi čestitke od srca, a malenoj dobrodošlica i sretno i bezbrižno djetinjstvo! 😊❤️ Konacno je s tobom. 😊 Kakva su iskustva s OB Varaždin, ko te porodio? Meni je jedina zamjerka sta su me pustili samu, nitko mi nije rekao kako bi trebala prodisati trud tako da sam se ful namucila pod tim vrazjim dripom, jao mrzim ga iz dna duse 😁 Jel ti sve skupa dugo trajalo, koliko sati, ne znam dal si napisala? I meni je bio strasan pritisak na guzu i stalno sam vikala da hocu tiskati, a nit sam se skroz jos otvorila nit se ona spustila. 🙈 Ubio me taj drip. 

👩 37 - AMH 13
    👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
    1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
    2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
    Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
    23.02.2024. Stigla druga curica 🩷

kety992
    16. Svibanj 2021. 16:38

Lonmi- ajde bude to sve ok....drzim 🤞🤞🤞🤞 da nije nesto gore od hemaca...oni ce proc...samo moras tretirat i pazit na prehranu neko vrijeme sad. Drži se mamice 🤩🥰 

https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png

• NeverEver
    16. Svibanj 2021. 16:50

Lonmi cestitke!!! 😍😍😍😍 Dosla je tvoja princezica 🤩 Jel to na 40+3 dosla kao i moj? Ma bravo, rijesila si ti to. Boli sigurno, zvuci bolno, proci ce za koji tjedan. Kakva je curica? 👸🏻👸🏻

Lonmi
    16. Svibanj 2021. 17:33

Bubice dr. Karadza i dr. Keretic 😊.
    10 h 🙈
    Joj ja sam mislila da necu izdrzati i zbilja sam se grdo povrijedila, tiskala i tiskala svaki put kad bi dosao trud nakraju.
    Zato imam takvu povredu i cijelo grožde od hemaca.
    Kety ja strepim od nuzde br. 2.
    Ja zbilja ne mogu ni zamisliti kako cu to obaviti. 

Lonmi
    16. Svibanj 2021. 17:34

NeverEver

Lonmi cestitke!!! 😍😍😍😍 Dosla je tvoja princezica 🤩 Jel to na 40+3 dosla kao i moj? Ma bravo, rijesila si ti to. Boli sigurno, zvuci bolno, proci ce za koji tjedan. Kakva je curica? 👸🏻👸🏻

Da, na 40+3 😊
    Ma curica je medena, papa i spava 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.