Lonmi!!! Čestitam ti od srca!!! Brz oporavak ti želim, a malenoj sve najbolje!
Za prvu stolicu svakako traži Dulcolax tableticu, a kasnije jušnu prehranu i samo polako!
Da nije ugodno, nije! Čepiće svakako izbjegavaj, meni su učinili gore s hemićima!
Mom, ženo, na tebi je red!
Lonmi - u cikama je tocno ono sto joj treba za pocetak. S obzirom da se nagutala plodne vode past ce dosta na tezini...puno vise nego da nije...mojoj sogorici je mala pala 300 i nesto grama...dok se ne ocisti nece moc ni jest bas...a ti ces taman dobit mlijeko...bitno da ju stavljas...ako si uzela neku kremicu za bradavice,mazi si odmah da omeksa sve dok ona krene vuc kako treba.
Ja sam spremila ful opremu..i za cike i probavu i hemice....tko zna kak cu proc s obzirom na njegovu tezinu 😑😑😑 jos kupim taj caj od hrastove kore...za svaki slucaj...ajme uzbudenja 😍😍
https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png
Mene cili dan grci i steze i tako stalno,na wc na papiru sluzni cep od slinavog smrklja do smedeg smrklja 🤮 ujutro plodna voda tocno me zanima jesam sta otvorena vise od 2 cm ili cu se jos namučit ...Lonmi blago ti se rijesila si se koliko ti god sad bilo tesko i bolilo te Al siti se nas koje to moramo tek proc i tjesi se da je sve iza tebe..Bdw ja dobila hemice iz cista mira😩bojim se na porodu sta ce sve izac na obe rupe cu tiskat 😢😳
Lonmi to nije puno, do 10% je normalno, moj se isto napio i pao 300g. Jos u bolnici krenuo opet nabirati, presisao porodjajnu tezinu 10.dan zivota. Ne brini, sve je u redu i s malom i mlijekom. Kako Kety kaze, sve je bas kako treba biti. 🙂
Lonmi to nije puno, do 10% je normalno, moj se isto napio i pao 300g. Jos u bolnici krenuo opet nabirati, presisao porodjajnu tezinu 10.dan zivota. Ne brini, sve je u redu i s malom i mlijekom. Kako Kety kaze, sve je bas kako treba biti. 🙂
Moj se rodio s 3790, izasli iz rodilista s 3590 tocno prije tjedan dana.danas ima ravnih 4000g. Brzo oni napreduju.❤️
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Mom tebi su ocito poceli trudovi samo treba da se ustale...vrime ti je🙏💪
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Draga Lonmi čestitam ti na malenoj princezi i želim vam brz oporavak! ⚘⚘⚘⚘.
AnaAn žao mi je što si se toliko namučila sa tlakom. Glupi tlak...muka mi je kad pomisilim na njega. Nadam se da će to sve brzo proći 💗💗💗💗
.
Mom_of_4 u mislima si. Sretnoooo i neka porod što lakše prođe. ⚘⚘⚘⚘
Karadza je super, a za Keretica nisam imala pojma da i on radi u bolnici. 🤷
A doma… Rodila 08.03., isla doma 11.03., znaci treci dan.
Su te pitali za stolicu prije odlaska i kak ti je mala bila s tezinom?
Ja jedva cekam kuci, bolnice nisu bas najsretnije mjesto 🙈
Jesu, obavezno pitaju, prije nego imas stolicu ne pustaju doma. Curka mi je pala 200 g, isto su mi rekli da je do 10% prihvatljivo. Ali kao što Kety kaze, vjerojatno su drugacija pravila dok se naguta plodne vode. No ne brini, oni to brzo nadoknade. 😊
Dohranu samo trazi ako vidis da je gladna. Meni isto nije mlijeko odmah nadoslo, ali su mi je stalno davali na cicu da ona povuce i zacas se to uspostavilo. Ima jedna draga sestra gore, mlada, kovrcave kose uvijek visoko podignute u rep, nisam upamtila ime. Ne znam dal si nju vec vidjela. E ona je ful simpaticna, ljubazna i puna strpljenja. Nju mozes pitati za dohranu, sigurno joj bude dala. Cak je mene znala pitati dal da joj da dohranu. I kaj god da ti treba ili da te zanima, nju mozes pitati, jako je susretljiva. 😊
👩 37 - AMH 13
👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
23.02.2024. Stigla druga curica 🩷
Karadza je super, a za Keretica nisam imala pojma da i on radi u bolnici. 🤷
A doma… Rodila 08.03., isla doma 11.03., znaci treci dan.
Su te pitali za stolicu prije odlaska i kak ti je mala bila s tezinom?
Ja jedva cekam kuci, bolnice nisu bas najsretnije mjesto 🙈
Jesu, obavezno pitaju, prije nego imas stolicu ne pustaju doma. Curka mi je pala 200 g, isto su mi rekli da je do 10% prihvatljivo. Ali kao što Kety kaze, vjerojatno su drugacija pravila dok se naguta plodne vode. No ne brini, oni to brzo nadoknade. 😊
Dohranu samo trazi ako vidis da je gladna. Meni isto nije mlijeko odmah nadoslo, ali su mi je stalno davali na cicu da ona povuce i zacas se to uspostavilo. Ima jedna draga sestra gore, mlada, kovrcave kose uvijek visoko podignute u rep, nisam upamtila ime. Ne znam dal si nju vec vidjela. E ona je ful simpaticna, ljubazna i puna strpljenja. Nju mozes pitati za dohranu, sigurno joj bude dala. Cak je mene znala pitati dal da joj da dohranu. I kaj god da ti treba ili da te zanima, nju mozes pitati, jako je susretljiva. 😊
Znaci kazem da sam imala i to je to 🙈😂
Sumnjam da cu tu ic, a necu zbog toga ni ostajati garant, mogu ju 7 dana ne imati.
Mi se stvarno mucimo s dojenjem, jedva ju namjestim i sad mi ne moze kakati jos pa vristi i vristi.
Lonmi- nezz ja nisam nikad agala...radije sam ih trazila tableticu ..ipak si rodila...da se nebi sto dogodilo s crijevima...ne pitaju oni to za bezveze...ak popijes tableticu onu dulcolax...kroz 10h max si na wc bez naprezanja...bolje i to nego neka komplikacija kasnije...
A malena ce vristat svejedno...probaj cim vise bit smirena jer je i ona uplasena...nezz kolko njoj stolica igra ulogu al mislim da nije toliko do toga. Maltretiraj sestre da ti pokazu ispravan hvat i pomognu jer sad ti je to bitno..da se ne povrijedis a i da njoj olaksas. Moj momcic se pristekao odmah nakon 2h opet u sobi...al smo svejedno imali muke po dojenju...a vracao je tezinu vec u rodilistu...sve je to normalno za pocetak...💪💪
https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji