Baš sam htjela pisati ajmo nabaciti neku okladu čija će bebica prva, ali evo Ivančice 😍 sretno!!
Ja sutra idem kratko do Lidla, pogledat ću te potkošulje ali zapikirala sam zapravo magnetiće neke za curku. Jagodice ja idem isto u taj poslije Garden malla ali ja stižem tek oko 9 kad curku ostavim u jaslama 😁 javi ako mi se ne isplati ići 😅
Hello helloo evo i mene...bile mi teta i sestra na kavi pa nisam
ulazila na forum..tek sam na kauc legla raspade mi se trtica zdjelica prepone sve dole sam nagnjecila od sjedenja....Uf
Ahahhahahahahahha sta ste me nasmijale jeee ja vec sad znam da ce tri mj proc za cas i da cemo kukat za ovim trenutcima i udarcima iz unutra....sve je to sastavni dio trudnoce i geganje i tegobe i bolovi da nisam usla na forum nebi se ni obazirala a ovde imam s kim kukat i suosjećat pa si dam oduska..
Meni je krivo sta ce mi falit ovo znam se u dusu ahhah a ne planiram bas momcad rodit hhahaha cetvero je skroooz solidno ... ja kad vidim da bebice mojih prija imaju vec po mj ipo dana mene muka vata kako brzo odrastaju ta dica a ovih devet mj nam se cini dugo dugo Al nije to je zbog nasih strahova.mi da uzivamo proletilo bi nam..
evo do pregleda imam jos desetak dana i vec pocima panika lagana Uff Al jedva cekam isto...zelim da i mi sta smo zadnje ostale brojimo od 30 na dalje 🥳
Ivančice ooooo...sad će bebica. Sezona je otvorena od ovog petka ! Jedva čekam! 💗💗💗💗💗💗
Lonmi eto štucanjaaaa! Moja je glavicom prema dole, štucanje osjetim tu gdje je i glavica 🙂🙂🙂🙂🙂
Nemogu vjerovat znači krenulo je na našem forumu dolazi beba i to stvarno za dva dana, ono stvarno nismo se zezale stvarno će počet dolazit bebe od nas smiješnih mama sa sto briga i simptoma 🤣🤣🤣🤣 kao ono fak nismo se šalile ovo je stvarnost, tek sad dolazi panika 🤣🤣🤣. Ivančice sretno i nadam se da će sve brzo proći i da ćeš bit super i brzo se oporavit i javit nam se brzo iz sobe sa bebicom. 🥰🤗
🤣🤣🤣🤣 kao ono fak nismo se šalile ovo je stvarnost, tek sad dolazi panika 🤣🤣🤣
Totalno, mene je toliko susnula ta spoznaja da sam si otisla lec na bok 🤣
Ivancice, sretnoo ti, bas sam uzbudena zbog prve bebe 🤩
Iako sam vec mislila sad kad sam pocela citati da ce do kraja biti da nam je MareiKate rodila obzirom na nocasnju probavu 🙈
Htjela sam reci MareiKate i Ninach, znam tocno kako vam je sa dvogodisnjacima i iscekivanjem bebe, moj stariji je bio 2 god i 5mjeseci kad sam rodila mladeg i tocno su me isti strahovi mucili, kako ce on bez mene kad odem u rodiliste, kako cemo svi u krevetu kad dode beba (on se tada jos dosta budio po noci i htio maziti samnom), hoce li biti ljubomoran... Na kraju je sve nekako super ispalo bez velikog plana i programa, odvojenost tri dana je prezivio bez problema jer su tata i baka bili posveceni samo njemu, kad sam dosla doma spavali smo svi zajedno nagurani u krevet neko vrijeme, a onda je on s vremenom spontano prestao me toliko traziti po noci a za koji mjesec pristao spavati u svom krevetu u novoj sobi, bez ikakve drame i nagovaranja. Ljubomore je bilo jako malo i na jako kratak period, tako da evo zelim vas samo ohrabriti da ce se sve prirodno posloziti, pametni su oni i dok god osjete da je nasa ljubav za njih i dalje jaka nece se pokolebati i "praviti probleme" 😊
Sad me opet ceka identicna situacija sto se svega tice jer ce ponovno razlika biti 2 god i 5 mj, al ovaj put sam nekako bez straha 😅
Sto se sexa tice, ja sam obzirom na epiziotomiju prvi put i pucanje drugi put dosta kasno s tim krenula nakon poroda, ali dosta dugo sam i krvarila tako da to bas i nije bila neka opcija bez obzira 🤣 ne sjecam se tocno, ali mislim da su prvi pokusaji bili tek oko 2 mjeseca nakon, a prvi USPJELI seks tek oko treceg mjeseca 🙈
Ali sve je to individualno, moja frendica nije ni rezana ni popucala i doslovno se seksala nakon 2-3 tjedna... tako da vidjet cete kako ce ici, samo bez forsiranja 🥶
Ja danas odradila mini soping u Areni, kupila neke pidzamice u c&a, sebi nesto donjeg vesa i tak, veselim se pripremama 😍
Pozdrav curke!
Bravo za uredne preglede i nalaze od mog zadnjeg javljanja. Lonmi i Tea - nek i vama nalazi budu uredni da se možete počastiti s krofnama 🤞😉
.
NevaEva i Ridja - sutra u novinama: u Lidlu izbila tučnjava između dviju trudnica zbog tajica 🤣🤣 šalim se malo 🤗😉
.
Ivančica - ajmeee stiže prva bebica 🥳🥳 otvaramo sezonu - stiže prvi vodenjak 😁
.
Ja opet hodam ko rasklimana kokoš već par dana tj. od pon kad sam malo bila po trgovinama. Počela prati i peglati robicu 🥰 sutra kupim možda još nešto za curku i to je onda to. Sebi pikiram potkošulje i grudnjak još jedan i ja mislim da sam gotova sa shopingom 🥳🥳
.
Neznam više što sam uopće pročitala i htjela komentirat 🤷🏻♀️🙈
Sretno cure ako koja sutra ima pregled 🙂
Sortiraj odgovore
Najstariji