Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jagodica125
    10. Veljača 2021. 23:01

Ja se sijecam kad sam se pridruzila nasoj grupi, prvo neko vrijeme samo citala, pa se kasnije odlucila i ukljucit😉 bas mami danas pricam da se sjecam kada sam joj rekla "mi smo danas puuunih 10 tjedana", a danas smo okruglih 31🥳🙏
    .
    Bas kako ste napisale, neka ide sve svojim tokom, svakoj od nas u svoje vrijeme stize smotuljak srece🤗🎁
    .
    Mene totalno umor oprao 🥱 i veceras opet imala one BH kontrakcije, sad sam primjetila da me lagano steze desna strana potez bokovi - ledja i opet imam one zmarce u nogama - "nemirne noge"🤦‍♀️ ali slazem se - sve su to cari trudnoce i pokusavam pronaci neku zdravu ravnotezu izmedju kukanja i zahvalnosti sto to mogu uopce dozivljavat 🙏
    .
    Zelim vam svima mirnu i laku nocku🥰.
    .... vidimo se sutra u Lidlu, hahahaha😜

Ines
    10. Veljača 2021. 23:06

E sad sam se sjetila da je Ninnach cini mi se pitala za kraticu fx/3 to ti znaci da je dno maternice 3 poprecna prsta ispod prsne kosti, ja to nisam ni zamjetila na svom nalazu hahha 😲😁

Nea 💗

Elly94
    10. Veljača 2021. 23:17

Imam mozda glupavo pitanje. Posto mi je sutra pregled dal da sad navecer stavim utric il da preskocim danas? Da ne bilo na pregledu cudnog iscjetka od njega il nekaj slicno? 🤔

Elly94
    10. Veljača 2021. 23:21

Jagodice i meni su se javili. Samo ne pozivom nego mailom i rekli mi da imam pravo. Da se prijavim kad se bebolino rodi u roku 30 dana. ☺️☺️

Lunica
    10. Veljača 2021. 23:29

Ivancica90

Hvala cure svima 🥰 Uzbuđena sam i ne vjerujem da je to za manje od 2 dana, nemrem si opće zamislit kako naš malac već dolazi 🥰 Iako stigne još sutra netko doć prije njega, par vas je opasno blizu termina 😉

❤️🙏

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

Ines
    10. Veljača 2021. 23:35

Elly94

Imam mozda glupavo pitanje. Posto mi je sutra pregled dal da sad navecer stavim utric il da preskocim danas? Da ne bilo na pregledu cudnog iscjetka od njega il nekaj slicno? 🤔

Ja uvijek stavim, a na pregledima sam sada 2 puta tjedno i nikada mi nista nije rekla gin za to da smeta 🤷‍♀️

Nea 💗

• avama
    10. Veljača 2021. 23:49

Ne mogu vjetovati da stize prva beba. 
    Mene vec dva dana kad legnem toliko lupa beba da jedva izdrzim, i nisam pila magnezij 2 ili 3 dana i kao da osjetim neke grceve.
    Uf bas me to brine. 

Ninnach
    11. Veljača 2021. 00:03

Ines

E sad sam se sjetila da je Ninnach cini mi se pitala za kraticu fx/3 to ti znaci da je dno maternice 3 poprecna prsta ispod prsne kosti, ja to nisam ni zamjetila na svom nalazu hahha 😲😁

Puno ti hvala na pojašnjenju... Znači, ako sam dobro shvatila, sad se počinje negdje spuštati trbuh pa valjda se spustio za ta 3 poporečna prsta. Nadam se da sam dobro shvatila. Hvala ti Ines na info! 🤗👍

BabyBoy
    11. Veljača 2021. 00:11

Mene je upravo ulovila panika kad sam vidjela da smo prekosutra punih 30 tjedana😱😱😱😱😱 znaci jos 10 to zvuci tako malo!! Ajme ajme ajme
    .
    Cure vi koje ste isle na 4D olaksajte mi gdje je dozvoljena pratnja i da ste bile zadovoljne s pregledom? Znam da ste pisale za Agram,njih sutra zovem da vidim jel smije i pratnja. Ak nece smjet nigdje onda mozda i nebi isla,meni je vise da i muz vidi bebaca.
    .
    Ivancice predivnoo🥰🥰🥰 zelim ti svu srecu na porodu🤞🏻👶🏻

Girl1234
    11. Veljača 2021. 00:21

Elly94

Jagodice i meni su se javili. Samo ne pozivom nego mailom i rekli mi da imam pravo. Da se prijavim kad se bebolino rodi u roku 30 dana. ☺️☺️

Gdje tocno da se prijavis? 

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.