Dora cestitke, tebi brz oporavak, a bebici dug, zdrav i sretan život 🥳🥰
Cure sretan vam Uskrs 🐇🐣🌷😊
Fala curke 💋💋💋💋💋💋💋 za doručak ČAJ, 2 ŠNITE KRUHA, 2 ŠNITE ŠUNKE I OBOJANO JAJE 💓💓💓💓 na Merkuru!! Bebolina je samnom, nahranila je, pelenu promijenila i sad njonja… Uživajte jos nekoliko dana a onda cemo na mame forum, ja cu ić kad i vi 😎😎
Čestitke na bebici 💞🤩 uzivajte jedna u drugoj sad 🌸🌸 i mi smo na Merkuru...veselimo se nasem terminu 🥳
Sretan Uskrs svima drage nase forum frendice i frendiči …uživajte sa svojim bušama i bebicama 🥰🐇🌸😘😘😘😘
https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png
Dora cestitam, zelim ti brz oporavak! Uzivaj sa svojom bebicom. 🤱❤
.
Cure sretan vam svima Uskrs i da ga lijepo provedete sa svojim najdrazima! 🐣🐇
.
Slike su sve prekrasne..medo, kutak za bebu... 😍 nisam upamtila nickove.. mazite busice i uzivajte u danasnjem danu 🤗
[/ url
Lonmi Uf kad bude na 20 necemo znat jesmo dosle ili posle 😂😂😂😂😂 bit ce trke ahahhahahahaha jedva cekam iskreno pa nek boli koliko oce samo nek mi dode ziva i zdrava na ruke🙏🏻🥳💞💜
Cure sretan i blagoslovljen Uskrs vama i vasim najmilijima....mazite buše!
Dora od srca ti cestitam napokon je vasa srecica sa vama zelim ti brz oporavak a bebici dug i sretan zivot!
Sretan i blagoslovljen Uskrs, cure!
EmEn i Luckyme, hvala 🥰
Nikac, ja san ta za rozo bila, ma volin ja rozu, al par detalja, zato mi se svidja ovo vase sa sivom i senf zutom, predivno, sve se boje lipo slazu, a nije cirkus prid ocima. Mislim, svak sebi kako voli, al eto ovo je bas po mom ukusu. Mi cekamo decka, al isto nisam tila sve plavo, siva prevladava. Soba je kažun, kad to rijesimo poslikat cu 😂😂
Dora, svaka cast jos jednom, zvuci ka super iskustvo i svakome za pozelit. 👌🏻
Hvala tebi Dora❤️ Nakon menija,sve mi zao sto nisam ipak isla roditi za Uskrs😂 Jedva cekam cut sta je bilo za rucak🤗
I jos jednom,bas mi je drago sto je sve tako brzo proslo. Uzivaj u svojoj curkici🥰
Pileća juha, restani krumpir, zelena salata i šnita pečenja 😎
Evo dekoracije, ponosna san kako je ispalo :D
https://ibb.co/Mgn9mMn
Bas lijepo,neobicno😍
btw, i meni termin 1.5.🥰
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Mar - super izgleda ova roza torta😍 kakva je to?
.
Dora - sad zasluzeno udri po uskrsnjem bolnickom rucku 🤗
.
Mene curke moje neka nervoza pere 🤭 vecinom pozitivna, na trenutke neka tjeskoba, stavila sam si gace prat, na Uskrs, Boze mi oprosti🙏 ali treba mi cistih gaca, sve mokre, znojne, pa ne mogu sa dvoje gaca u rodilliste😑 i okupala sam se sad, tak da se ujutro prije polaska trebam samo otusirati. Jos cu ja neke stvari iz torbe za radjaonu (koja mi ocito nece trebati, jer idem na zahvat samo u njihovoj vesti i necem na nogama), premijestiti u kofer. Tako da imam manje za cukat.
.
Bit ce sve dobro🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji