Dora cestitam od srca! ❤ Zelim ti brz oporavak i uzivaj sa svojom bebicom
Baby P 03/21 💙
Nikac kutak je presladak, duga posebno I mi imamo ovaj oblak, super nam je, ali je dosta jako svjetlo. Meni je super za presvlacenje i dojenje u vecini slucajeva, ali kad je bebica nervozna onda treba neko slabije svjetlo jer se razbudi
Jagodice neka si provjerila za svaki slucaj, sad si u miru. Odmori se, nadam se da ce ti uskoro prestati BH. Utorak je svakako brzo tako da ce to sve proci super
Baby P 03/21 💙
Cestitam Dora, puno srece i zdravlja vam zelim ❣️ Bas ti je dobro proslo. Brz oporavak!
.
Mar bas si lijepa trudnica i fino si ti to sve namirila ☺️.
Jagodice kod tebe je bio show, a ti tako spremna. Ne mogu vjerovati da ces brzo postati mama 🤗 Kako je vrijeme proslo.
Nikac bas je njezan i lijep kutak. Kaze muz da mu se svida 😃. Morala sam mu pokazati
https://lb1f.lilypie.com/pi8fp2.png
Dora 🥳🥳🥳🥳🥳Cestitke,mogla si i umisto
Mene jedan cas ponovit ahahhahaha kad ti tako dobro ide..👏🏻👏🏻
anaAn pa fala Bogu tako je kako je nemoze na silu nista,da si mogla isla bi imas opravdan razlog sto nisi 🤗🥰bit ce prilike...
Lonmi ne mogu a da se ne osvrnem na nasih 39 danaaaaa🥳🥳🥳🥳
E da usput da ne zaboravim svima koje slavite zelim sretan i blagoslovljen Uskrs 🙏🏻💜 u zdravlju i veselju ga provele sa svojim najbližima 🥰
https://ibb.co/m4V5T44
Čestitke Dori express 😉💕🥰😘🍾🥂❤️
Bravo mama! Sada uzivancija u bebici 😊
Veselim se cuti detalje.... Brz oporavak zelim...!
Pula, 33 god, prvo dijete, curica Darla rođena 24. 04.2021. 💕
Pupetta evo mi bas legli i govorim ja decku kako mi se cini da ovaj oblacic ipak malo prejako svjetli za neka nocna dezurstva i kada ne zelis da se beba previse razbudi i onda procitam tvoj komentar 😊
Svakako cemo gledati uzeti jedno ono nocno silikonsko svjetlo za u krevetic, to mi se cini dosta blago a i prakticno....
Laku noc svima... Sutra ce forum "gorjeti" od slika hrane, vec vidim 🤣🤣🤣
Pula, 33 god, prvo dijete, curica Darla rođena 24. 04.2021. 💕
Nikac, bebin kutak je meden skroz. Svidjaju mi se boje jako, nije sve prerozo. Duga je bas lipo zaokruzila cilu pricu. Vrtuljak mi je najbolji od svega 💞
Elledanse, grazie, al moran priznat sve mi je muz pomoga, i spremit i pocistit, bas san zahvalna sta mi je takav :)
Curke, BLAGOSLOVLJEN USKRS 🐰
Dorica je otisla sa tetom da mama ubije oko... Porod bez al trudovi dugi 😂😂 uzela epi i bilo mi super... Onda mi je jos malo dao nakon 2 h al su sestre poduplale drip tak da fućkaj epi... Al super stvar u mom slučaju.. Al dosla sam ujutro na kontrolu, neplanski me na kraju ostavili, ja gladna nisam od uzbuđenja ništa jela nego kavu sa mužem, al klizma me ispraznila... Svi divni, doktora 2 izgurali prek trbuha Doru, babica je dočekala, prije toga me nauljila al su me morali rezat nutra van jer sam bila krepana od 15:30 - 21:35...al okupilo se njih 7 jer je bilo brzo i novi život se rađa, ne zamjeram, ali njena kosica... Znači, sivkasta sa plavim pramenovima!!! Ludo!! Šavovi me bolili, moram priznat jer sam i hladna već bila i jer ih imam puno.. U sobi iza ponoći me dočekao tanjur rucka i brufen 600 tab... Ma divni su!!
Sortiraj odgovore
Najstariji